İyi de sen bırakmış sin. Ne baskısı bu?Bir hırsla açtığım bu konuda kendimi ne kadar ifade edebilirim bilmiyorum. Belki hırslı halim geçince daha net yazabilirim, şimdiden kusura bakmayın.
Bilen pek çok kişi zaten var, bilmeyenler için kendimi kullandırdığım, maddi manevi sömürüldüğüm bir evlilik geçti başımdan. Ama ben boşansam ve yeni bir hayat kursam da bunun baskısından damgasından kurtulamıyorum.
Kimle aramda sürtüşme çıksa “sen zaten elin bilmemnesine yedirdin ona anlayışlıydın noldu sesin bana mı çıkıyor” tarzında cevaplar veriyor bana. Artık bu durumdan bıktım. Tartışma konusu tamamen benim geçmişime evriliyor ve bakıyorum ki tartışılan şey benim “salaklığım” oluvermiş.
Mutsuz bir evliliği bitirip kendime yeni bir hayat kurdum, hatalarımın bedellerini kimseye ödetmedim ama bu eski evlilik denen lanetin belasından kurtulamayacak mıyım? Ölüp gitmem tek çaresi mi? O zaman bile arkamdan söylenir bu gerçi. Şüphem yok.
Dayanamıyorum artık.
Abim ve bazı arkadaşlarım. Annem babamdan görmedim şükür.Bunu diyen aileniz mi
Mesela biri benden x istedi, ben de hayır demeyi yeni öğrenmiş biri olarak istemiyor olduğumdan hayır dedim. Cevap şu, “senelerce sana değer bile vermeyen itin tekine her şeyi yaptın ama, hasta dedin öyle dedin böyle dedin, bize gelince neyse…”İyi de sen bırakmış sin. Ne baskısı bu?
Boşandığınız için sakın ahlanıp vahlanmayın.. 'Kimseye eyvallahım yok' u hissettirin, size nasıl davranacaklarını öğrensinler. Loser değil winnersınız:) kabul edin, siz kabul ederseniz onlarda ederAbim ve bazı arkadaşlarım. Annem babamdan görmedim şükür.
Tammam en sonunda tekmeyi bastım. Size de mi basayim de. Çok sabirliyim ama eninde sonunda tükenir de.Mesela biri benden x istedi, ben de hayır demeyi yeni öğrenmiş biri olarak istemiyor olduğumdan hayır dedim. Cevap şu, “senelerce sana değer bile vermeyen itin tekine her şeyi yaptın ama, hasta dedin öyle dedin böyle dedin, bize gelince neyse…”
Kendimi bu hataları yaptığım için hayatımın geri kalanında o şekilde her şeye eyvallah diyerek yaşamaya mecbur hissetmeye başladım.
E onu defetmişsin başımdan,bunları da defet.Mesela biri benden x istedi, ben de hayır demeyi yeni öğrenmiş biri olarak istemiyor olduğumdan hayır dedim. Cevap şu, “senelerce sana değer bile vermeyen itin tekine her şeyi yaptın ama, hasta dedin öyle dedin böyle dedin, bize gelince neyse…”
Kendimi bu hataları yaptığım için hayatımın geri kalanında o şekilde her şeye eyvallah diyerek yaşamaya mecbur hissetmeye başladım.
Size verebileceğim tek tavsiye madden manen güçlü olun kendinizi kimseye ezdirmeyin.Arada tırnaklarınızı çıkarın gösterin.Bazilari sadece bundan anlarBir hırsla açtığım bu konuda kendimi ne kadar ifade edebilirim bilmiyorum. Belki hırslı halim geçince daha net yazabilirim, şimdiden kusura bakmayın.
Bilen pek çok kişi zaten var, bilmeyenler için kendimi kullandırdığım, maddi manevi sömürüldüğüm bir evlilik geçti başımdan. Ama ben boşansam ve yeni bir hayat kursam da bunun baskısından damgasından kurtulamıyorum.
Kimle aramda sürtüşme çıksa “sen zaten elin bilmemnesine yedirdin ona anlayışlıydın noldu sesin bana mı çıkıyor” tarzında cevaplar veriyor bana. Artık bu durumdan bıktım. Tartışma konusu tamamen benim geçmişime evriliyor ve bakıyorum ki tartışılan şey benim “salaklığım” oluvermiş.
Mutsuz bir evliliği bitirip kendime yeni bir hayat kurdum, hatalarımın bedellerini kimseye ödetmedim ama bu eski evlilik denen lanetin belasından kurtulamayacak mıyım? Ölüp gitmem tek çaresi mi? O zaman bile arkamdan söylenir bu gerçi. Şüphem yok.
Dayanamıyorum artık.
Şimdi arkadaşlarınıza laf düşmez kim onlar ya. Abiye de hadi o asalsktı sen demi asalaksın deyin. Ne hakla konuşuyorlarAbim ve bazı arkadaşlarım. Annem babamdan görmedim şükür.
Hissettiklerini ben net yaşıyorum işte maalesefSeni çok iyi anlıyorum. Bazen cevap vermem itiraz etmem gereken bir durum olunca içimden gelen kontrol edip durduruyorum kendimi. Sanki çıkıp bana işte sen böylesin sinirlisin boşandın diyecekler gibi. Yada para söz konusu olunca elin adamına tüm maaşını verdin kendi ailenden esirgiyorsun gibi bir cevap gelecek gibi hissediyorum. Ailem veya çevremdekiler bu konuyla ilgili en ufak bir imada bulunmadılar ama ben öyle hissediyorum. Bu yüzden eskisi gibi itiraz etmiyorum, rahatsız olduğum veya sinirlendiğim durumları içimde halledip kontrol etmeye çalışıyorum sürekli
Asalak zaten. Sinirli olduğum için söylemiyorum bunu gerçekten öyle. Benim eski hatalarımdan güç alarak daha da asalak olmak buna devam etmek istiyor.Şimdi arkadaşlarınıza laf düşmez kim onlar ya. Abiye de hadi o asalsktı sen demi asalaksın deyin. Ne hakla konuşuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?