- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.184
- 798
Ya oldu mu şimdi? O türkü aklıma takıldı, kurtulamıyorum!! Nanay yavrum nanayYalnız 'duygu' kısmı nanay
Ev var, askerlik yok, para az, eşya yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya oldu mu şimdi? O türkü aklıma takıldı, kurtulamıyorum!! Nanay yavrum nanayYalnız 'duygu' kısmı nanay
Ev var, askerlik yok, para az, eşya yok
ya kusura bakma. bu adam senin neyini beğendi? iki kelimenden biri öyle istemedim böyle istiyom. Ben görümce olsam istemem seni. Bu ne? kan emici resmen kadın ya...konunun başında belirttim aslında ikimizde olsun istiyoruz açıkcası ama evliliğimin borçla yapılmasını istememiştim
nasıl duygu yok ? yazımın başında olumlu düşündüğümü belirttimYani görücü usülünde de insanlar tipini beğendim sanki utangaç ve hoşuma gitti bu hali filan da diyor
Sizde o bile yok
Kusura bakmada yakında 'liste' de hazırlayacaksın gibi duruyor
bir kişilik mesele değil ki, bu kafada çok kadın var.
konunun başında belirttim aslında ikimizde olsun istiyoruz açıkcası ama evliliğimin borçla yapılmasını istememiştim
nasıl duygu yok ? yazımın başında olumlu düşündüğümü belirttim
Baktım bi daha hala duygu göremedimnasıl duygu yok ? yazımın başında olumlu düşündüğümü belirttim
bende yapacam zaten ama borçlu bir şekilde düğün nasıl olur askerlik sorunu var bide ortada ben sizden bu konularda yardım istedim sadece.. Yanı nasıl davranayım ?bak güzel kardeşim..
yapacak fazla birşeyin yok zira olaya bir katkın yok..
taşın altına birazda sen elin altına koymazsan adam düğünü de askerliğini de eşyasını da kendi istediği gibi yapar ..
söz hakkın olmasını istiyorsan sende ortaya birşeyler koymalısın..
Onu diyorum işteben bağlarım.
islam adına kafa kesilip katliamlar yapılıyor. nasıl bağlamayalım. herkes dindar geçinme derdine düştü son 10 yılda.. sanki başkaları gavurmuş gibi.
Tarih oncesi devirlerde vardi boyle kadinlar, avci ve toplayiciydiya kusura bakma. bu adam senin neyini beğendi? iki kelimenden biri öyle istemedim böyle istiyom. Ben görümce olsam istemem seni. Bu ne? kan emici resmen kadın ya...
Askerliğini yapmıyacağını söylediNeyi soruyorun ki sen anlamadim, ne yapmaliyim derken. Damat ne guzel evini almis, eh nisan doneminde parada biriktirim demis azicikda sen elini cebine sokarsan fena olmaz hem benim bildigim nisani kiz tarafi yapar. Nisanida mi zavalli damata yukleyeceksiniz, siz simdiden altindi inciydi dusunedurun acaba hayirli biriylemi evleniyorum diyeceginizie birde islami yasantimiz var diyorsun. Adami sikip suyunu mu cikaracaksin daha. Ayrica istersen inatla daha pahali eysalari aldir istersen inatla borc harc daha zengin bir dugunle daha cok altin iste o borcun altina soktugun adam senin kocan olunca borcta senin borcun olacak. Banan kalirsa su maddi konulari degil ama tek sorun etmen gerekn sey burda askerligini yapmamis olmasi o kadar.
nasıl duygu yok ? yazımın başında olumlu düşündüğümü belirttim
adamdan uzak dur, başını yakma. Bu mantıkta olacaksan hep bekar kal.bende yapacam zaten ama borçlu bir şekilde düğün nasıl olur askerlik sorunu var bide ortada ben sizden bu konularda yardım istedim sadece.. Yanı nasıl davranayım ?
Kızlar merhaba.Baktım bi daha hala duygu göremedim
Ben askerliği bekleyin dedimbende yapacam zaten ama borçlu bir şekilde düğün nasıl olur askerlik sorunu var bide ortada ben sizden bu konularda yardım istedim sadece.. Yanı nasıl davranayım ?
Hobaaolumlu düşünce duygu değil ki mantık..
seviyorum aşığım dediğinizde duygu oluyor..
siz aklınıza yattığı için olumlu düşünüyorsunuz kaldı ki yine de istediğiniz gibi olmayacak konular kafanıza takılıyor..
duygunuz olsa şartlar gözünüze batmazdı..
evet haklısınız galiba.. Evet bende çalışıyorum yeni memurumpeki fikriniz nedir?
düğünü borçla yapılmasını kimse istemez, ama bu genç yaşta ev sahibi olması bu isteğinizi göz ardı edilemez mi?
soru sordum ama sevap vermediniz..
siz çalışıyor musunuz..? aileniz yada siz düğün için neler yapmayı düşünüyorsunuz?
misal pırlanta yüzük almazsan düğün borcun az olur.
gereksiz eşyalar almazsan düğün borcun az olur
bla bla bla
bende yapacam zaten ama borçlu bir şekilde düğün nasıl olur askerlik sorunu var bide ortada ben sizden bu konularda yardım istedim sadece.. Yanı nasıl davranayım ?