Doğuma Hazırlık Dalan roxy toz deterjanı nerden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bugun çok hoş bir tevafuk oldu
çağrı marketten hacışakir almıştm, arkadaşa gittim. bir baktım matik değilmiş.
değiştirmeye gittiğimizde dalan roxy nin gelmiş olduğunu gördüm. ( sabah aldığımda dalan yoktu) demek ki yanlış almamda bir hayır varmış :))
şimdiye kadar hacışakir kllanıyordum, bakalım dalanla yıkayacağım nasıl olacak

Bim'den alıyorum ben. Fiyatı 2,75 sanırım...

dalan roxy kullandım bende kızımda bebek bebek kokuyor miss
hacı şakirde kalıntı kalıyor erimiyor kolay kolay

ben de hacı şakir kullanıyorum 1 ölçek koymuştum makineden köpükler taştı şimdi yarım ölçek koyuyorum taşmıyor bir de ilave durulama yaptırıyorum

istanbul avrupada bu deterjanı nereden bulabilirimm? migrosa baktım yoktu, büyük zincir marketlerin hangilerinde var?

ankarada gimsa dan almıştım ama ne kadar iyi denemedim daha. ilk hacı şakir kalıp sabunla yıkamayı düşünüyorum zaten bebişin kıyafetı ne kadar pis olabilirki?! :)

dün tesadüfen girdiğim d!mdown marketinde buldum,hemen 3 tane matik aldımmm.teşekkür ederim arkadaşlar opuyorumnanaktan

Ben Kıpa dıye bı alısverıs merkezınde bılmustum.Tansasta da oldugunu grendıgım ıyı oldu. Tansas yoksa ınternetten arastır cnm ınsallah bulursun

bende gecen hafta migrostan aldım 2,50 tl kadardı. kıyafetlerini önce dalin yumuşatıcı ve hacışakir bebek deterjanıyla yıkamıştım. yeni aldıklarımı dalan la deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…