Börekler Damat bohçası böreği- Torku süt sponsorluğunda..

• Konu Sahibi Konu Sahibi aeben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım o çiçek turp olamaz . Nasıl yaptın öyle . Hamarat ve maharetli hatunsun vesselam :)

Ay ablaaaa amanın bu neee nasıl güzel olmuş önce dedim ki aeben abla domatesten Gül yapmamış hazır Gül koymuş
Sonra Bi baktım turp
Aynen böyle oldum süper olmuş tarifte nefis bide dilimleseydin içini de görseydik kat kat Nasıl oldu diye
Deseydin ya boşuna katılmayın diye katılmazdık bizde
Birinci belli bakalım 2. Kim olacak

Ay nasıl bi yorum ahum , utandım şimdi.

Canım dün pişti sence bu güne kaldımı ? içini çekmekte aklıma gelmedi doğrusu . ama yaymadan yani iç malzemesini top top koyunca katları belli oluyor ..
Birde küçük bir not olarak yufkanın her tarafını yaglamak yerine iç koydugumuz yerleri es geçerseniz daha iyi olur . Yumşak Hoşbir börek oldu ..

Turpa gelince ne yalan diyim senin yüzünden oldu
Sen domatesi kullanınca bende farklı arayışa girdim
Aslında daha çok farklı şeylerde yapıcaktım ama çok karışık olmadın dedim . O süslemelerde bi dahaki sefere artık ...

Yok canım o çiçek turp olamaz . Nasıl yaptın öyle . Hamarat ve maharetli hatunsun vesselam :)
Şalğam evet
Robottan ince kıydırdım saraycam baktım sert biraz güneşte beklettim yumşadı , dolaysıyle şekil vermek kolay oldu . Kürdandanda yardım aldım

Herşeyde Bi hayır vardır ozaman
Bu arada bizim sayfada casuslar geziyo

Şahane görünüyor valla ellerinize sağlık Sadece ıspanaklı iç bana göre değil
Yarışmada başarılar dilerim ,bol şans

Ya sunum şekil harika duruyor ama eminim tadında görüntüsü gibi güzeldir eline sağlık canım başarılar dilerim

Şalğam evet
Robottan ince kıydırdım saraycam baktım sert biraz güneşte beklettim yumşadı , dolaysıyle şekil vermek kolay oldu . Kürdandanda yardım aldım

Ne yalan söyleyeyim hazir zandim. Tekrar ellerine sağlık. Ayrica yarismada bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…