- Konu Sahibi gizlihatun
-
bilmem silikon taktirmadim önceden damla silikon yaptirmayi düsünüyordum kilo alinca gerek kalmadi
İçinizde özellikle kas altına damla silikon taktıranlara bazı sorularım olacak.
Damlaların içindeki akmayan jel olduğundan ve alt kısmı daha dolgun oldugundan dolayı
- Destekli (oush up tarzı) sütyenleri rahatca giyebiliyor musunuz?
- Dekolte giydiğinizde rahatca çatal oluşuyor mu? Birleşince ağrı sızı oluyor mu?
Benim tam 25 ci Günüm Ameliyat olalı Ödemlerim İndi Sayılır Formuna Kavuşuyor Çok Mutluyum Damla Taktı Doktorum Ve Göğüslerimin Arası Ayrık değil Ameliyattan ayrıktı ve yuvarlaktı şekil olarak Lakin şu an birleştirmiş doktorum Sağolsun nasıl sütyen takarsam takayım göğüs Çatalım var Çok diri Duruyor Doğal duruyor kimse anlamıyor Sanırım bu Doktorun Eliyle Alakalı ben bile kendime bakınca Way be diyorum okadar ayrıktı ki nasıl birleştiler ...
Benim tam 25 ci Günüm Ameliyat olalı Ödemlerim İndi Sayılır Formuna Kavuşuyor Çok Mutluyum Damla Taktı Doktorum Ve Göğüslerimin Arası Ayrık değil Ameliyattan ayrıktı ve yuvarlaktı şekil olarak Lakin şu an birleştirmiş doktorum Sağolsun nasıl sütyen takarsam takayım göğüs Çatalım var Çok diri Duruyor Doğal duruyor kimse anlamıyor Sanırım bu Doktorun Eliyle Alakalı ben bile kendime bakınca Way be diyorum okadar ayrıktı ki nasıl birleştiler ...
sevgili yağmurluk, benımde 2 parmak kalınlığında ama şuan yani slikondan sonra. eskiden dümdüzdü 10 parmak geçerdi yani :) Ama benim damla ve daha yumuşamadı diye sanırım alttan destekli takamıyorum. yani rahat edemiyorum. Elımle bırleştirip bakıyorum çok yapay duruyorlar gibi geliyor. Ne bileyim yani doğal halleri o kadar ayrık olmasaydı keşke
Meme çatalının birleşik olması sizin vücut yapınıza bağlı.. Mesela benim mem arasındaki kemiğim yakşalık 2 parmak kalınlığında ve protez kemiğin üstüne çıkamadığı için orası haliyler boş.. ama hiç de kötü bir görüntü bir görüntü oluşturmuyor açıkcası.. isterseniz bitiştirmek için iç çamaşırlarından destek alabilirsiniz..yerimseniben
Kızlar benim Tam 1 Ay oldu Göğüs aramı Doktorum birleştirmiş nası yapmış Bende Bilemiyorum Şaştım Kaldım Çünkü Ameliyattan önce Çok Ayrıktı Tren geçerdi öyleki koltuk altlarıma Yakındı Adeta Damla Silikon Taktı Doktorum Birde belirtmek isterim Göğüslerimin Üst KısımLarıda Dolgun Burada Okuyorum Yuvarlakta Daha Güzel Duruyor Diyor Arkadaşlar Lakin benim öyle değil gayet dolgun Üzerleri en az altları kadar ve En Önemlisi Birleşikler opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus
Doktoruna sordun ve ben birleştirdim mi dedi. Yani ilerde daha birleşik durmasını ameliyat anında sağlayabiliyorlar mı? benim doktorum niye yapmadı o zaman paralarım walla Miks'cim adamı senın yüzünden :))
2 hafta önceki kontrolüme de gidemedim zaten üşüttüm diye. gider gitmez sorucam doktoruma. Ama senden cevap bekliyprum doktorunun elınde olan birşey miydi yani ?
Ameliyat anında Birleştirmiş işte küçük ayrık göğüsler önde toplanmış birleşik duruyorBende Sürekli Bakıyorum Zaten Alışamadım Hoşuma Gidiyor Ehh Bunca Yıldan Sonra Normaldir
bu da doktorun Başarısı Ne diyebilirim ki Üstelik Ben Birleştir Birleşirmi nasıl olur Nası Biter Diye Sormadım Bile Prof benim doktorum Size Güveniyorum dedim teslim Oldum ve Tam Bir Ay oldu Yumuşadı Göğüslerim rahatım yani Allaha Şükürbi şikayetim yok 20sinde Kontorole Gidicem
Sen Doktoruna Kız Bence Çünkü Oluyormuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?