- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benimki yengeme annelik bana kaynanalık yapardı en son patlamıştım farkına var senin kızın benim diye. Tamam ona da iyi olsun ama bana davranışı beni çileden çıkardı en son.Var mı böyle tipler etrafınızda?Yani nedir bu anlamış değilim.Tabiki denk tutmak gerekir değer vermek gerekir ama insanın evladı her zaman önde olmaz mı?Ben mi böyle olduğum için garip geliyor anlamıyorum evlat ya nasıl olabilir bu?Hani desen gerçekten evlat gibi bu gelin yada damat hayır hepsi sömürücü yalaka tipler bir faydaları yok hep menfaat.Annem eşimi gerçekten çok sever ama büyük abim arayıp sormasada o benim oğlum der bencede olması gereken bu.Evladı yok sayıp görmezden gelmek mi büyüklük?Neden hep iyi niyetli vicdanlı zararı olmayan insanlar yok sayılır bu nasıl bir adalet?
Bende bunu anlamıyorum işte neden tamam belki el gibi hissetmesin diye ama bunun yolu bu değil ki...Benimki yengeme annelik bana kaynanalık yapardı en son patlamıştım farkına var senin kızın benim diye. Tamam ona da iyi olsun ama bana davranışı beni çileden çıkardı en son.
Bu da değişik bir durummuş. Sanırım yumuşak yüzlü olmamak gerekiyor. Tüm mesele bu galiba.Var mı böyle tipler etrafınızda?Yani nedir bu anlamış değilim.Tabiki denk tutmak gerekir değer vermek gerekir ama insanın evladı her zaman önde olmaz mı?Ben mi böyle olduğum için garip geliyor anlamıyorum evlat ya nasıl olabilir bu?Hani desen gerçekten evlat gibi bu gelin yada damat hayır hepsi sömürücü yalaka tipler bir faydaları yok hep menfaat.Annem eşimi gerçekten çok sever ama büyük abim arayıp sormasada o benim oğlum der bencede olması gereken bu.Evladı yok sayıp görmezden gelmek mi büyüklük?Neden hep iyi niyetli vicdanlı zararı olmayan insanlar yok sayılır bu nasıl bir adalet?
Neden çoğunluğu bir tutup hepsi sömürücü yalaka tipler dediniz anlayamadım,eğer siz evliyseniz o zaman sizde görümceniz ya da kayınbiraderinize göre öyle misiniz anneniz ya da babanız ayrım yapmıyor diye gelinin ya da damadın suçu ne anlayamadım (eğer bile bile yaranmak için bişeyler yapıyolarsa ona lafım yok bunu da belirteyim)Var mı böyle tipler etrafınızda?Yani nedir bu anlamış değilim.Tabiki denk tutmak gerekir değer vermek gerekir ama insanın evladı her zaman önde olmaz mı?Ben mi böyle olduğum için garip geliyor anlamıyorum evlat ya nasıl olabilir bu?Hani desen gerçekten evlat gibi bu gelin yada damat hayır hepsi sömürücü yalaka tipler bir faydaları yok hep menfaat.Annem eşimi gerçekten çok sever ama büyük abim arayıp sormasada o benim oğlum der bencede olması gereken bu.Evladı yok sayıp görmezden gelmek mi büyüklük?Neden hep iyi niyetli vicdanlı zararı olmayan insanlar yok sayılır bu nasıl bir adalet?
Şöyle söyleyim biz köyde yaşıyoruz sabah 5 gece 2 ye kadar çalışıyorum ben yengem sadece sofra kurup kaldırır başka işe el sürmez evi bile ben temizler öyle diger işlere giderim yengemin kendi yatak odasını bile ben temizlerim. Akşam eve geldigimde yorgunluktan ayagımın üstüne basamaz halde olurum. Buna ragmen alelacele yemegimi yer yengem rahat yemek yesin diye düşünüp yemek saati yegenime bakarım yemekten sonra annem dönüp bana sofrayı topla bulaşıkları yıka yengen yorulmuştur der benim canıma hiç acımaz ama yengem 3 ögün sofra kurup kaldırmayla yorulmuş olurdu. Ben henüz çözemedim nedenini. Ben şimdi evlendim böyle bi fark göremiyorum sanırım bizimkiler garip olanBende bunu anlamıyorum işte neden tamam belki el gibi hissetmesin diye ama bunun yolu bu değil ki...
Olay farklı babamla alakası yokAnnen damadini seviyor
Abin aramiyor ama annen icin farketmez kendi.cocugu
Evladini yoksayan da sanirim.baba(konu da gecmemis ama biri var gormezden gelen gizli ozne kendisi)
Anne de ve abi damat ikilisinde sorun yoksa sen kime kizdin kuzum?
Adalet diye bir kavram var ama sadece var , gerçek hayata uyarlaması henüz olmadı .Var mı böyle tipler etrafınızda?Yani nedir bu anlamış değilim.Tabiki denk tutmak gerekir değer vermek gerekir ama insanın evladı her zaman önde olmaz mı?Ben mi böyle olduğum için garip geliyor anlamıyorum evlat ya nasıl olabilir bu?Hani desen gerçekten evlat gibi bu gelin yada damat hayır hepsi sömürücü yalaka tipler bir faydaları yok hep menfaat.Annem eşimi gerçekten çok sever ama büyük abim arayıp sormasada o benim oğlum der bencede olması gereken bu.Evladı yok sayıp görmezden gelmek mi büyüklük?Neden hep iyi niyetli vicdanlı zararı olmayan insanlar yok sayılır bu nasıl bir adalet?
İnsan ne kendi evladını kimseye ezdirmeli ne de sana evlat olarak gelmiş çocuğuna eş olmuş başka bir annenin babanın yavrusunu ezmeli , bişey yapılcaksa da alıncaksa da eşit adaletli olmalı maalesef yapamayan düşünemeyenler varŞöyle söyleyim biz köyde yaşıyoruz sabah 5 gece 2 ye kadar çalışıyorum ben yengem sadece sofra kurup kaldırır başka işe el sürmez evi bile ben temizler öyle diger işlere giderim yengemin kendi yatak odasını bile ben temizlerim. Akşam eve geldigimde yorgunluktan ayagımın üstüne basamaz halde olurum. Buna ragmen alelacele yemegimi yer yengem rahat yemek yesin diye düşünüp yemek saati yegenime bakarım yemekten sonra annem dönüp bana sofrayı topla bulaşıkları yıka yengen yorulmuştur der benim canıma hiç acımaz ama yengem 3 ögün sofra kurup kaldırmayla yorulmuş olurdu. Ben henüz çözemedim nedenini. Ben şimdi evlendim böyle bi fark göremiyorum sanırım bizimkiler garip olan
Onu anladim kuzum da annene gore sorun.yok dertlenme.sendeOlay farklı babamla alakası yok
Konu yine seninle alakalı değil değil mi? Alakasız bir şey buldun can sıkıntısından geldin konu açtın.Olay farklı babamla alakası yok
Abin nasıl biri aslında bu tür tiplerin evlatları bence sıkıntılı onlar gelin yada damatlarını sahiplenerek açık kapatıyorlar.Şöyle söyleyim biz köyde yaşıyoruz sabah 5 gece 2 ye kadar çalışıyorum ben yengem sadece sofra kurup kaldırır başka işe el sürmez evi bile ben temizler öyle diger işlere giderim yengemin kendi yatak odasını bile ben temizlerim. Akşam eve geldigimde yorgunluktan ayagımın üstüne basamaz halde olurum. Buna ragmen alelacele yemegimi yer yengem rahat yemek yesin diye düşünüp yemek saati yegenime bakarım yemekten sonra annem dönüp bana sofrayı topla bulaşıkları yıka yengen yorulmuştur der benim canıma hiç acımaz ama yengem 3 ögün sofra kurup kaldırmayla yorulmuş olurdu. Ben henüz çözemedim nedenini. Ben şimdi evlendim böyle bi fark göremiyorum sanırım bizimkiler garip olan
Olay annemlede ilgili değil o bir örnekti zaten.Onu anladim kuzum da annene gore sorun.yok dertlenme.sende
Aynen öyle ben istemem yengeme kötü olsun, ona da iyi olsun ama bana böyle davranarak degil.ikimize de iyi olmak varken bana acımasız davranması zoruma giderdi ki evde 3 abim var bide onların derdi ile ugraşırdım hatta derdim bizim evde küçük olup kız çocugu olacagına kapıda köpek ol daha iyi olursun diye gerçekten de durum bu kadar vahim bir hal almıştıİnsan ne kendi evladını kimseye ezdirmeli ne de sana evlat olarak gelmiş çocuğuna eş olmuş başka bir annenin babanın yavrusunu ezmeli , bişey yapılcaksa da alıncaksa da eşit adaletli olmalı maalesef yapamayan düşünemeyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?