• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Damla Çikolatalı,Kakaolu Yaş Pasta-Yörükoğlu sponsorluğunda

Harika olmuş elinize sağlık :) ama çatlak kakao kısmını pek anlamadım ya:110:
teşekkür ederim hemen anlatayım canım..elimizde bitmiş ganajı dökülmüş pastamız var süslemek sizin hayal gücünüze kalmış aslında.. istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz .. benim elimde buna benzer dantelim var.. :KK22:
onu donmuş pastamın üstüne serdim ve kakaoyu eledim sonrada kaldırdım ve ortaya o görüntüler çıktı.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. :KK68::KK68:
tığ-işi-fular-yapılışı-1.webp

teşekkür ederim hemen anlatayım canım..elimizde bitmiş ganajı dökülmüş pastamız var süslemek sizin hayal gücünüze kalmış aslında.. istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz .. benim elimde buna benzer dantelim var.. :KK22:
onu donmuş pastamın üstüne serdim ve kakaoyu eledim sonrada kaldırdım ve ortaya o görüntüler çıktı.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. :KK68::KK68:
Eki Görüntüle 1876895
Aaa çok güzel ya anladım şimdi çok teşekkür ederim başarılar:)) hep doğal kremalardan yana olmuşumdur :))

Eki Görüntüle 1876895
aaa bak bu taktiği öğrendiğim iyi oldu kakaom :-) :60:

Back
X