• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dalga geçmek yok,vallahi ciddi soruyorum.

Simyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
160
133
103
Kızlar merhaba:bicak:Sinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
Sinirlerimi yatıştıracak, beni daha sakin yapacak bi taktiğiniz var mıdır? Sinirleri yumuşatan bir bitki çayı falan var mıdır ne önerirsiniz?

Not: Vallaha Çaylara maylara kaldım...Ama böyle mayıştıran bişeyde olmamalı ki işime konsantrasyonumu kaybetmeyeyim.Ne önerirsiniz?

bence arada bı shot yap :) mayıstırır rahatlatır :) saka bır yana melısa vs ıcebılırsın

çayla falan olmaz doktora gidip antidepresan alabilirsiniz, ya da pasiflora gibi bitkisel sakinleştiricileri kullanabilirsiniz. papatya falan uyku getirebilir.

Mobbing yapanlar iş arkadaşı mı yoksa şef/amir mi? Mobbing direkt size mi karşı yoksa dedikodu veya bezdirme politikası şeklinde mi?

İş arkadaşlarım daha ziyade, mağdur konumunda değilim aslında.Kendimi ezdirmiyorum.Haksızlığa gelemediğim için sinirlenip parlıyorum..Bu da bünyeme ve sağlığıma zarar veriyor.

Valla türk sistemi adamı katil eder özel sektör kadar kötü bir sistem yok inşala Tayyip başkan hepsine el koyar
Çocuğun varsa onu düşün ordan akşam evine gideceğini düşüm para için oradasın onu düşün içinden söv sonra de ki oooo hoşgeldin canım sonra tipini sevdiğim de kendi taktiğim

çayla falan olmaz doktora gidip antidepresan alabilirsiniz, ya da pasiflora gibi bitkisel sakinleştiricileri kullanabilirsiniz. papatya falan uyku getirebilir.

Passiflorayı eczane reçetesiz verir mi acaba? Hiç kullanmadım.Hepten bünyeyi batırmayayım...

Mayıştırmamalı işte:) aynı açık zihinde ama saaaakiiiinnn olmalıyım.
o zaman caylar daha cok mayıstırır. zıhnı acan mutlu eden vıtamın tarzı seyler vardı eczanelerde satılıyordu belkı oyle bırsey deneybılırsın hem zınde olursun hemde mutlu olursun

İş arkadaşlarım daha ziyade, mağdur konumunda değilim aslında.Kendimi ezdirmiyorum.Haksızlığa gelemediğim için sinirlenip parlıyorum..Bu da bünyeme ve sağlığıma zarar veriyor.

Pffff anladım
Haksızlığa ben de gelemiyorum adam kayırmaya özellikle o yüzden yurtdışına göç ettim burda çalışıyorum
Tavsiyem maaşı ve parayla alınanları düşünüp gerisini takmamak. Maaşımı alır yerin gerisi önemli değil şeklinde düşünmek bana çok yardımcı oldu zamanında

Passiflorayı eczane reçetesiz verir mi acaba? Hiç kullanmadım.Hepten bünyeyi batırmayayım...

pasiflora ilaç değil, bitki, dolayısıyla reçetesi yok, şurup olarak da satılıyor çay olarak da marka vermeyeyim şimdi do..dan relax çayı var pasifloralı mesela.

passiflora etki edebilir. bitkisel diye biliyorum. Kesin bilgiyi eczacıya danısın tabi .

Back
X