- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten atmaya Ada'm arıyorlar sen şikayet edilen dekanı bilmem ne Ada'mı da alet ediyorsun yarın watsuptan gösteren sen mi yol gösterdin dense işinden olsa bencillik etmeyin bende bişey demez engellerdim lafınızı bilmeden yazmayın birde kanıt gibi konuşurken deseniz neyseİyi aksamlar kizlar :) hemen derdimi anlatayim. Ders secim haftamizdi. Ben derslerimi ekledim. Tek derste sorun yasadim. O ders icin okulum uzayacak. Mezun durumda olunca cakissa bile verebiliyorlar dersi. Bu sekilde alan arkadaslarim var.
Bende danisman hocamla konustum. Whatsappta yazisiyorduk. Normaldede iyidir aramiz arkadas gibiyiz 5 yas buyuk benden bir abim gibi severim kendisini. Geyik falanda yapariz. Bunlari soylememin sebebide bunun rahatligiyla bayagi anlattim sorunumu. Surekli problemler yasadigimi artik gerekirse sikayette bulunacagimi soyledim. Cunku dekan tanidigi ogrencilere torpil geciyor. Bu yuzdende bayagi sinirliydim magdur oluyorum ben diye. Biraz fazla konustum galiba adam pattt engelledi beni whatsapptan!! Sok oldum cok sasirdim. Ne yapcagimi bilemedim. Cunku normalde kendiside cok sacma muhabbetler dondurup konusan biri.
Sorunumda su cok kotu hissediyorum kendimi kizlarben simdi ne yapmali nasil davranmaliyim . Neden boyle bisey yaptiki cok utandim ya
Surekli magdur durumda oldugumu soyledim ve bu yuzdende durumu rektore sikayet edicegimi soyledim. Ama onu etmiycem tabikiHocadan arkadas gercekten olmaz... ne kadar samimi de olsalar bir yerde aniden hoca egoları tutabilir. Ha bazen de egodan ziyade saygısızlık olarak görebilirler.. engellemesi cocukca olmus o yüzden hicbir sey deme konusma kendi bisey derse cevap verirsin o duruma göre. Ama okurken anlamadım hangi konusmadan sonra oylr engelledi?
Surekli magdur oldugum icin cok sinirlenmistim. Belki ona soylememem gerekirdi ama soyledim. Cokta utandim sonra ama simdi ne yapmaliyim bu durumu duzeltmek icin?Zaten atmaya Ada'm arıyorlar sen şikayet edilen dekanı bilmem ne Ada'mı da alet ediyorsun yarın watsuptan gösteren sen mi yol gösterdin dense işinden olsa bencillik etmeyin bende bişey demez engellerdim lafınızı bilmeden yazmayın birde kanıt gibi konuşurken deseniz neyse
Olabilir tabiki. Ben onu olaya dahil etmem kesinlikle ama hic soylememeliydim belkideBende şikayetin başına patlamaması için engellemiş.
Kendini garantiye almakla ilgili yani.
Takma kötü bir şey dememişsin sonuçta.
Zaten laubali insanlar ciddi konulara gelince kaçarlar.
Benimde şakalaştığım bir hoca müdür y. olunca hiç nedensiz bütün sosyal medya ağlarından ve numaramdan engellemişti beni
Sonra yüzüne baka baka sokmadığım laf kalmadı orası ayrı![]()
Suça iştirak oluyor rektörü şikayet için akıl istemiş gibisin sen rektörü şikayet etsen o mesajları göstersen Ada'mın işi sıkıntıya girer bencillik etme görünce özür dileSurekli magdur durumda oldugumu soyledim ve bu yuzdende durumu rektore sikayet edicegimi soyledim. Ama onu etmiycem tabiki
Kendiside zamaninda hocalarla ilgili konusuyordu benimle. Bende onun rahatligiyla soyledim. Peki ozur diliycem. Yorumunuz icin tesekkur ederimSuça iştirak oluyor rektörü şikayet için akıl istemiş gibisin sen rektörü şikayet etsen o mesajları göstersen Ada'mın işi sıkıntıya girer bencillik etme görünce özür dile
Olabilir tabiki. Ben onu olaya dahil etmem kesinlikle ama hic soylememeliydim belkide
Dedikodu yapar o ayrı oda onun hatası ama bu uçu nerelere gideceği belli olmayan bir yazışmaKendiside zamaninda hocalarla ilgili konusuyordu benimle. Bende onun rahatligiyla soyledim. Peki ozur diliycem. Yorumunuz icin tesekkur ederim
Evet hataliyim o yuzdende cok utandim zatenDedikodu yapar o ayrı oda onun hatası ama bu uçu nerelere gideceği belli olmayan bir yazışma
aynen öylebence sen dekana şikayet edeceğini ve öğrenci kayırması olduğu konularına girince adam da korkmuştur ucu bana da diye. yani adam bu muhabbetlere girmek istemiyordur ve işimden olurum korkusuyla böyle bişi yapmış olabilir. benim aklıma ilk bu geldi.
Normaldede cok fazla mesajlasirdik zaten. Bende onun rahatligiyla moralimde bozuk diye soyledimaynen öyle
kendisine gelecek mevzu diye tırsmıştır çünkü adam hatalı
ben hayatta whatsapp tan bana yazan öğrenciye cevap yazmam ayrıca ne cesaret sizinki de
mesafe şart...
bir şey olmaz merak etme sadece korkmuş biraz sana karşı biraz mesafeli olur sadece aklı başına gelmiş çünkü:)Normaldede cok fazla mesajlasirdik zaten. Bende onun rahatligiyla moralimde bozuk diye soyledimsonra cok pisman oldum ama is isten gecti
Hayir normalde kendiside cok atardi bu sebepten rahatca konustumEğer çok mesaj atıp öğrenci-hoca ilişkisini bozduysanız buna kızmıştır.Hocayı haklı buldum.
Bir daha yapmam zaten cok utandim. Ama ben arkadasi olmaya calismadim kiDanisman hocani da sikayet et. Beni engelledi de
Şaka şaka
Ben hocalarla cok fazla samimi olmayi dogru bulmuyorum. Telefonu sizde olabilir. Onemli birsey oldugunda sorabilirsiniz de. Ama aradaki mesafeyi korumak lazim. Hoca size geyik yapti diye siz de ona geyik yapabilirsiniz demek degildir bu. Ben hoca olsam, boyle bir ogrenciyle gorusmek istemezdim bak durust olayim. Adam kendi de rahatsiz olmus olabilir bu durumdan.
Ayriyeten sorunlarinizi sohbet havasinda geyik yaparak konusursaniz, karsi taraf sizi ciddiye almadigi gibi sizden sikilabilir de. Kisa ve ciddi bir sekilde bu durumdan magduriyetinizi dile getirseydiniz, emin olun size sorunun cozumu icin yardimci olmaya calisirdi. Ozetle, ben ogrenci gibi kalinmasi taraftariyim. Hocalarin arkadasi olmaya calismayin. Itici bir durum cikiyor ortaya.