Saç Kesim Şekilleri dalgalı saç isteyen kızlar buraya bakın bi...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım bende gösteriyo valla göstermese buraya eklermiyim akıl var mantık var
sen video eklemeyi biliyorsan söyle videosunu ekleyim direk..
ben ninjacloak üzerinden erişim sağlıyorum youtube,video nasıl eklenir bende bilmiyorum ama,sen başlığı yazarsan ben ordan bakarım tatlım...

ben ninjacloak üzerinden erişim sağlıyorum youtube,video nasıl eklenir bende bilmiyorum ama,sen başlığı yazarsan ben ordan bakarım tatlım...

canım yazıyorum buraya bunları yazar açarsın
1.More wavy hair (ilk videoyu aç)
2.How to Curl Your Hair with a Straightener (ilk videoyu aç)

bunlar işte..

canım yazıyorum buraya bunları yazar açarsın
1.More wavy hair (ilk videoyu aç)
2.How to Curl Your Hair with a Straightener (ilk videoyu aç)

bunlar işte..

arkadaşlar ninjacloak üzerinde giriş yapabilirsiniz ben ordan izledim..
teşekkürler tatlım
bizde maşa yok ama,düzleştirici var,maşa almayı düşünüyorduk,2.videoda gördük ki
gerek yok maşaya,kadın düzleştirici ile dalgalı yaptı saçı bayıldım,evde deneyecem bakalım nasıl olacak..

ben bi link atim açabilen olursa,izninle hend'cim..

http://www.ninjacloak.com/index.php...10c4a7ef85007f45a0735af3b1c75d996f9d2e9315180

rica ederim canım izlemene sevindim.....

Son düzenleme:
ben açtım youtube u kızlar izledim çok mutlu oldum böyle bişi istiodum maşam yoktu ama düzleştiricim vardı gamyoncuiremsu

kendi saçıma yapıyorum ama kalıcı olmuyo hemen bozuluyo ne yapmalıyım bide arkalarına yapamıyorum senağlama

canım yapmadan önce saç şekillinin kalıcı olmasına yardımcı olan saç kremleri kullanabilirsin yada yaptıktan sonra yumuşak saç spreyi kullanabilirsin arkalarına gelince önüne ve arkana büyük ayna koyarsan daha kolay olura.s

ya google ye vtunnel yazın ilk çıkan linke tıklayın ordaki boşluğa arkadaşmıızn verdiği siteyi yapıştırın enter e basın açılır

canım arkadaşın dedği gibi bilgisayar programları adlı başlıkta youtube nasıl çalıştırabileceğiniz anlatılıyo onu yaparsanız hemen açılacaktırhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…