- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Karnım tok açken uğramıyorum buraya canım tok olunca canım hiç çekmez ama açken alışverişe bile gitmiyorumAy sen şimdi hamişsin canın çekmesindene canım ...
İyi bariKarnım tok açken uğramıyorum buraya canım tok olunca canım hiç çekmez ama açken alışverişe bile gitmiyorum
69 kilooooo..Ay sendemi bendensinbende dedim bi an be-ni gibi 51 kilomu yoksa potmu kırdım ..
Ay inanmıyorum kilolarımız aynı69 kilooooo..pot kirsan ne olcek
67ye iner sonra gelsin tatlılar hop 69zu görür bir iner bir çıkar yani.Ay inanmıyorum kilolarımız aynı
Evet canım aynı damat bohçacı gibi kat katYa yeni uyandim pek anlamadimayni bohcanin icinde 3 farkli harc mi oluyo yani
cok guzel olmus ama favorim oldu
Teşekkür ederim.Favorim bu börek ellerinize saglik
Yok Adra'cım damatlar getirsin biz yiyekSadece damatlar yemiyor dimi bu börekleri.Börek ve sunum gayet başarılı.Gülü çok beğendim.Ellerine sağlık canım.Başarılar diliyorum.
Haluj bi bakayım netden .Haluj var hangi yöreğin yemeği tam bilmiyorum ama görüntü ona benziyo,
Çok güze görünüyo :) deneme listeme aldım
Emeğine sağlık bol şans
Teşekkürler habinim .Ayy ellerine sağlık Aebencim çok şık çok lezzetli olmuş
Başarılar diliyorum
Ay çok teşşekkür ederim fatmanurumcanım ellerine sağlık süper gözükor
Ankaraya geldiğinde sanada yapayım hülyamYaaa keşke bakmayaydım bu saatteçok güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık bide o yanına sarma koymuş 3 öğün olsa yerim..Maşaallah onlarda kalem gibi... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?