Saç Kesim Şekilleri Dalgalı düzleştiriciden yanmış saçlara tekrar şekil vermek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ecem3004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
233
0
96
Kocaeli
Yha kızlar benm saçlarım dalgalı normalde direk banyo yapıp kuruttuğumda çok hoş bi hal alıyordu o yüzden ama bn arada değişiklik yapmak istediğim için düzleştiriyodum ve bu düzleştirme yüzündende saçlarım zarar gördü kestirmem lazım kırıklarımda bayağı bi var ama uzamasını istiyorm kuaföre gidince yarısı gidicek saçlarımın çünkü yanık saçları düzeltmek için bildiğiniz bi maske veya önerdiğiniz bi krem varsa yardımcı olurmusunuz çünkü banyodan çıktıktan sonra saçlarım artık eskisi gibi doğal dalgalı değil kabarık gözüküo :çok üzgünüm:

canım ben de nerdeyse her gün düzleştiriyodum saçlarımı elma sirkesini denedim şimdi daha sağlıklı göründüklerine eminim

Aaa nasıl yani direk elma sirkesini saçınamı döküosn yoksa ısıtıpmı saçında bekletiosn

hayır ısıtma falan yok banyoda saçlarımı yıkadıktan sonra son durulama suyuna yarım çay bardağı kadar elma sirkesi ekliyorum onu saçıma döküyorum

yok canım ben de koku yapmasından tereddüt ediyordum ama yapmıyo yani sadece bi kaç saniye kokusunu hissediyosunuz o kadar şuana kadar saçın sirke kokuyo diyen olmadı yani=))

cnm elidorun mükemmel düz olan ve onarıcı bakım olan 7 24 ünü kullanıyorm banyodan sonra ayrıca şampuandan sonrada durulanan saç kremi kullanıyorm saçlarımın üst kısımları daha düzgün fakat ortadan itibaren kırıklar başlıo o yüzdende kuru gözüküo bn bu elma sirkesini denicem ama sirkenin zayıflamak için kullanıldığını duymuştum saça duymamıştm :) herşeye iyi geliyorsa saçtada bi kötülüğü olucağını düşünmüyorm denemekten zarar gelmez sonuçta :) yardımcı olmaya çalıştığınız içinde saolun a.s.

Eğer saclarının ucu cok yanıksa jilette ustlerınde temızleyeılırsın hem bıyu kısalmaz hemde daha saglıklı gorunur.benımde oyleydı kendım yaptım ewde suan daha iyiler bıde elıdorun sac bakım maskesı war kullan derım çokta pahalı deıl zaten canım...

Canim saclarini düzlestirme, her 3 ayda bir uclarindan kestir ve haftada 3 kez sac maskesi kullan. Elvitalin sac maskesi muhtesem tavsiye ederim. Yada Sunsilk. Türkiyede Sunsilk varmi bilmiyorum ama bi arastir derim, saclar müthis parliyor. Yanik saclarin azalana kadar banyo sonrasi sacini kurutma, birak kendi kurusun, sonrada ör. Bir kac ay böyle yap kendine gelecektir. Birde canim shine spray diye birsey varmis, ben hic kullanmadim ama kullananlar saca cok güzel parlaklik verdigini söylüyor. Böyle suya benzer birsey.

benimde saçlaırm aynı durumda. ben bi kuaför hatasına düşmüştüm. saçlarım kalın telli ve çok gür kuaför kadın kısacık kesmişti. iğrenç bi halde geziyodum . 1 yıl saçıma nerdeyse hergün düzleştirici yaptım. saçım mafoldu. kırıklarla dolu ve bir türlü uzamıyo. şekil almadığı içinde kendi haline bırakamıyorum. polisher die bi bakım kremi vardı banyodan sonra saçın uçlarına sürüyosun taradıktan sonra . öyle kuruyo o. ben 3 hafta fln yaptım kırıklar gider gibi oldu. fark vardı. sonrada sıkıldım üşendim bıraktım. saçlarımda hala böyle. kremde biköşede duruo. şimdi saçımı kestrmek kırıklardan kurtulmak istiyorum ama saçım hiç uzamıyo. 1 yılda nrdeyse zar zor uzadı. bi daha uzamaz diye korkuyorum napcam bilmiyorum. artık uzasın ya :çok üzgünüm: mafoldumben bilmiyorumkismile

bende uzun zmaandır bu dertten müzdarip oldugum içim
hiç bir kimyasal işlem fön ve düzleştrici de kullanmıyorum

kızlar jiletle nasıl kesiyorsunuz yaa bnmde saçımın en üst katı yanık kabrıo pürüz prüz çok kötü o katım olmasa saçlrım çok gzl kbrmıck ama nasıl kesitiğinizi ayrıntılı olarak anlatır mısınız

Son düzenleme:
bende saçımı düzleştiriciyle mahvedenlerdenim güzleim saçlarım yandı mahvoldu uçlarından kestirdim boydanda kestirdim biraz ama 2ay oldu daha hala beyaz beyaz kırık duruyo ama 2 aydır saçıma fön kurutma maşa hiç bir şey kullanmıyorum kışın mecbur kullanıcam zaten...bildiği bir formül yok sadece yalnız değilsin destek vermek istedim:teselli:

Çekiştire çekiştire, yaka yaka ölmüş tükenmiş saçlara yapılabilecek en süper güzellik zavallıları kendi hallerine bırakıp dinlendirmek ve tabi uçlardan azar azar kestirmek (eğer birden kısalmasın diyorsan) tabi boyadan da uzak durmak lazım bu süreçte..

ha bi de benim gibi ders çıkarmak da önemli... Ben düzleştiricilerin bu kadar yaygınlaşmadığı zamanlarda ütü yaptırıyodum saçıma. Resmen ciyak ciyak ölüyoruuuz diye çığlık atmış saçlarım duymamışım. Cücük gibi kısa saçla ortada kalınca anladım o gün bugün düzleştiriciyi bile senede taş çatlasın 3 kere kullanırım.

Şimdi kırık uçlar için birçok şey söylenmiş, bunu benden iyi bilen olamaz diye düşünüyorum. Jiletle uçlarından almaktan bile bahsetmişsiniz ki, bu jilet ya da usturayla kesilen saç uçları bir süre sonra çatallaşmaya başlar ki bu kırıktan ve yanıktan daha tehlikeli ve daha berbat bir görüntüdür. Elma sirkesi ise saçlarını sadece yumuşatır ve parlatır. Tek başına saçındaki kırıkları onarmak gibi bir meziyeti yoktur. Zaten elma sirkesi ciltte daha iyidir, sivilce giderme, kepeklenmeyi önleme, gözenek açma vs. gibi... Gel gelelim senin kırıkların sanırım fön, maşa ve düzleştiriciden kaynaklanıyor, hele bir de boyadan yananlar var ki içler acısı bunu ben yaşadım. Saçının tam 4 cm ye kadarki olan kısmı ölü oluyor resmen. Boya yanıklarına dikkat :) Şimdi kendi kullandığım bir ürün var hatta 2 ürün. o kadar da pahalı olmayıp ve mucizevi denilecek kadar iyi sonuç veren birşey. Benim saçlarım defalarca oryel ile açıldı ve sonunda uçları ölmüş saçlara sahip oldum. Saçlarım zaten kısa kesme payı da yok. omuzlarımda. Şu sıralar 1 haftadır Avon un advance techniques serisinin straight & sleek(pürüsüzleştirici serum) bunu banyodan çıkıp saçlarımı kurutmadan ya da kuruttuktan sonra ufacık bir miktar saç uçlarıma boylarına sürüyorum. İnanılmaz bir yumuşaklık bunun tarifi olamaz :) ki fiyatı da o kadar pahalı birşey değil eğer indirimleri takip edebilirsen 6-7 TL ye satın alabilirsin. Diğer ürün de yeni kullanmaya başladım kırık uçları %95 e kadar onarmayı vaad eden ürün yine Avon un advance techniques serisinden damage repair (kuru veya yıpranmış saçlar için kırık uç onarıcı losyon) bu da hemen hemen diğeriyle aynı fiyatta. ben kullanıyorum. Çok memnunum benim uçları birbirine yapışan ve birbirine giren saçlarım bile adam olduysa sizin de denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…