- 7 Aralık 2018
- 7.383
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Annem gazladı beni de. O sana yazmış senin yazman gerekir diye beni suçladı.Alenen dalga geçiyor. Sen de her defasında he dediğin için çok musait duruyorsun ona, arkadaşın bile olsa içten içe "benim icin her zaman vakti var" deyip keyifleniyordur. Bir daha yapma bence, sorduğunda oyala farazi cevaplar ver hatta hic konusmasan daha iyi bu kaba herifle.
Erkek bu gerekirse 5 kere de yazacak 10 kere de, teklifi yapan taraf görüşmenin peşine düşer. Annen yanlış konuşmuş.Annem gazladı beni de. O sana yazmış senin yazman gerekir diye beni suçladı.
Siz de her aradığında musaitsiniz,sizi bir kere ekmesi yeterli olmamış kusura bakmayın ekilmelere doymamışsınız.Adam X için bil randevu zamanını değiştirmiş.Kendisi için önemli olanı bariz belirtmiş ama siz emir eri gibi her daim göreve hazır.Lutfen sosyal iletişimde bir ağırlığınız olsun.Selamlar,
Bir arkadaşım var karşı cinsten. Bu kişiyle ne zaman görüşme ayarlamaya çalışsak bir gariplik oluyor. Mesela buluşmalardan birinde hadi gün ayarlayalım ben her gün müsaitim demişti. Ben de ertesi gün boş olduğumu söyledim. 1 gün sonra "x de gelsin öyle görüşsek olur mu?" Yazdı. Anlam veremedim ama iyi tamam dedim. X 2 hafta sonra boşmuş ve bana haber vermek için yazdı. Ben de gün belirleyelim dedim tamamdır bakarız dedi?? Çalışıyorum, sürekli müsait olamam deyince zar zor gün belirleyip görüştük. Sonrasında tekrar yazdı görüşmek için o sırada memleketindeydi. Ben de tamam gelince haber ver görüşelim dedim. Haber vermedi. Neyse en son yine yazdı okey dedim o sırada da ben memleletteydim. Dönünce yazdım burdaysan görüşelim ne zaman müsaitsin diye. Yine doğru düzgün bir gün belirtmedi. Yani hem kendisi buluşmak için yazıyor, sonra ben yazdığımda net bir gün vs belirtmiyor. Dedi ki şu şu günler işim var sonra boşum. Tamam ben de şu tarihe kadar boşum dedim. Bana yazdığı cevap "oo çok iyi"tamamdır deyip geçtim artık. İletişimde bir gariplik var ama benden mi kaynaklı anlamadım? Hem kendi diyor görüşelim diye ben yazınca da oralı değilmiş gibi davranıyor.
İkinci yazdığında oralı olmadım. Ben oralı olmayınca tekrar yazdı bayadır görüşmedik görüşelim diye iyi tamam dedim. X ortak arkadaşımızdı bu arada o yüzden iyi neyse dedim.Siz de her aradığında musaitsiniz,sizi bir kere ekmesi yeterli olmamış kusura bakmayın ekilmelere doymamışsınız.Adam X için bil randevu zamanını değiştirmiş.Kendisi için önemli olanı bariz belirtmiş ama siz emir eri gibi her daim göreve hazır.Lutfen sosyal iletişimde bir ağırlığınız olsun.
O çok üstüme geliyor saçma sapan şeyler söylüyor. Böyle yaparsan insanlar uzaklaşır elinden alırlar bilmemne.Erkek bu gerekirse 5 kere de yazacak 10 kere de, teklifi yapan taraf görüşmenin peşine düşer. Annen yanlış konuşmuş.
O çok üstüme geliyor saçma sapan şeyler söylüyor. Böyle yaparsan insanlar uzaklaşır elinden alırlar bilmemne.
Kendi tecrubemden örnek vereyim buluşma teklif ettiyse ve caydiysa o arasada açmam bahane bulurum.Tekrar buluşma teklif ederse isim var derim.Anca tüm arkadaşlar bir araya gelir beni görüntülü arayıp şurdayiz seni bekliyoruz lütfen gel derlerse öyle giderim.Olgunluktan uzak insanları eyleyemem.İkinci yazdığında oralı olmadım. Ben oralı olmayınca tekrar yazdı bayadır görüşmedik görüşelim diye iyi tamam dedim. X ortak arkadaşımızdı bu arada o yüzden iyi neyse dedim.
Onun işleri biraz daha karışık o yüzden ona bırakmıştım ama yanlış yapmışımsen neden günü kendin belirlemiyorsun?
neden karşı tarafa bırakıyorsun ki?
bence derhal ipleri eline al ve atıyorum, bu çarşamba müsaitim, sana da okeyse çarşamba şurada görüşelim de geç
çarşamba ona uymazsa (ki insanız, uymayabilir ama en azından tamamen belirsizlikten iyidir) o zaman cumartesi olsun de
ona da bi bahane bulursa bi daha görüşme
uygun olduğunda haberleşelim, müsait olunca söyle bilmem ne deyince havada kalıyor
bazen arkadaşlarımla ben de yaşıyorum bunu
en net çözümü sana dediğim yöntemde buldum
ben direkt gün söylüyorum yani
Hatta uzun uzun açıklama yapmamı falan istedi neden gelir gelmez yazmadığıma dairKendi tecrubemden örnek vereyim buluşma teklif ettiyse ve caydiysa o arasada açmam bahane bulurum.Tekrar buluşma teklif ederse isim var derim.Anca tüm arkadaşlar bir araya gelir beni görüntülü arayıp şurdayiz seni bekliyoruz lütfen gel derlerse öyle giderim.Olgunluktan uzak insanları eyleyemem.
Not Annenizin tavsiyeleri sosyal ilişkilerde sizi sıkıntıya sokar,çok dinlemeyin Bu nesil, adamı ayakta çiğ çiğ yer.
Dediğim gibi annenizi dinlemeyin,onun dediğini yaptığınız sürece her zaman kafada, ilk gözden çıkarılan olursunuz Çok acıHatta uzun uzun açıklama yapmamı falan istedi neden gelir gelmez yazmadığıma dair
Bu fikirler artık çok demode (!)Erkek bu gerekirse 5 kere de yazacak 10 kere de, teklifi yapan taraf görüşmenin peşine düşer. Annen yanlış konuşmuş.
Selamlar,
Bir arkadaşım var karşı cinsten. Bu kişiyle ne zaman görüşme ayarlamaya çalışsak bir gariplik oluyor. Mesela buluşmalardan birinde hadi gün ayarlayalım ben her gün müsaitim demişti. Ben de ertesi gün boş olduğumu söyledim. 1 gün sonra "x de gelsin öyle görüşsek olur mu?" Yazdı. Anlam veremedim ama iyi tamam dedim. X 2 hafta sonra boşmuş ve bana haber vermek için yazdı. Ben de gün belirleyelim dedim tamamdır bakarız dedi?? Çalışıyorum, sürekli müsait olamam deyince zar zor gün belirleyip görüştük. Sonrasında tekrar yazdı görüşmek için o sırada memleketindeydi. Ben de tamam gelince haber ver görüşelim dedim. Haber vermedi. Neyse en son yine yazdı okey dedim o sırada da ben memleletteydim. Dönünce yazdım burdaysan görüşelim ne zaman müsaitsin diye. Yine doğru düzgün bir gün belirtmedi. Yani hem kendisi buluşmak için yazıyor, sonra ben yazdığımda net bir gün vs belirtmiyor. Dedi ki şu şu günler işim var sonra boşum. Tamam ben de şu tarihe kadar boşum dedim. Bana yazdığı cevap "oo çok iyi"tamamdır deyip geçtim artık. İletişimde bir gariplik var ama benden mi kaynaklı anlamadım? Hem kendi diyor görüşelim diye ben yazınca da oralı değilmiş gibi davranıyor.
Çok sallamıyorsa niye görüşelim deyip duruyor anlamıyorum. Daha önce hiç böyle bir davranışa maruz kalmamıştım.Bence dalga geçmiyor. Sadece sizi çok sallamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?