Doğuma Hazırlık Dalan roxy toz deterjanı nerden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

okro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5
1
86
Samsun
Arkadaşlar ben Samsun'dayım.Herkes nette dalan roxy i tavsiye ediyor ama burda migrosta bile yok siz hangi marketlerden bulabildiniz?Yazarsanız çok sevinirim...

Merhaba,
Neden Dalan roxy?
Ben kızımın çamaşırlarını hacı şakir granülle yıkadım hala da onu kullanıyorum.Bir sorun yaşamdım.Sizede tavsiye ediyorum

Arkadaşlar ben Samsun'dayım.Herkes nette dalan roxy i tavsiye ediyor ama burda migrosta bile yok siz hangi marketlerden bulabildiniz?Yazarsanız çok sevinirim...

İzmirde her markete bulunabiliyor ama Migrosta yok onu biliyorum.Kipada,Tansaşta bulabilirsin ayrıca yerel marketlere de bakmayı unutma.Ben Dalan Roxy kulanıyorum ve cok memnun kaldım tavsiye ederim ve fiyatıda cok uygun ayrıca %100 bitkisel bir ürün ve kesinlike sabun kalıntısı bırakmıyor.evdeki dantelerimi ve perdelerimi bilen dalanla yıkadın ve süper oldular hiç bukadar iyi sonuç almamıştım.tek kelime ile süperrrrrrrrrr bir ürün.

ben de sıtedekılerın tavsıyesıyle aldım. bakalım deneyıp gorucez. ama bebısımın kıyafetlerınden once perdelerdemı denesem dıyorum.

Tansaş mağazalarında var Roxy hemde 2.5 lira. Ben hacişakir granül kullanmıştım Roxy'yi kullanmadım hiç, temiz yıkıyormu bilmiyorum.

valla ben yerel bi markette buldum bakkalımsı bi yer .Halide1978 sen söylemesen aklımın ucuna bile gelmezdi oralara bakmak teşekkür ederim...

arkadaşlar bu söylediyiniz deterjanlar çamaşır makinesinde kullanılabiliyormu?

anneme bana bim den almış tı gitmiş tavsiye etmişler tüleri ve beyazları da çok güzel yıkıyomuş daha kulanmadım 2 paket var

ben bim'den 2.5 liraya aldım.
çok memnunum şimdilik; birde bitkisel olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor açıkçası

kızlar ben de bim e baktım ama yoktu. Acaba her bim de aynı anda olmuyor mu ya da bu ürün bim de sürekli satılan bir ürün değil mi???

Bende dün adeseden aldım. 2 kg ı 6,95 lira. Bebişin kıyafetlerini yıkadım. Hem çok güzel kokuyo, hemde yumuşacık oldu. Herkese tavsiye ederim. O kadar doğal bi kokusu var ki kendi çamaşırlarıda dalan la yıkamayı düşünmüyo değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…