Kime göre neye göre... kusura bakmayin hem bir ailede gelinim ki kötü seyler yasamis olsam da ogullari icin bircok seye katlandım. Ben katlanmasam kayinvalidem ogluyla gorusebilir miydi? Ben evime almasam yilda bir yada iki idi esimin gitme olanagi isinden gidemezdi. Annemi el üstünde tutarim ama esimin annesini de yaptığı onca seye ragmen hos karşılarım. Simdi kayinvalidem bameni ezmeye calismayip hane halkindan biri gibi davransaydi daha iyi olmaz miydi? Ben gelecekler diye bu kadar kendimi kasmaz, cogu zaman evliligimle suphelere kapılmazdım. Anneme de hep tembih ederim gelinin oldugunda ona benden farksiz davran. Bu gelinlik kizlik cocukluk olaylarını bi aşın artik. Insanliga bakin yahu. Su kisacik hayatta insana deger verin. Valla biz Türk gelin kayinvalideleri görünce ne utanc verici düşünceler ortada geziyor. Elbet problemlerimiz olacak. Ama is deger kismina gelince deger verene de dokunmayacagiz. Yurtdisinda da ayniyiz. Yabancilara bakiyorum Allahim hic mi sorunlari olmaz hepsi gercek aile gibiler. Toplum olarak az degismemiz lazim