Damat adayı

konunun başında belirttim aslında ikimizde olsun istiyoruz açıkcası ama evliliğimin borçla yapılmasını istememiştim
ya kusura bakma. bu adam senin neyini beğendi? iki kelimenden biri öyle istemedim böyle istiyom. Ben görümce olsam istemem seni. Bu ne? kan emici resmen kadın ya...

Yani görücü usülünde de insanlar tipini beğendim sanki utangaç ve hoşuma gitti bu hali filan da diyor
Sizde o bile yok
Kusura bakmada yakında 'liste' de hazırlayacaksın gibi duruyor
nasıl duygu yok ? yazımın başında olumlu düşündüğümü belirttim

konunun başında belirttim aslında ikimizde olsun istiyoruz açıkcası ama evliliğimin borçla yapılmasını istememiştim

peki fikriniz nedir?
düğünü borçla yapılmasını kimse istemez, ama bu genç yaşta ev sahibi olması bu isteğinizi göz ardı edilemez mi?
soru sordum ama sevap vermediniz..
siz çalışıyor musunuz..? aileniz yada siz düğün için neler yapmayı düşünüyorsunuz?
misal pırlanta yüzük almazsan düğün borcun az olur.
gereksiz eşyalar almazsan düğün borcun az olur
bla bla bla

bak güzel kardeşim..
yapacak fazla birşeyin yok zira olaya bir katkın yok..
taşın altına birazda sen elin altına koymazsan adam düğünü de askerliğini de eşyasını da kendi istediği gibi yapar ..
söz hakkın olmasını istiyorsan sende ortaya birşeyler koymalısın..
bende yapacam zaten ama borçlu bir şekilde düğün nasıl olur askerlik sorunu var bide ortada ben sizden bu konularda yardım istedim sadece.. Yanı nasıl davranayım ?

ben bağlarım.
islam adına kafa kesilip katliamlar yapılıyor. nasıl bağlamayalım. herkes dindar geçinme derdine düştü son 10 yılda.. sanki başkaları gavurmuş gibi.
Onu diyorum işte
Biz de çalışıyoruz, aynı dine inanıp
Çalışmayan müslüman çalışan başka bi dinden mi ?

Neyi soruyorun ki sen anlamadim, ne yapmaliyim derken. Damat ne guzel evini almis, eh nisan doneminde parada biriktirim demis azicikda sen elini cebine sokarsan fena olmaz hem benim bildigim nisani kiz tarafi yapar. Nisanida mi zavalli damata yukleyeceksiniz, siz simdiden altindi inciydi dusunedurun acaba hayirli biriylemi evleniyorum diyeceginizie birde islami yasantimiz var diyorsun. Adami sikip suyunu mu cikaracaksin daha. Ayrica istersen inatla daha pahali eysalari aldir istersen inatla borc harc daha zengin bir dugunle daha cok altin iste o borcun altina soktugun adam senin kocan olunca borcta senin borcun olacak. Banan kalirsa su maddi konulari degil ama tek sorun etmen gerekn sey burda askerligini yapmamis olmasi o kadar.
Askerliğini yapmıyacağını söyledi

nasıl duygu yok ? yazımın başında olumlu düşündüğümü belirttim

olumlu düşünce duygu değil ki mantık..
seviyorum aşığım dediğinizde duygu oluyor..

siz aklınıza yattığı için olumlu düşünüyorsunuz kaldı ki yine de istediğiniz gibi olmayacak konular kafanıza takılıyor..
duygunuz olsa şartlar gözünüze batmazdı..

bende yapacam zaten ama borçlu bir şekilde düğün nasıl olur askerlik sorunu var bide ortada ben sizden bu konularda yardım istedim sadece.. Yanı nasıl davranayım ?
adamdan uzak dur, başını yakma. Bu mantıkta olacaksan hep bekar kal.

Baktım bi daha hala duygu göremedim
Kızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur.
görüşmemiz çok olumlu geçti. duygusal olarak birşeyler hissettim. onunda hissetiğini düşünüyorum.
bir kaç gündür telefonla konuşuyoruz.. telefonda da bunu ima etti.. yavaş yavaş tanımaya alışmaya çalışıyorum..

bunda duygu varmı :KK70:

Ben askerliği bekleyin dedim
Olmaz diyor damat adayı diyorsun
Kulağın tutup askerlik şubesine götüremeyiz herhalde

Diğer konularda nişanı bile damat yapacak gibi yazmışsın, nişan san düşer naısl istiyosan öyle yap
Sen ödeyince adam para yok aile arasında olsun demez herhalde

olumlu düşünce duygu değil ki mantık..
seviyorum aşığım dediğinizde duygu oluyor..

siz aklınıza yattığı için olumlu düşünüyorsunuz kaldı ki yine de istediğiniz gibi olmayacak konular kafanıza takılıyor..
duygunuz olsa şartlar gözünüze batmazdı..
Hobaa
Daha duygu ve düşüncenin farkında girmek gerekiyomuş olaya
Ben dan diye niye duygu nanay, para gani gani dedim
Az fren yapayım

peki fikriniz nedir?
düğünü borçla yapılmasını kimse istemez, ama bu genç yaşta ev sahibi olması bu isteğinizi göz ardı edilemez mi?
soru sordum ama sevap vermediniz..
siz çalışıyor musunuz..? aileniz yada siz düğün için neler yapmayı düşünüyorsunuz?
misal pırlanta yüzük almazsan düğün borcun az olur.
gereksiz eşyalar almazsan düğün borcun az olur
bla bla bla
evet haklısınız galiba.. Evet bende çalışıyorum yeni memurum

ben olsam askerliğini yapmadan evlenmezdim..
bak konuna yorum yapan kaç tane kadın var tek tek sor istersen kaç tanesi borçsuz evlenmiş..

nasıl davranacağınıza sadece siz karar verebilirsiniz ama beklentilerinizi karşılamıyorsa sürekli mutsuz olursunuz..

bir erkek için 26 yaş evlilik çok erken bence ayrıca istediğiniz şeyleri yapamayacaksanız ve çok kör aşık değilseniz evlenmeyin bence. ama mantık evliliği için düşünüyorsanız siz daha iyi bilirsiniz tabiiki.

Back
X