- 11 Şubat 2017
- 5
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi Savasciytong
-
İlk baktığında tabiki bilmiyordum sonra öğrendim konuşmuyorum daha da sinirleniyor. O kızdan ayrılmış. Sonra yenisini bulana kadar bana bakiyor bulunca da bakiyor. Böyleyiz.kiz arkadasi var sana mi bakiyor?
o da belki senin baktigini farketmistir ne alaka diye bakiyordur belki? 2 senen bosuna gitmis bakisarak; ayni kisiyle daha fazla vakit harcama benceİlk baktığında tabiki bilmiyordum sonra öğrendim konuşmuyorum daha da sinirleniyor. O kızdan ayrılmış. Sonra yenisini bulana kadar bana bakiyor bulunca da bakiyor. Böyleyiz.
Bişey sorduğumda tersliyor işle ilgili oluyor tabi sorduğum. Tersledigi için sormamaya gayret ediyorum bu sefer konuşana kadar satasiyor.Baktığın için bakıyordur. 2 senedir bakan kişinin dalga geçtiğini sanmam ama ciddi birşey düşündüğünü de düşünmem.
Sende tersle.Sen sanki onun nur yuzunu görmek icin soruyorsun?Öyle mi yoksa??Bişey sorduğumda tersliyor işle ilgili oluyor tabi sorduğum. Tersledigi için sormamaya gayret ediyorum bu sefer konuşana kadar satasiyor.
Ben sevgilisi olduğunu bilmiyodumki o bana baktığı için bakmadım Aslında sabitlendiği için baktım uzun bakinca ilgimi çekiyor. Bakıyorum ben çekiyorum o hala bakiyor.Sevgilisi olduğu halde biri bana baksa ters bakış atardım , sen maşallah karşılık vermissin
Bilmiyorum belkide tavrı budur. Yanimdaki arkadaşa bagimiz var gizli hala açıklanmadı dedi kafami karıştırıyorbence kuruntu yapmışsın ,kendin rahatsızsan kilolarından herkes sende ilk kilolarını görüyor gibi geliyordur...imalı bi söz falan olsa neyse de hiçbişey yokken niye dalga geçsin çocuk...kısa,uzun,şişman,zayıf...bunlar sadece farklarımız çok takılma sen de
Ben sevgilisi olduğunu bilmiyodumki o bana baktığı için bakmadım Aslında sabitlendiği için baktım uzun bakinca ilgimi çekiyor. Bakıyorum ben çekiyorum o hala bakiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?