Sacide, "Sığır eti yediğimizi söyleyip kapıları kırdılar, babamı ve abimi dövmeye başladılar. Babamı dışarı çekip taşlarla vura vura dövdüler" dedi.
Aynı şey mi ?Bunlar bağnazlık ,faşistlik yobazlık.
Suudi Arabistan'da da allaha küfretti diye bir Türk'ü asacaklardı bir kaç sene önce de olay medyaya taşınınca yapamadılar.
Bunlar kana susamış insanlar.
İnsan asmak ne kolay değilmi apraAynı şey mi ?
Keşke ibreti alem için assalarmış
Valla birebir aynı şey. İkisi de kutsal. Biri senin kutsalın, diğeri onların. Ve sen de keşke assalarmış dediğine göre haberdeki kişilerle aynı mantalitedesin.Aynı şey mi ?
Keşke ibreti alem için assalarmış
Bizim Hindistanlı hocalar da kebabı iskenderi övüp duruyorlardı. Göbeklerini sevip Türk balkon yapıyorum diyen tipler bunlarHindistanın yerine göre değişiyor bu kadar saplantı şeklinde bağlılık sanırım.. benim Hindu arkadaşlarım Tr ye geldiğinde İskenderleri gömdüler valla
Şu bayat espiriyi yapmayın yahu vallahi komik değil...bazen diyorum keşke adımı lustral koysaydım diye...İnsan asmak ne kolay değilmi apraöyle birşey varsa öteki alemde hesabını kendi verir bazen diyorum apranaxı çokmu fazla alıyorsun
Kıyas götürmeyecek benzetme bence tehlikeliValla birebir aynı şey. İkisi de kutsal. Biri senin kutsalın, diğeri onların. Ve sen de keşke assalarmış dediğine göre haberdeki kişilerle aynı mantalitedesin.
Canım o Hindu değildir öyle olsa duramazdiHindistanın yerine göre değişiyor bu kadar saplantı şeklinde bağlılık sanırım.. benim Hindu arkadaşlarım Tr ye geldiğinde İskenderleri gömdüler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?