Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
Sinirlerimi yatıştıracak, beni daha sakin yapacak bi taktiğiniz var mıdır? Sinirleri yumuşatan bir bitki çayı falan var mıdır ne önerirsiniz?
Not: Vallaha Çaylara maylara kaldım...Ama böyle mayıştıran bişeyde olmamalı ki işime konsantrasyonumu kaybetmeyeyim.Ne önerirsiniz?
Mobbing yapanlar iş arkadaşı mı yoksa şef/amir mi? Mobbing direkt size mi karşı yoksa dedikodu veya bezdirme politikası şeklinde mi?
Soruların çok güzel canım
Simyam cevaplamadan ben kendi adıma yanıtlayayım
Aynı şeyleri yaşıyorum
Dedikodu arkDan yüze söylenenin tam aksini söylemeler
İşte zora sokacaklarını dile getirmeler vs
Tüm bunlara nasıl karşı koyup ne yapmalı sizce?
Mobing i herkes herkese uyguluyor sadece müdür değil
(İş yerini değiştirmem mümkün değil)
melisa cayıKızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.
Sinirlerimi yatıştıracak, beni daha sakin yapacak bi taktiğiniz var mıdır? Sinirleri yumuşatan bir bitki çayı falan var mıdır ne önerirsiniz?
Not: Vallaha Çaylara maylara kaldım...Ama böyle mayıştıran bişeyde olmamalı ki işime konsantrasyonumu kaybetmeyeyim.Ne önerirsiniz?
Takmayın, diyin ki onlar beni üzebilecek kadar değerli mi? Ben onlardan üstünüm ve kafama takmama değmezler. Hayatımda yer edinecek insan değiller. :)Kızlar merhabaSinirlerim alt üst durumda.... Sıkıntılı iş hayatımı bilenler bilir.Sinir hastası oldum olacağım... Konu saçma olabilir ama bunlara kaldım ne diyeyim...Sizlere sormam gereken bir şey var.İş yerinde stresten ve mobbingden kendimi kaybediyorum sürekli.Agresif ve çok sinirli oluyorum.Neden diye sormayın anlatsam roman olur.