- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.632
- 108
- Konu Sahibi banabenigeriver
Burada da Bi öküzcük var o da az degil ama düşe kalka idare ediyoruzÇok şükür kurtulmuşsun yuvanda bir ömür mutluluklar dilerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada da Bi öküzcük var o da az degil ama düşe kalka idare ediyoruzÇok şükür kurtulmuşsun yuvanda bir ömür mutluluklar dilerim![]()
Valla bizim yorede bi soz vardir hep buyuklerimiz derler karilari koyunlarina aldimmi daha ne ana ne baba gorurler diye neyse o hep aynende ole abim suan korkudn bise yapamazNeyin korkusu ki bu ne kadar anlamsız ya ne yengemden iş bekledim nede abim bana demesin dedim saçmalık...
Burada da Bi öküzcük var o da az degil ama düşe kalka idare ediyoruzsagol rabbim herkesi yuvasında mutlu mesut yaşamayı nasip etsin şimdi bide bebiş bekliyoruz nasipse ben evladıma iyi bir anne olup kendi annemin eksik bıraktıklarını onunla tamamlayacagım. İnsan dogruyu da yanlışı da ailesinde ögreniyor ben nasıl bir insan olmam gerektiğini de olmamam gerektiğini de ailemden ögrendim
Hoş tutmak iyi davranmak farklı menfaatçi yalaka olmak farklı...Benim kayınvalidem beni öz kızından daha çok sever, daha çok tutar. Sürekli doğurmadan da evlat sevgisi hissedilebiliyormuş der. Ama görümcem bu durumdan rahatsız değil, annesine iyi davrandığım, hoş tuttuğum için seviniyor. Sizin rahatsız olduğunuz şeyi gerçekten anlayamadım.
Herkesin eli ayagı bendim çok zorlandılar yine de yardımlarına koşan ben oluyorum genelde dayanamıyorum ne yapılırsa yapılsın içim acıyor şükür ki eşim de anlayışlı herşeyi bildigi halde yinede benimle gelir 1 hafta işinden izin alıp benimle köyde inek bakmışlıgı bile var ki ömründe hiç ineklere yaklaşmamış biri.Aynne oyle bende evlendim yerim araniyo ama ne fayda ben evden cikdigim ay zaten jersey birbrine girdiki yine herseyi bana sorarlar benm kucugum erkek ona kaldiya isler o arar heo sorar abla sen nasil ediyodun bunu diye oda napsin anca anliyo az eline yuzune bulastiriyo azda becerip yapiyo ama isde napcaksin
Hahahahhaahahahah bir ben korkutamadımValla bizim yorede bi soz vardir hep buyuklerimiz derler karilari koyunlarina aldimmi daha ne ana ne baba gorurler diye neyse o hep aynende ole abim suan korkudn bise yapamaz
Aaah kız evlatlar hep aynı...Herkesin eli ayagı bendim çok zorlandılar yine de yardımlarına koşan ben oluyorum genelde dayanamıyorum ne yapılırsa yapılsın içim acıyor şükür ki eşim de anlayışlı herşeyi bildigi halde yinede benimle gelir 1 hafta işinden izin alıp benimle köyde inek bakmışlıgı bile var ki ömründe hiç ineklere yaklaşmamış biri.
Onlar da kendi kabahatleri napalım bu şekilde bişey kazanamazlar benim ailem beni kaybetti zamanında ben her ne kadar yine dayanamayıp elimden geleni yapsam da içimde Bi acı hiç geçmiyor yapılanlar unutulmuyor ben o evde yaşadıklarımı unutamadığım için bazen neler yaşıyorum sinir krizleri geçirdiğim oluyor eşim olmasa herşey daha kötü olur sanırımO öküzcük hemen hemen her evde var
aaah bu dersi çıkaran o kadar az ki özellikle erkekler ailesi gibi yaşamayı marifet bilirler...
Öyle tabi benim hayatımı mahvederken el üstünde tuttugu ogulları bir gün yardım lazım olunca kaçacak yer arıyor iş bana kalmasın diye bende salaklıgıma doymuyorum işte herşeye ragmen koşa koşa gidiyorumAaah kız evlatlar hep aynı...
Allah razı olsun eşindenOnlar da kendi kabahatleri napalım bu şekilde bişey kazanamazlar benim ailem beni kaybetti zamanında ben her ne kadar yine dayanamayıp elimden geleni yapsam da içimde Bi acı hiç geçmiyor yapılanlar unutulmuyor ben o evde yaşadıklarımı unutamadığım için bazen neler yaşıyorum sinir krizleri geçirdiğim oluyor eşim olmasa herşey daha kötü olur sanırım
Kiz bende korkudamadim gelinden az tuyo aliyom ama adam tinlamiyoHahahahhaahahahah bir ben korkutamadım![]()
Anladim.Olay annemlede ilgili değil o bir örnekti zaten.
Kiz bende korkudamadim gelinden az tuyo aliyom ama adam tinlamiyo![]()
Kiz bende korkudamadim gelinden az tuyo aliyom ama adam tinlamiyo![]()
AynenAnladim.
kuzum kendi evladin sana rest cekemez.ama aileye sonradan dahil.olanlar.ceker esasen cocuklarinin mutlulugu icin yapilan ama tadinda birakmayimca yuze goze bulastirilan olay
Olay annemlede ilgili değil o bir örnekti zaten.
Anne ve babası damadını biliyor diyeyim hani bir faydasıda yok zoruma giden bu.Ahhh be kuzum ne yaptı kvden?
Acaba oğlu yerina damadına mi sıcak davranıyor. Yanlış anlama hep dert yandığin için sordum.
Anne ve babası damadını biliyor diyeyim hani bir faydasıda yok zoruma giden bu.