Bebek Beslenmesi Danino mu, Sütaş babymix mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ayyy yazılanların hepsini okudum ilk defa :)) çok büyütülmüş... herkesin bebeği çok degerli kıymetli ve hepimiz doğal beslensin istiyoruz... ama benim kızımda ev yogurdu yemedi ama baby mixi yiyiyor... neden vermiyeyimki bebeğim yogurttan mahrum mu kalsın!!! daha mı iyi... soludugumuz havada bile neler var..

Peki arkadaşlar 1 yaş bebeklerine sütaş büyümix veren varmı aranızda??? Geçen gün bi alıyım bakalım yiyecekmi, olmazsa ben yerim dedim:kedi: orman meyvelisi ni almıştım çok severek yedi. Yedirmeye devam etsem mi etmesem mi???

kızlar bu yoğurtların adı tam olarak ne.bebek yoğurdumu.uzerinde ayı falan yazıyormu bebişlerin.yanlış yoğurt vermeyelim sonraeyvahedigeldismile

kızlar bu yoğurtların adı tam olarak ne.bebek yoğurdumu.uzerinde ayı falan yazıyormu bebişlerin.yanlış yoğurt vermeyelim sonraeyvahedigeldismile

danino dedikleri şu minicik renkli kutulardaki 25kuruşa satılan meyveli yoğurtlar.çileklisi kırmızı,muzlusu sarı falan,bakkallarda bile var.babymix dedikleri de üstünde aynen öyle yazıyor,sütaş babymix bebek yoğurdu.sade yoğurt,6aydan itibaren ek besin yazıyor.ben oğluma 5buçuk aylıkken yedirdim,çocuk ağlamaktan çatladı,aşırı gaz ve karın ağrısı oldu galiba,sürekli kustu.erkendir diye 1ay bekleyip yeniden verdim aynı şey tekrar oldu.daninoyu denemedim,cesaret edemiyorum,evde kendim yoğurt mayalıyorum o dokunmuyor

benim tercihim hiçbiri...keçi sütünden kendim mayalıyorum..içine meyvede kattımmı harika oluyor...ne kadar doğal deselerde inanmıyorum bozulmamaları için mutlaka katkı maddesi konuyordur...ben kavonoz maması,hazır püre gibi şeylerde vermiyorum..çünkü güvenmiyorum...benim ikizlerim var yoğurdu ve çorbaları iki günlük yapıyorum ancak bitiriyorlar...ama her annenin tercihinide saygı duyarım...benim doktorumda hiçbirini önermiyor...sağlıkla büyüsün kuzularımız inşallah...

benim tercihim hiçbiri...keçi sütünden kendim mayalıyorum..içine meyvede kattımmı harika oluyor...ne kadar doğal deselerde inanmıyorum bozulmamaları için mutlaka katkı maddesi konuyordur...ben kavonoz maması,hazır püre gibi şeylerde vermiyorum..çünkü güvenmiyorum...benim ikizlerim var yoğurdu ve çorbaları iki günlük yapıyorum ancak bitiriyorlar...ama her annenin tercihinide saygı duyarım...benim doktorumda hiçbirini önermiyor...sağlıkla büyüsün kuzularımız inşallah...

doğru söylüyorsun.ben oğluma kavanoz mamalarından elma muz püresi almıştım,dışarda pratik oluyor diye.oğlum yemedi,ben yiyeyim bari dedim,bir baktım su muhallebisi gibi su ve nişasta tadı geliyor,içeriğini okudum yanılmamışım gerçekten de su ve nişastayla yoğunlaştırılmış,muz ve elma oranı epey düşükne faydası olacak ki çocuğa?.diğer çeşitlerin içeriklerini okudum,içinde şeker var tuz var,evimizide kullanmadığımız adını duymadığımız yağ çeşitleri var

danino dedikleri şu minicik renkli kutulardaki 25kuruşa satılan meyveli yoğurtlar.çileklisi kırmızı,muzlusu sarı falan,bakkallarda bile var.babymix dedikleri de üstünde aynen öyle yazıyor,sütaş babymix bebek yoğurdu.sade yoğurt,6aydan itibaren ek besin yazıyor.ben oğluma 5buçuk aylıkken yedirdim,çocuk ağlamaktan çatladı,aşırı gaz ve karın ağrısı oldu galiba,sürekli kustu.erkendir diye 1ay bekleyip yeniden verdim aynı şey tekrar oldu.daninoyu denemedim,cesaret edemiyorum,evde kendim yoğurt mayalıyorum o dokunmuyor

tesekkurler canım.kıyamam bebişine yaa,verme bari bidaha..olmadı mamayla yaparsın.Ben öyle yapıcam...

imkanın varsa kendin mayala derim.. bende 6 aydan itibaren keçi sütüyle gunluk mayalıyorum içerisine pekmez katıp veriyorum çok nadir durumlarda yogurt mayalıyamadıysam da babymix yediriyorum...

canım keçi sütünü nereden temin etttin ? ben de danino vs vermek istemiyorum ek gıdaya geçtiğimizde...

Canım Kay sütün pastörize sütü var büyük marketlerde ben t..s.ştan alıyorum..ca.ref..rda falanda var. çok güzel ve hafif sulu oluyor daha kremamsı bir tadı var

ben yoğurdu ilk öncer kendim mayalamaya basladım 5 aylıktı benım kızım da yemedi benim mayaladığıgımı uzerıne meyve püresı yaptım ekledım yıne yemedı sütaşı aldım onu ehh zorla morla yediriiyodum bir de danone alayım dedim seve seve yedi sımdı de 9 aylık oolduk hala severek yiyoruz hergun farklı meyvelisini veriyorum sıkılmasın birinden diye gayet güzel yiyo:))))

kaç gündür bir tane sütaş bayby mix bulamadık sinir oldum ya danino 6 aylıkta kullanılabilirmi arkadaşlar

kendim yaptım keçi sütünden hiç yediremedik..babymix aldık nazlana nazlana yediriyordum..dün babam babymix bulamayınca danone almış..ağzının kenarlarını bile yaladı..ben bakmadım tadına am daha çok sevdi..keşke yese de kendim mayalasam ama olmadı,sevmedi..şimdilik daninoya devam..

merhaba ben 4 aylıkken başladım yoğurt yedirmeye ama ilk önce kendim evde yapıyordum içine çok pekmez koyup veriyordum daha sonra danino vermek istedim ama sevmedi sonra sütaşın aldım çok sevdi yiyor ama elmalısını sevmedi sadesini sevdi bu arada bebeğim 9 aylık..

merhaba ben 4 aylıkken başladım yoğurt yedirmeye ama ilk önce kendim evde yapıyordum içine çok pekmez koyup veriyordum daha sonra danino vermek istedim ama sevmedi sonra sütaşın aldım çok sevdi yiyor ama elmalısını sevmedi sadesini sevdi bu arada bebeğim 9 aylık..

canım yoğurtla pekmezi karıştırma ikisini ayrı ayrı ver.süt ve süt ürünleri pekmezdeki demir emilimini engelliyor.

arkadaşlar szi bunalrın hangisini veriyorsunuz...ve kaç aylıkken başladınız...5 aylık çokmu erken........

Canım bebeğin çok küçük.Hazır yoğurtların hiçbirisi iyi değil.Hepsinde katkı maddesi var.
Kendin mayala.Günlük süt cam şişede.Onlardan alıp mayala.Kendin var.Ayrıca ben bebeğim emdiği için 6 ay sadece anne sütü verdim.6.ayın sonunda ek gıdaya geçtim.Yoğurtta çok önemli.Sade olarak sevdirebilirsen hep böyle devam eder.
Tavsiyem hazır gıdadan kaçın.

benim kızım 5,5 aylık.. doktorumuz (bülent özkamer) evde yoğurt yapmamızı önermedi.. çok titiz bi doktor olduğundan ona çok güveniyorum.. danino falan kullanma dedi ama günde 2-3 kaşık sütaş babymix vererek başlattı bizi yoğurda...

Back
X