yeni ekliyorum canım henüz yazıyorum .ellerine sağlık şekli güzel duruyor ancak nasıl yapıldığını da anlatır mısın
El attım merak etmenevoş burdasın resimlere bi el atıvar bacım .
pardon canım ya hiç bakmamışım kaç dk önce diyeyeni ekliyorum canım henüz yazıyorum .
Sen olmasan ekleyemiyorum nevoş ,sağol canım ...El attım merak etme
Canım ellerine sağlık şahane olmuşYarışmada bol şans diliyorum
çok teşekkür ederim ..Ne becerikli hatunlar var yahu.... Başarılar dilerim
Önce küçük turplardan buldum. robotun ince dilimleme aparatında dilimledim . sert oldugundan az güneşte beklettim yumuşadı . sonrada elimle ve kürdan yardımıyla bu şekli verdimsunum konusunda kendimi çok beceriksiz hissediyorum turpa nasıl öyle şekil verdiniz
Teşekkür ederim mihrunnisa.Ne becerikli hatunlar var yahu.... Başarılar dilerim
ay ben domates kabuğundan bile yapamıyorum sunum konusunda çalışcam :)) bi dahakine artıkÖnce küçük turplardan buldum. robotun ince dilimleme aparatında dilimledim . sert oldugundan az güneşte beklettim yumuşadı . sonrada elimle ve kürdan yardımıyla bu şekli verdim
Estağrirullah ne demek . 2. kez katılıyorum henüz eklemelerde okadar başarılı değilim sagolsun nevoş imdada yetişiyor .pardon canım ya hiç bakmamışım kaç dk önce diye
Hep derim; becerisiz kadın yoktur ,sadece istemeyen kadın vardır .ay ben domates kabuğundan bile yapamıyorum sunum konusunda çalışcam :)) bi dahakine artık
Teşekkürler vuslat'ım .Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor. Turpdan yaptığınız gül sunumu çok hoş olmuş:) Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?