- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Farkında değil ki safımEşinin zoruna gitmesi gerekmez mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkında değil ki safımEşinin zoruna gitmesi gerekmez mi?
Farkında değil ki safım ☹
Anne ve babası damadını biliyor diyeyim hani bir faydasıda yok zoruma giden bu.
Girişimleri oluyor bir buçuk ay önce çok sert bir tartışmamız oldu hatta görüşmüyoruz.Kv ikinizin arasını bozmuyorsa sanane bosver. Kendi hayatını yaşa.
Bizim evdede damat çok kıymetli. Hatta bazen kendimi evin gelini hissediyorum ama evlat başka tabiki.
Ne yani abini yengen mutlu etmiyor mu ne alaka?Sizlik bir sey yok. Gidecekse esinizin zoruna gitsin. Benim abimle esimi kiyaslarsam ayni durum. Anneme bir faydasi var mi esimin, yok. Beni mutlu etmesi yetiyor anneme.
Girişimleri oluyor bir buçuk ay önce çok sert bir tartışmamız oldu hatta görüşmüyoruz.
Valla benim annemde damadını benden üstte tutar.
Ne yani abini yengen mutlu etmiyor mu ne alaka?
Aynen öyleAsil sizin sorunuz ne alaka
Abim evli degil ki.
Bu mantikla bakarsak, kayinvalideniz damadi biliyor oglu yerine. Sizi bilmiyor mu kizi yerine?
Durduk yere ses etmedim heralde ciddi anlamda haksızdı böyle sert tartışmamız ya iki kez olmuştur ya üç hem benimle ne ilgisi var görüşmüyoruz derken benimle onları kasdettim eşimle görüşmüyor değiller o onun evladı yani benim derdim beni kızı bilmemesi değil onu evlat bilmemesi.İşte sen kv ile edersen oda " ne haliniz varsa görün" der. Hem kadın ile kavga edip, uzak durup hem neden ayrım yapıyor olmaz. Altı senedir annemle yakın oturuyoruz. Eşim anneme.hic ses etmez.
Hepsi sömürücü ve yalaka tipler ne demek?Hani desen gerçekten evlat gibi bu gelin yada damat hayır hepsi sömürücü yalaka tipler bir faydaları yok hep menfaat.
Anlayan anladı kime demek istediğimi polemiğe lüzum yok.Hepsi sömürücü ve yalaka tipler ne demek?
Evli olan her erkek ve kadından bahsetmişsiniz sanırım.
Şahsen ben sömürücü ve yalaka bir tip değilim, eşim de değil. Kendi adınıza konuşun isterseniz genelleme yapmayın.
Var mı böyle tipler etrafınızda?Yani nedir bu anlamış değilim.Tabiki denk tutmak gerekir değer vermek gerekir ama insanın evladı her zaman önde olmaz mı?Ben mi böyle olduğum için garip geliyor anlamıyorum evlat ya nasıl olabilir bu?Hani desen gerçekten evlat gibi bu gelin yada damat hayır hepsi sömürücü yalaka tipler bir faydaları yok hep menfaat.Annem eşimi gerçekten çok sever ama büyük abim arayıp sormasada o benim oğlum der bencede olması gereken bu.Evladı yok sayıp görmezden gelmek mi büyüklük?Neden hep iyi niyetli vicdanlı zararı olmayan insanlar yok sayılır bu nasıl bir adalet?
Ne mutlu size anne gibi bir eş annesi bulmak büyük şans.Daha kayinvalde olmadim ama su kadarını soyleyebilirim kayinvaldemin annemden hic bir farkı yok.
Bir damla gözyaşına kiyamam oğlu bile aglatsa ona karşı dururum.
Ben kv ile oturur kadin dayanışması içinde eşime bazen atar tutar guleriz. Benim esim biraz hoyt hoyt olduğu için bazen annesinin de kalbini kırar ama ben bu duruma göz yumamiyorum.
Kayinvalidem de bana hep şunu der sağolsun omru uzun olsun
Oğlumla anlasamiyorum seninle anlaştığım kadar. Bende simaririm tabi. Ona en güzel yemekleri en sevdiği tatlıları yaparım sariliriz koklasiriz. O da benim annem. Çünkü canimin annesi.
Ben de onun kiziyim çünkü onun canının canisiyim.
Kaynanalar ne yapsa yaranamıyor bu gelinlere yaSize ne
Kim ne isterse onu yapar
Ayrıca evladının ailesine evladıymış gibi davranmakta ne yanlış olabilir?
Hem gelin hem görümce?Görümce misiniz siz ?
Şu KKda da herkes iyi ,herkes vicdanlı, herkes harika maşallahNeden hep iyi niyetli vicdanlı zararı olmayan insanlar yok sayılır bu nasıl bir adalet?