Bebek Beslenmesi Danismak istedim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
Kizlar devam sutunu biberonla icmiyo bebegim bende milupanin sitesinde okumuştum devam sütünü sebze corbalarina meyvrlerre ve kavanozdaki seylerin icine atabilirsiniz yazıyordu devam sutunu baska nelere katabilirim yada bu kullanim şekli dogru mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar devam sutunu biberonla icmiyo bebegim bende milupanin sitesinde okumuştum devam sütünü sebze corbalarina meyvrlerre ve kavanozdaki seylerin icine atabilirsiniz yazıyordu devam sutunu baska nelere katabilirim yada bu kullanim şekli dogru mu

çorbalarına yemeklerine
patates püresine
devam sütünden yogurtta yapabilirsiniz
ama aptamili içmiyorsa farklı markayı deneyin
bebelacın tadı daha güzel aptamilden

Çorba,meyve ,yoğurt yemeye başlamış bir çocuğa niye ille devam sütü vereceksiniz ki ? Emmiyorsa bol yoğurt verin,keçi sütü verin.İlle de devam sütü şart değil.Pakete girmiş hiçbir şey bana sağlıklı gelmiyor,nolur vermeyin artık büyümüş bebeklerinize.Yoğurdu mis gibi sütle yapın,devam sütüyle değil.Gelecek nesiller ticari kaygılar güden insanlara inat sağlıklı yetişsin.

Bebegin bir yasini gecmisse inek sutu verebilirsin sabah balla aksamda pekmez katip icirmeyi dene yasina girmediyse baska marka dene.hem milupada gdo cikti neden hala onu iciriyorsunki

Back
X