Kekler - Pastalar Damla Çikolatalı,Kakaolu Yaş Pasta-Yörükoğlu sponsorluğunda

yok kakaom sen pastaneden almışın getirmişin, ya bu ne güzellik, hazır pastalar yanında sönük kalır, eminim ki tadı da çok güzeldir, ellerine sağlık canım.
Sağol canım aslında suslemesi,ve sunumu bu şekil güzellik kattı galiba yoksa pasta bildiğimiz klasik pasta ama ben sunumu ve suslemeyi ayrı bi seviyom..profilimdeki resim gibi çikolata kasesi bayılıyorum saraycam ama suda bir gerçek ki pasta kursuna gitmenin çok yardimida var ve su anda çalıştığım mutfak işinde ne pastalarin içindeyim bi gorsenn

yaş pastada zaten önemli olan süsleme ve sunum, tekrar eline sağlık canım, favorimsin

sizden daha iddiali bir pasta beklerdim ama yine de ellerinize saglik lezzetli gorunuyor

Yaa bu nasıl bi pasta . Harika gorunuyor. Ideal kilomda olduğumdan ben de yeme hakkımı kullanmak istiyorum.

sunumu o kadar güzel olmuş ki olsada yesem dedim ya mükemmel çekici ağzım sulandı desem yeri kakao eline sağlık o kadar ki yazacak bişey bulamadım umarım şu pasta rüyama girmez

sunumu o kadar güzel olmuş ki olsada yesem dedim ya mükemmel çekici ağzım sulandı desem yeri kakao eline sağlık o kadar ki yazacak bişey bulamadım umarım şu pasta rüyama girmez
deadline teşekkür ederimm sabah,sabah şu yorumuna çok sevindim.. bir sunum delisi olarak süsledimde süsledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…