- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Allah nazarından saklasın ne diyelimŞu KKda da herkes iyi ,herkes vicdanlı, herkes harika maşallah
Anlayanlar gayet sağlıklı yorumlar yazıyorlar teşekkürler.Damadı veya gelini evlat yerine koyarak kendi evladını gözardı etmek zorunda değil ki kimse. Nasıl bir konu bu anlamadım. Varsa yaşadığınız bir sıkıntı onu anlatın bize. Böyle ortaya konu açarsanız sağlıklı yorum alamazsınız.
Yooo benim kardeşim sıkıntılı değil. Eşime de annemde babamda oğlum der. Babam hatta kardeşime o senin abin der surekli. Abini aradin mi abinin fikrini de aldın mı diye sorar her konuda. Bu tür samimi ilişkiler sizi neden rahatsız ediyor anlayamadım. Yalakalık demekte doğru olmaz bence. Samimiyet.. bende eşimin ailesini kendi ailem gibi görüyorum. Onların kızları yok kayinbabam her seferinde KV me rabbim bize sonradan ne kadar güzel bir kız evladı nasip etti değil mi ceylan der misal. Onlar beni böyle görüyorken ben neden ayristirayim kiAbin nasıl biri aslında bu tür tiplerin evlatları bence sıkıntılı onlar gelin yada damatlarını sahiplenerek açık kapatıyorlar.
Allahim ilk defa size katiliyorumAnnem eşimi gerçekten çok sever ama büyük abim arayıp sormasada o benim oğlum der bencede olması gereken bu.
Ne isterdiniz mesela bu sebepten saç baş yolmalı bir kavga okumayı mı hayırdır?Buradaki beklentiyi karşılamak için insanlarla gerginlik mı yaşayayım bu nasıl bir sözBu nasıl konu ya
Gerilecek başka bir şey kalmadi mi? Konularınız hep bu ayarda anlam veremiyorum.
Hayır tabi tamamen yanlış anladınız.Ne isterdiniz mesela bu sebepten saç baş yolmalı bir kavga okumayı mı hayırdır?Buradaki beklentiyi karşılamak için insanlarla gerginlik mı yaşayayım bu nasıl bir söz
Öz evladını görmeyip elin oğlunu evladı bilirse bu dert olabilir.Valla burada ne konular okudum yapan yapan hertürlü kavgayı.Hayır tabi tamamen yanlış anladınız.
. Bir insanın bir insanı kendi öz evladi gibi sevip deger vermesinin neyi dert olabilir diyorum. Bu sebepten sac baş yolmali kavga nasıl çıkar. Hayal gücünüze hayran kaldim.
Siz bir konunuzu okuyun bence objektif olarak orada dert olacak bir durum yok. Ya parca parça anlatacginza baştan yazin derdinizi sorun nedir ne değildir diye ya da benim gibi yorum yapanlari anlamsiz bulmayın.Öz evladını görmeyip elin oğlunu evladı bilirse bu dert olabilir.Valla burada ne konular okudum yapan yapan hertürlü kavgayı.
Konumu anlamsız bulan sizsiniz ben değil neyse uzatmanın manası yok bySiz bir konunuzu okuyun bence objektif olarak orada dert olacak bir durum yok. Ya parca parça anlatacginza baştan yazin derdinizi sorun nedir ne değildir diye ya da benim gibi yorum yapanlari anlamsiz bulmayın.
Konuyu anlamsiz bulsaniz zaten acmazdiniz. Ben benim yorumumu anlamsiz bulmanizdan bahsettim. Türkçe konuşuyoruz ama anlasamiyoruz byKonumu anlamsız bulan sizsiniz ben değil neyse uzatmanın manası yok by
Siz bir konunuzu okuyun bence objektif olarak orada dert olacak bir durum yok. Ya parca parça anlatacginza baştan yazin derdinizi sorun nedir ne değildir diye ya da benim gibi yorum yapanlari anlamsiz bulmayın.
Doğru. Böyle olunca kaos oluyorKayınvalidem kocamdan çok damadını seviyor, kolluyor ve ben buna acayip bozuluyorum diye konu açarsa nasıl polemiğe girecek ama yapmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?