• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danisman hocam!

Bende ayni seyi yasamistim. Rehberlik hocamla aramiz cok iyiydi. Okuldaki bir sorunumu mesaj attim samimi bir sekilde. "Haddini astin sen" dedi :o bi garipler.. bir gelisme oldu mu merak ettim

Bende ayni seyi yasamistim. Rehberlik hocamla aramiz cok iyiydi. Okuldaki bir sorunumu mesaj attim samimi bir sekilde. "Haddini astin sen" dedi :eek: bi garipler.. bir gelisme oldu mu merak ettim
Daha sonra ne yapmistin ? Hayir olmadi pazartesi gunu kesin gorurum

Bir daha yapmam zaten cok utandim. Ama ben arkadasi olmaya calismadim ki
Aynen. Iste hayat boyle. Her kotu durumdan birsey ogreniyoruz. Iyi tarafindan bakmak lazim birazda. Bundan sonra mesafenizi korursunuz. Yuzyuze geldiginizde, "Rahatsizlik verdim sanirim, kusura bakmayin" tarzinda xok kisa bir konusma da yapabilirsin. Ondan sonra da mesafeli durun. Merhaba merhaba. Yine bir sorunuz oldugunda da kisa oz bir sekilde sorup, konusmayi olabildigince kisa tutun. Boylesi hocanizin da hosuna gidecektir. :KK66:

Aynen. Iste hayat boyle. Her kotu durumdan birsey ogreniyoruz. Iyi tarafindan bakmak lazim birazda. Bundan sonra mesafenizi korursunuz. Yuzyuze geldiginizde, "Rahatsizlik verdim sanirim, kusura bakmayin" tarzinda xok kisa bir konusma da yapabilirsin. Ondan sonra da mesafeli durun. Merhaba merhaba. Yine bir sorunuz oldugunda da kisa oz bir sekilde sorup, konusmayi olabildigince kisa tutun. Boylesi hocanizin da hosuna gidecektir. :KK66:
Yok zaten bir daha cok zorda kalmadikca kesinlikle yazmam :) cok guzel bir ders oldu bana

Hayir normalde kendiside cok atardi bu sebepten rahatca konustum

Ben yinede karşıyım.Seviyeyi korumak gerek kaldı ki hocandan bahsediyorsun.O an hiddetli olduğundan dolayı fark edememiş olabilirsin ama boşver olan olmuş.Olmamış gibi davran gitsin :KK53:

öğrenciyle yüz göz olursa böyle mutlaka boku çıkar işte başta numarasını vererek hata yapmış, öğrenci bi derdi varsa mesai saatleri içinde danışmanın odasına gider derdini anlatır, hem yüz vermiş hem engelliyo , sende suç yok, hakkın yenıyorsa da şikayetini yap, bu konuyu takma.

öğrenciyle yüz göz olursa böyle mutlaka boku çıkar işte başta numarasını vererek hata yapmış, öğrenci bi derdi varsa gelir mesai saatleri içinde danışmanın odasına gider derdini anlatır, hem yüz vermiş hem engelliyo , sende suç yok, hakkın yenıyorsa da şikayetini yap, bu konuyu takma.
Sikayetimi yapicam pazartesi. Cunku gercekten bircok defa hakkim yendi. O yuzdende bu sefer dekanla degil rektorle konusacagim

Ben yinede karşıyım.Seviyeyi korumak gerek kaldı ki hocandan bahsediyorsun.O an hiddetli olduğundan dolayı fark edememiş olabilirsin ama boşver olan olmuş.Olmamış gibi davran gitsin :KK53:
Evet hatali davrandim farkindayim gercektende :(

Ay okuyunca aklıma direk ben geldim :KK70:benim eşimde Ünivde asistan öğrenciler bazen muhabbetin dozunu aşıyor özellikle kızlar :KK62: bende engeli basıyorum tabi zaten hamileyim hormonlarım dengesiz. Belki sana da benim gibi kıskanç bir eş sevgili falan denk gelmiştir belki de o benim kocamdır seni beni engellemişimdir :KK8: çok Sherlock Holmes hissediyorum şuan :KK70::KK70:

Hahahaha iyi güldüm:KK70::KK70:

Fazla abartmıssın.hocaya niye soyluyorsunki bunları, hoca dert babasımı.Hocam böyle birşey oldu ne yapabilirim de geç.sevgilisi yada eşi varsa diye düşünün biraz .kimse istemez bu kadar öğrencisiyle konusulmasini.artı ben olsam eve iş getirmem . Yani bu kadar herkes beni is cikisi arasin hala isle ilgili konussun sacma yani.(cok zaruri bir durum olmadikca)belki eşi yada sevgilisi engellemiştir belkide adam fazla konustugun için engellemiştir bilemezsin. Bundan sonrada arana mesafe koyarsın artık.

Fazla abartmıssın.hocaya niye soyluyorsunki bunları, hoca dert babasımı.Hocam böyle birşey oldu ne yapabilirim de geç.sevgilisi yada eşi varsa diye düşünün biraz .kimse istemez bu kadar öğrencisiyle konusulmasini.artı ben olsam eve iş getirmem . Yani bu kadar herkes beni is cikisi arasin hala isle ilgili konussun sacma yani.(cok zaruri bir durum olmadikca)belki eşi yada sevgilisi engellemiştir belkide adam fazla konustugun için engellemiştir bilemezsin. Bundan sonrada arana mesafe koyarsın artık.
Ya iste oda surekli bi sorun oldugunda bahsettigi icin bir sorun olmaz diye bahsettim. Evet hataliyim. Kesinlikle bundan sonra mesafeli olacagim

Engellemesi çok saçma olmuş ve kaba bir tavır ayrıca. Yani şimdi bu hoca numarasını veriyor, normalde sana whatsapptan falan cevap yazıyor hatta geyik bile yapıyor, ortamı kendisi hazırlamış. Mesafe koymayı bilseydi sen de konuşamazdın sonuçta. Tüm bunlara izin verip bir de engel basmak çok çok saçma bir hareket. Engeli basacağına kadar mesafeyi korusaymış. Üniversiteden yeni mezun oldum, hiçbir hocamın telefon numarası bende olmadı. Diğer arkadaşlarımda da olmazdı. Bir durum olduğu zaman ya ofisini arardık ya da mail atardık. Ne olursa olsun senin öğrenci olarak mesafe sınırlarını aşmaman lazım. Hocadan önce belki de öğrenci bu konuda sınırını bilmelidir aslında ama hadi öğrenciler genç, bilemezler belki, hoca nasıl izin veriyor, ilginç.

Engellemesi çok saçma olmuş ve kaba bir tavır ayrıca. Yani şimdi bu hoca numarasını veriyor, normalde sana whatsapptan falan cevap yazıyor hatta geyik bile yapıyor, ortamı kendisi hazırlamış. Mesafe koymayı bilseydi sen de konuşamazdın sonuçta. Tüm bunlara izin verip bir de engel basmak çok çok saçma bir hareket. Engeli basacağına kadar mesafeyi korusaymış. Üniversiteden yeni mezun oldum, hiçbir hocamın telefon numarası bende olmadı. Diğer arkadaşlarımda da olmazdı. Bir durum olduğu zaman ya ofisini arardık ya da mail atardık. Ne olursa olsun senin öğrenci olarak mesafe sınırlarını aşmaman lazım. Hocadan önce belki de öğrenci bu konuda sınırını bilmelidir aslında ama hadi öğrenciler genç, bilemezler belki, hoca nasıl izin veriyor, ilginç.
Ben onun rahat davranmasindan dolayi rahatca soyledim ama cok pisman oldum ve utandim sonradan. Bir daha mail disinda iletisime gecmem zaten

Konu var konu var bu konuda konusmak sikayetlerinizi dinlemek istememis demek ki diger konulardan rahatsiz olmadan konusabiloyormus

Back
X