Damgalanmak.

Sizi yaranızdan vuran insan sizi üzmeyi göze alıp bilinçli davranıyordur. Sizde onları üzmekten korkmayın.
Bu hareketi sözlerinize döküp kırgınlığınızı belli edin uzaklaşın, bırakın onlar gönlünüzü almaya çalışsın.

Ben bosanmasindan dolayı sitem edebilir demedim ki..maddi anlamda yardım etmemesinden dolayı sitem edebiliri kasdettim. Zaten konu boşanması üzerine değil maddi konularda çevresine yardım etmemesi sebebiyle insanların tavır alması

"Aynen öyle. size gelince YOK" diyeceksiniz.

Bence evet zamanında çok salaklık yaptım, bedelini ödedim, büyüdüm. Öğrendim ve istemediğime hayır diyorum kusura bakma minvalinde bir cevap karşınızdakini susturacaktır.

Kimseye derdini anlatma. Evdeyim sabah aksam anamin gecmisimi kurcalama derdinden kaciyorum yapmasaydin gittin kimi buldun şunu alaydin vs vs .bende enson kizdim gecmis degismiyor dedim senin hayatin degistimi benimki degissin oldi bitti dedim biraz geriye cekildi ama arada yine miziklaniyor duymuyorum. Halam düzenin olsun ayri eve cik dedi ev ustune ev olmaz ciktigin eve dönünce sığamıyorsun dedi .vala toparlanam niyetim herkesten uzak ev arkadaslara kkmseye bidert anlatmamak olmadi bitti . parayi yedirdiysem de yedirdim nabim diyin.bende altinlari Onun adina kasaya koyduk annem demedigini birakmiyor burda verimicek sana slk.. kizim cok güvendin noldi alsana güvendigin adam bizde annem haric herkes destek bana annem üzüyor beni

Çok üzüldüm sizin için… neden böyle yalnızlığa, çaresizliğe itiyorlar ki zaten zor durumda olan insanları. Hem de en yakınlarımız…

Reactions: Cac
Çok üzüldüm sizin için… neden böyle yalnızlığa, çaresizliğe itiyorlar ki zaten zor durumda olan insanları. Hem de en yakınlarımız…
Bilmiyorum benden daha cok üzülüyor bosandigima sanki o boşanmış. degisik psikolji kadindaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…