- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Tadına bakarsam belki hırslanırımöyle demeyin kızlar biz ihtiyar heyeti gençlere şevk veriyoruz hırslansınlarda bizi geçsinler diye
OlurrrTadına bakarsam belki hırslanırım
Kıyamam ..:)Sadece bir dilimmm
Görende sen yapamıyon sanacakAeben bacım ellerine sağlık bu kadar hamarat olmanizi kıskandım vallahepinize başarılar dilerim.
Sağol matmazelim ...ellerinize sağlık yarışmada başarılar
Ah canım teşekkürlerEllerıne saglık aeben hersey cok guzel gorunuyor
Boregın katlama seklı superdaha once mantı katlaması gormustum boyle
Turptan gul fıkrıde cok orjınal
Basarılar dılıyorum
Harika olmuş sunumda çok güzel,ellerine sağlık baarılar dilerim:))
Turba bayıldım nasıl verildi o şekil öyle ..
canım bişi sorucam şimdi yufkayı seriyosun sostan sürüyoruz kıymalı harcı koyuyoruz,, sonra kıymalının üstüne diğer bir yufkayı seriyoruz sosluyoruz ve ıspanaklıyı koyuyoruz,, sonra diğer bir yufkayı seriyoruz sosluyoruz ve peynirli koyuyoruz doğrumu anladımm..çünkü bayıldım yapacağım bendee..Sen olmasan ekleyemiyorum nevoş ,sağol canım ...
Evet kakaom aynen öyle .. Kat araları daha belirgin olabilir eğer içlerin altına küçük parça yufkalar koyarsancanım bişi sorucam şimdi yufkayı seriyosun sostan sürüyoruz kıymalı harcı koyuyoruz,, sonra kıymalının üstüne diğer bir yufkayı seriyoruz sosluyoruz ve ıspanaklıyı koyuyoruz,, sonra diğer bir yufkayı seriyoruz sosluyoruz ve peynirli koyuyoruz doğrumu anladımm..çünkü bayıldım yapacağım bendee..
çok teşekkür ederim .....öncelikle başarılar dilerim çok başarılı bir börek olmuş ...
yufkalarınız sanki ek açması gibi yani hazır değil gibi
Teşekkür ederim marga .....Masallah :) ellerine saglik sunum muhtesem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?