- 2 Ağustos 2012
- 183
- 25
- 98
- Konu Sahibi nightangel
İnternetten bir erkekle tanıştım. Çok iyi anlaştık kafalar uyuştu. Bilirsiniz özellikle sanalda erkekler hemen konuyu sekse getirir. Aylarca konuştuk birkez olsun konuyu oraya getirmedi. Saygılı ve hassas davrandı. Sanki tanıdığı bir insanmışım gibi. Buluşmaya karar verdik. Bu konuyu da ilk o açtı bende tamam dedim ama sözde vermedim. Çünkü gidememe gibi bir durumum söz konusu olabilirdi ki oldu da zaten. Neyse o tarihte buluşamadık benim önemli bir işim çıktı. Onunda izni bitti ama şu tarihte yanına gelmeye çalışacağım dedi. Bu fikir de ondan çıktı. Neyse yaşadığı yere döndü. O gün bugündür ben yazmadıkça yazmıyor. Yine ilk başlarda iyiydi. Sohbeti biraz olsun uzatıyordu ama artık yazdığıma cevap veriyor sadece ve kendisi hiç konuşma başlatmıyor. Haliyle şaşırdım neden böyle oldu diye. Laf arasında yoğunum falan demişti ama konuştuğumuz sırada da çalışıyordu ve yine dediği şeyleri yapıyordu zaten. Hiç tartışma yaşanmadı, kötü bir söz aksi birşey olmadı. Bende sormak istemiyorum sonuçta sevgilisi değilim ama bir yandan da merak ediyorum. Sizce tekrar eskisi gibi olur muyuz, yazar mı yine?
Edit: Gelen yorumlardan kendimi eksik ifade ettiğimi anladım. Haftalar önce sebebiyle birlikte söyledim gelemeyebileceğimi. O da tamam dedi sorun etmedi. Aynı şehirde değiliz. Buluşmak için epey uzak bir şehre gitmem gerekiyordu.
Edit: Gelen yorumlardan kendimi eksik ifade ettiğimi anladım. Haftalar önce sebebiyle birlikte söyledim gelemeyebileceğimi. O da tamam dedi sorun etmedi. Aynı şehirde değiliz. Buluşmak için epey uzak bir şehre gitmem gerekiyordu.
Son düzenleme: