Bebek Beslenmesi Danino mu, Sütaş babymix mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar aslında hepiniz haklısınız.hazır gıdalar ii değil ama aldığımız süt ne kadar iyi mayaladığımız yoğurt gene hazır yogurdun mayası.velhasıl herkes bı şekilde bebişini besliyor .hazır gıdayla beslenenler hoş ölmüyor hastalanmıyor.ama bencede evde hazırlamak daha iyi bır yere gıderken acıl durumlarda hazır urunler kullanılabılr.bızım doktorumuz danınoyu kesınlıkle kullanma dedı krem peynırmıs onlar. sutaşın babaymıxın sadesını verebılırsın en yakın o dedi.ben sımdılık kendım yapıyorum maşalah yıyor.

mümkün olduğunca ambalajlı gıdalardan bebeklerimizi uzak tutatıl arkadaslar..danıno sutas bunların ıcınde mutlaka ama mutlaka katkı maddesı vardır..ben tavsıye etmıyorum hatta dr.um da etmıyor.mesela normal yogurduna meyve rendeleyıp verebılırsınız..yada ballı yogurt daha faydalı degıl mı...ben oğluma vermedım dusunmuyorum da..klasık tatlara alıssın..sarmısaklı yogurdu bıle bayıla bayıla yıyor..tabi bebegı normal yogurdu reddeden annelere bır sey dıyemem..ama yerken dıgerını vermek bence gereksız

ben yoğurt makinesi bozulduğu için sütaş babymix veriyorum çok severek yiyor bebeğim 8 aylık şu anda
ama yeni bir makine alacağım haftasonu kendim evde yapacağım yine,yolculukta ve tatilde büyük rahatlık hazır yoğurtlar ve kavanoz mamalar,ancak mecbur kalmadıkça gerek yok bence...

yogurdunuza hangı yogurdun mayasını kullandınız ben ılk sutas sımdı ıse babymıx kullandım bakalım sonuc ne olcak bunun tadını begenmedım normal sutas yogurdu kullancam bı dahakıne

ben de 6 aylıktan beri babymix kullanıyorum. kızım 16 aylık hala çok seviyor. babymix ile mayalayınca normal yoğurt tadı beklemek doğru olmaz çünkü prebiyotik yoğurt olduğundan tadı da bizim yediğimiz yoğuttan biraz farklı.

Ben hazır yoğurtlardan hiç yedirmedim kızıma, şuanda 9. ayının içinde 5. ayından beri kendim mayalıyorum yoğurdu. sade sevmiyoruz kızım ama ben de içine hergün değişik bir meyve ekliyorum bayıla bayıla yiyor maşallah..

Bugün ilk kez aldım sütaş baby miks yoğurdu.11 aylık olacak oğlum 4 temmuzda.o ne ekşi bir yoğurt öyle ben bile yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…