- Konu Sahibi Supernatural
Hadi hanımlar,bizi güldüren
veya rezil eden
yaptığımız dalgınlıklarımızı anlatalım ?

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendımden degil eşimden örnek vereyım sabah uyandık eşimde sigara yakar her kalktıgında sigara içer çakmak yerıne eline telefonu almış baktım yakmaya çalışıyor deliiçok güldüm tabı rezilde ettım
daha gecen gun olan bı olayı anlatayım, oglusumu yatırdım oglen dedım utumu yapayım barı, basladım yapmaya okadar kaptırmısım kı kendımı oglum ıcerı gırınce ütüyu atıp yere yattım.. hızlı gırınce ıcerı korktum bırden. cocukta sasırdı bana bakıyo annem ne yapıyo acaba dıyesonra yaklasık 10 dk yattıgım yerde guldum..
bı kaç saat önce başıma geldı
malum annemlere geldım yurtdışında onlar
alışkın değılım herkesle türkçe konuşasım gelıyor :26:
markete gırdım delı gıbı ıslak mendıl arıyorum
bı görevlı bayan kestırdım gözüme sorıyım dedım
cümleye almanca gırdım amaaa ıslak medıl kısmını ve gerı kalanını türkçe soruyorum :26:
tabı kadın anlamıyor bende tekrar almanca anlatmaya çalışıyorum ışte mendıl felan dıye ama arada türkçe kelımeler çıkıyor ağzımdan
ben farkında değılım tabıbaya bı anlatmaya çalıştım ama kadında saf mıydı azcık bılemıyorum ne o anladı ne ben anlatabıldım
bıde ışın kötü tarafı cıdden ıslak mendıl ne demek unuttumanlatamadım..
sonra sağolsun türk bı teyzem anladı derdımı yardım ettı sağolsun
![]()
sabahları uyanana kadar baya bi zaman geçiyor. bir gün elime diş fırçası aldım, tabii ben hala uyuyorum. neyse fırça bir elimde diğer elimle de fırçanın üzerine sıvı sabunu sıkıyorum. tam ağzıma götürecekken uyandım.
daha bugün ufak bi bilgi öğrenmek için biyeri aradım,telesekreter çıktı.uzuun uzun konuştu şöyleyse 1e böyleyse 2ye basın falan..söylendim amma uzun konuştu,yedi kontörlerimi diye,neyse 1e bastım,haydaa tekrar aynı telefekreter çıktı,yine 1 e bastım yine aynı telesekreter...evdekilere söylenmeye başladım yuh yaa bozuk mudur nedir falan diye.Neden sonra 'mesajı yeniden dinlemek için 1e basın' dendiğini farkettim![]()
daha gecen gun olan bı olayı anlatayım, oglusumu yatırdım oglen dedım utumu yapayım barı, basladım yapmaya okadar kaptırmısım kı kendımı oglum ıcerı gırınce ütüyu atıp yere yattım.. hızlı gırınce ıcerı korktum bırden. cocukta sasırdı bana bakıyo annem ne yapıyo acaba dıyesonra yaklasık 10 dk yattıgım yerde guldum..
bende 1-2 hafta önce bişey yaptım ama dalgınlık mı aptallık mı çözemiyorum :26:
babam işe gitti, sabaha karşı anca gelecek. evde annemle ben baş başayız. neyse anne ben yatıyorum dedim, kapıyı kitle dedi. ben aklım sıra kapıyı kitledim, yattım uyudum. gece babam işten geliyor evin kapısı açık, kesin hırsız girdi diye temkinli bi şekilde içeriye giriyor. annemde sesi duyup uyanıyor kesin hırsız diye korkuyor. bu sırada ortalığı karıştıran benim bi yerlerimde pireler vızır vızır... babam sessiz sessiz odaları dolaşırken, garibim annem korkudan yattığı yerden kalkamıyor, en sonunda babamla annem göz göze gelince ikiside bi ohh çekiyor. noldu ne bitti derken olay anlaşılıyor. meğer ben kapıyı kitlicem diye açmışım, hala nasıl yaptığımı çözemiyorum![]()
bı kaç saat önce başıma geldı
malum annemlere geldım yurtdışında onlar
alışkın değılım herkesle türkçe konuşasım gelıyor :26:
markete gırdım delı gıbı ıslak mendıl arıyorum
bı görevlı bayan kestırdım gözüme sorıyım dedım
cümleye almanca gırdım amaaa ıslak medıl kısmını ve gerı kalanını türkçe soruyorum :26:
tabı kadın anlamıyor bende tekrar almanca anlatmaya çalışıyorum ışte mendıl felan dıye ama arada türkçe kelımeler çıkıyor ağzımdan
ben farkında değılım tabıbaya bı anlatmaya çalıştım ama kadında saf mıydı azcık bılemıyorum ne o anladı ne ben anlatabıldım
bıde ışın kötü tarafı cıdden ıslak mendıl ne demek unuttumanlatamadım..
sonra sağolsun türk bı teyzem anladı derdımı yardım ettı sağolsun
![]()
geçen günde okadar dalgındım kı annemle kadayıf almaya gıttık kadayıf tatlısı yapcaktık
bende pışmanıyeyı çok severım ondan da alalım dedık
eve geldım akşam annem tatlıyı yapmış benım kafa pışmanıyede :26:
elımı daldırdım kadayıfın ıçıne pışmanıye dıye bakıyorum şerbetlı şerbetlı bu nıye böyle ıslandı mı bu felan dıyorum :26:
tadıda tuhaf, baktım kı kadayıfmış...
sessızce masaya bıraktım bı baktım kı herkesın gözü üstümde
küçük kardeşımde ne görgüsüzsün abla be demez mı
tabı söylemedım bende pışmanıye sandım felan dıye ne alaka dıcekler emınım
![]()
Beğenme tuşu falanda yok ki beğeneyimÇok iyiymiş yahu
![]()