• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dalgınlıklarımız? :)

ben kendımden degil eşimden örnek vereyım sabah uyandık eşimde sigara yakar her kalktıgında sigara içer çakmak yerıne eline telefonu almış baktım yakmaya çalışıyor delii:27: çok güldüm tabı rezilde ettım :D

sabahları uyanana kadar baya bi zaman geçiyor. bir gün elime diş fırçası aldım, tabii ben hala uyuyorum. neyse fırça bir elimde diğer elimle de fırçanın üzerine sıvı sabunu sıkıyorum. tam ağzıma götürecekken uyandım.

daha bugün ufak bi bilgi öğrenmek için biyeri aradım,telesekreter çıktı.uzuun uzun konuştu şöyleyse 1e böyleyse 2ye basın falan..söylendim amma uzun konuştu,yedi kontörlerimi diye,neyse 1e bastım,haydaa tekrar aynı telefekreter çıktı,yine 1 e bastım yine aynı telesekreter...evdekilere söylenmeye başladım yuh yaa bozuk mudur nedir falan diye.Neden sonra 'mesajı yeniden dinlemek için 1e basın' dendiğini farkettim :53::53:

daha gecen gun olan bı olayı anlatayım, oglusumu yatırdım oglen dedım utumu yapayım barı, basladım yapmaya okadar kaptırmısım kı kendımı oglum ıcerı gırınce ütüyu atıp yere yattım.. hızlı gırınce ıcerı korktum bırden. cocukta sasırdı bana bakıyo annem ne yapıyo acaba dıye:27: sonra yaklasık 10 dk yattıgım yerde guldum..

daha gecen gun olan bı olayı anlatayım, oglusumu yatırdım oglen dedım utumu yapayım barı, basladım yapmaya okadar kaptırmısım kı kendımı oglum ıcerı gırınce ütüyu atıp yere yattım.. hızlı gırınce ıcerı korktum bırden. cocukta sasırdı bana bakıyo annem ne yapıyo acaba dıye:27: sonra yaklasık 10 dk yattıgım yerde guldum..

:52::52::52::52: çok iyimiş bu

bende 1-2 hafta önce bişey yaptım ama dalgınlık mı aptallık mı çözemiyorum :26:

babam işe gitti, sabaha karşı anca gelecek. evde annemle ben baş başayız. neyse anne ben yatıyorum dedim, kapıyı kitle dedi. ben aklım sıra kapıyı kitledim, yattım uyudum. gece babam işten geliyor evin kapısı açık, kesin hırsız girdi diye temkinli bi şekilde içeriye giriyor. annemde sesi duyup uyanıyor kesin hırsız diye korkuyor. bu sırada ortalığı karıştıran benim bi yerlerimde pireler vızır vızır... babam sessiz sessiz odaları dolaşırken, garibim annem korkudan yattığı yerden kalkamıyor, en sonunda babamla annem göz göze gelince ikiside bi ohh çekiyor. noldu ne bitti derken olay anlaşılıyor. meğer ben kapıyı kitlicem diye açmışım, hala nasıl yaptığımı çözemiyorum :31::31:

bı kaç saat önce başıma geldı
malum annemlere geldım yurtdışında onlar
alışkın değılım herkesle türkçe konuşasım gelıyor :26:
markete gırdım delı gıbı ıslak mendıl arıyorum
bı görevlı bayan kestırdım gözüme sorıyım dedım
cümleye almanca gırdım amaaa ıslak medıl kısmını ve gerı kalanını türkçe soruyorum :26:
tabı kadın anlamıyor bende tekrar almanca anlatmaya çalışıyorum ışte mendıl felan dıye ama arada türkçe kelımeler çıkıyor ağzımdan
ben farkında değılım tabı :19: baya bı anlatmaya çalıştım ama kadında saf mıydı azcık bılemıyorum ne o anladı ne ben anlatabıldım
bıde ışın kötü tarafı cıdden ıslak mendıl ne demek unuttum :17: anlatamadım..
sonra sağolsun türk bı teyzem anladı derdımı yardım ettı sağolsun
:50::50::50:

Son düzenleme:
geçen günde okadar dalgındım kı annemle kadayıf almaya gıttık kadayıf tatlısı yapcaktık
bende pışmanıyeyı çok severım ondan da alalım dedık
eve geldım akşam annem tatlıyı yapmış benım kafa pışmanıyede :26:
elımı daldırdım kadayıfın ıçıne pışmanıye dıye bakıyorum şerbetlı şerbetlı bu nıye böyle ıslandı mı bu felan dıyorum :26:
tadıda tuhaf, baktım kı kadayıfmış...
sessızce masaya bıraktım bı baktım kı herkesın gözü üstümde :19:

küçük kardeşımde ne görgüsüzsün abla be demez mı :17:
tabı söylemedım bende pışmanıye sandım felan dıye ne alaka dıcekler emınım
:17::17:

cümleye almanca gırdım amaaa ıslak medıl kısmını ve gerı kalanını türkçe soruyorum :26:
tabı kadın anlamıyor bende tekrar almanca anlatmaya çalışıyorum ışte mendıl felan dıye ama arada türkçe kelımeler çıkıyor ağzımdan
ben farkında değılım tabı :19: baya bı anlatmaya çalıştım ama kadında saf mıydı azcık bılemıyorum ne o anladı ne ben anlatabıldım

:))) çok güldüm
ben küçükken köye gittiğimde ananem terekte ilaç var getiriver dedi,gittim ilaç arıyorum
anane bulamadım dedim,terekte terekte dedi,ben yine anlamadım tabi..
meğer dolap demek istemiş :)

sabahları uyanana kadar baya bi zaman geçiyor. bir gün elime diş fırçası aldım, tabii ben hala uyuyorum. neyse fırça bir elimde diğer elimle de fırçanın üzerine sıvı sabunu sıkıyorum. tam ağzıma götürecekken uyandım.

İyi ki uyanmışsın canım ıyyk ne kötü olurdu:1::1:

daha bugün ufak bi bilgi öğrenmek için biyeri aradım,telesekreter çıktı.uzuun uzun konuştu şöyleyse 1e böyleyse 2ye basın falan..söylendim amma uzun konuştu,yedi kontörlerimi diye,neyse 1e bastım,haydaa tekrar aynı telefekreter çıktı,yine 1 e bastım yine aynı telesekreter...evdekilere söylenmeye başladım yuh yaa bozuk mudur nedir falan diye.Neden sonra 'mesajı yeniden dinlemek için 1e basın' dendiğini farkettim :53::53:

Buna çok güldüm :9::9:

:emir_bebek::emir_bebek::1:

bende 1-2 hafta önce bişey yaptım ama dalgınlık mı aptallık mı çözemiyorum :26:

babam işe gitti, sabaha karşı anca gelecek. evde annemle ben baş başayız. neyse anne ben yatıyorum dedim, kapıyı kitle dedi. ben aklım sıra kapıyı kitledim, yattım uyudum. gece babam işten geliyor evin kapısı açık, kesin hırsız girdi diye temkinli bi şekilde içeriye giriyor. annemde sesi duyup uyanıyor kesin hırsız diye korkuyor. bu sırada ortalığı karıştıran benim bi yerlerimde pireler vızır vızır... babam sessiz sessiz odaları dolaşırken, garibim annem korkudan yattığı yerden kalkamıyor, en sonunda babamla annem göz göze gelince ikiside bi ohh çekiyor. noldu ne bitti derken olay anlaşılıyor. meğer ben kapıyı kitlicem diye açmışım, hala nasıl yaptığımı çözemiyorum :31::31:

Annen görmemişmi canım ya Allahtan hırsız falan girmemiş:53::52:

geçen günde okadar dalgındım kı annemle kadayıf almaya gıttık kadayıf tatlısı yapcaktık
bende pışmanıyeyı çok severım ondan da alalım dedık
eve geldım akşam annem tatlıyı yapmış benım kafa pışmanıyede :26:
elımı daldırdım kadayıfın ıçıne pışmanıye dıye bakıyorum şerbetlı şerbetlı bu nıye böyle ıslandı mı bu felan dıyorum :26:
tadıda tuhaf, baktım kı kadayıfmış...
sessızce masaya bıraktım bı baktım kı herkesın gözü üstümde :19:

küçük kardeşımde ne görgüsüzsün abla be demez mı :17:
tabı söylemedım bende pışmanıye sandım felan dıye ne alaka dıcekler emınım
:17::17:

Şu tatlı olayına çok güldüm canım ya :52::52::9:

bir seferinde ayakkabılarımı buzdolabına koymaya çalışırken kendimi yakaladım.

yatmışız, uykuyla uyanıklık arasındayım, eşim horluyor. "baba horlama" diye söylenirken eşime yakalandım.

uykumda arasıra konuşurum. eşin sorular sorup ağzımı arıyormuş, öyle saçma cevaplar veriyormuşum ki gülmekten uykusu kaçıyormuş.

bir seferinde çek-yatta uyuyakalmışım. eşim beni uyandırıyor. uyku sersemliği ile "kimsin sen?" diye avaz avaz bağırdım.

bebeklerimizin yeni doğduğu zamanlardı...ben tabi uykusuzluktan perişan olmuşum koltukta sızmış kalmışım...bebeklerde uyuyo bu arada...eşim anlatıyo ertesi gün korkuttun beni ya diyo.. niye dedim...ufacık bi tıkırtı oluyomuş şişşt tamam hadi pışş pışş diyomuşum yastığı pışpışlıyomuşum:1: normalde de uykum çok hafiftir ama hiç hatırlamıyorum...eşime dedim ahh ah bak dedim yazık bana ne hale gelmişim uykusuzluktan yorgunluktan...trajikomik:9:

dün oğlışumla markete gidicez
bi kendim giyiniyorum bi onu n üstünü giydiriyorum derken
bonemi takmışım
anahtar elimde daire kapısından çıktım
örtüm yok iyiki farkettim öğle çıkacaktım dışarı
hemen girdim içweri, örtümü taktım
herşeyime karışan yaramaz velet
söylemedi bile bide gülüyo
anne neden örtün yoktu diye

ankarada belediye otobüslerine binerken kart basılır.
bir zamanlar mp3'le gezerdim hep. otobüse bindim, geçtim içeri tam oturacağım,
arkamdan şoför birisine sesleniyor hanımefendi kart basmadınız diye.
aa bu adam da kime sesleniyor böyle ısrarla diye bir döndüm ki bana diyormuş :)
nasıl utanmıştım!

bir de çoğu kişide farkettiğim bir şey var.
sofrada dalgınken çay yerine tuzluğu ağzına götürenler :))

Back
X