Saç Kesim Şekilleri Dalgalı saçım çok biçimsiz, kabarıyor =(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pemmbeyanak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
15
2
3
30
Yardımcı olun lutfen , saçlarım dalgalı çok biçimsiz ve hemen kabarıyorlar. banyodan çıkınca dışarıya çıkamıyorum hatta sonraki gunde... ozguvenimi çok dusuruyorlar duzletirsem bile bir sure sonar yıpranuyorlar. boyle dalgalarını ortaya çıkaran krem/sampuan/yağ falan varsa yada kabarıklığını alcak olan.. lutfen yardım edin ablalarım :cry::mad::cry::cry:

Benmde saclatrim oyle. İontec teknolojisine sahip sac kurutma makinesiyle kurutuyorum kabarmiyor eskisi kadar

benimde saçlarım dediğin şekilde.biçimsiz dalgalar var.fakat banyodan sonra elidorun krem 7/24 sür ve ör aşınca kabarma olmuyor ve dalgalar belirgin oluyor. örmeden nemliykende sürüp kendiliğnden kurusun ölede güzel durabilir...

benimde saçlarım dediğin şekilde.biçimsiz dalgalar var.fakat banyodan sonra elidorun krem 7/24 sür ve ör aşınca kabarma olmuyor ve dalgalar belirgin oluyor. örmeden nemliykende sürüp kendiliğnden kurusun ölede güzel durabilir...
Teşekkür ederim bakım mağazalarında falan bulabilirim değil mi?

canım saççlarının uzunluğu ne kadar ve bu kremi ne kadar kullanıyosun? ben de bugün sürdüm ilk defa az geldi sanırım... bir de canım uzun süredir kullanıyor musun benim saçlarım ince telli ve az saç dökmesi ve yıpratma yapmasından korkuyorum

canım saççlarının uzunluğu ne kadar ve bu kremi ne kadar kullanıyosun? ben de bugün sürdüm ilk defa az geldi sanırım... bir de canım uzun süredir kullanıyor musun benim saçlarım ince telli ve az saç dökmesi ve yıpratma yapmasından korkuyorum
Güzelim benim saçım kopça hizasında. Yıkadıktan sonra nemli saça ceviz büyüklüğünde ürün sürüp örüyorum sabahta saçımı açıyorum. tekrar tarama yapmıyorum yoksa kabarırı. Ayrıca bu hem şekillendirici hemde besleyici krem. benim saçımda dökme yada herhangi aksi bir durum yaratmadı ama diplere yinede sürme kulak hizandan aşağılara doğru sür.açınca saçın şekilli duruyor. Yapınca sonucu bildirirsen sevinirim :) :)

Yardımcı olun lutfen , saçlarım dalgalı çok biçimsiz ve hemen kabarıyorlar. banyodan çıkınca dışarıya çıkamıyorum hatta sonraki gunde... ozguvenimi çok dusuruyorlar duzletirsem bile bir sure sonar yıpranuyorlar. boyle dalgalarını ortaya çıkaran krem/sampuan/yağ falan varsa yada kabarıklığını alcak olan.. lutfen yardım edin ablalarım :cry::mad::cry::cry:

Canım dalgalı saç nem ister, nemsizse kabarır. Benim de saçlarım hep kabarırdı çareyi doğru saç bakımıyla buldum, şimdi çok kolay şekil alıyor.
Kendi blogumda da konuyla ilgili detaylı yazı yazmıştım bir bak istersen:KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
elidorun kremini kullanıyorum ama işe yaramıyor benim saçlarım çok yıprandı brezilya fönü maşa boya derken önceden işe yarardı doğal saçlarımda bir de köpük kullanırdım bazen

benim de dalgalı ve saçmasapan bir saçım vardı. sonra gliss siyah serisinin spreyı ve kutudaki saç kremine başladım hem kabarmıyor, hem yumuşacık oluyor ve de dalgalar ortaya cıkıyor. siddetle tavsiye ederim :)

Back
X