Danışman hocamın bana asıldığını hissediyorum son zamanlarda

syraen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
36
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım,üniversite son sınıftayım. iki yıldır aynı hoca danışmanlık yapıyor bizim sınıfa ayrıca benim staj danışmanım oluyor kendisi. nasıl onun grubuna düştüm anlamadım. Bu adam 39-40 yaşlarında yrd.doç. bizim fakültede. geçen yıl 2.dönem dersteyken sürekli dönüp dönüp bana bakıyordu. Sürekli benimle konuşmaya çalışıyordu.Ben görünmemeye çalıştım elimden geldiğince. Neyse yaz tatili girdi araya unutmuştur heralde dedim.bu yıl başında ders kaydın da yanına gittim onaylatmak için ayakta karşıladı beni .Hoşgeldinler falan.Çok şaşırdım. Normalde fakültede çok kıl, suratsız hoca diye anılır, ama beni görünce adamın yüzünde güller açıyo. staj toplantısında bir sorum vardı ona. ben sürekli araya girip sorumu sorsam da o herkesin sorusunu yanıtladı gönderdi onları en son benim sorumu yanıtladı,e tabi sadece ikimiz vardık odasında. Özel hayatından falan konuşuyor sürekli, benim özel hayatımı soruyor. yanıtsız bıraktım hepsini, üstüne bastıra bastıra hocamm diyorum anlamıyor. geçenlerde mail adresimi bulmuş mail atmış nerelerdesin hiç görünmüyorsun, uğra da konuşalım falan diye. Tüm hafta boyunca hangi saatlerde fakültede bulunuyor onları da yazmış, benim ders programıma da bakmış şu saatlerde fakültede oluyorsun diye . ben anlamadım bu işten kızlar. yani ne yapmaya çalışıyor bu adam. kötü düşünmek istemiyorum ama durum hiç iç açıcı değil. Sizce ne yapmalıyım??

Kusura bakmayın arkadaşlar ama danışma hocası o.Öyle ha deyince rahatsızlığın bildirilemez.

bana da durum çok normal gelmedi. adam alenen asılıyor bence. niyetin yoksa mesafe koyabilirsin. ya da maile boş olduğum zamanları erkek arkadaşımla geçiriyorum dersen bir daha rahatsız etmez diye düşünüyorum

soyle onan hatasini

ama bana senden hoşlanıyorum gibisinden bir şeyler söylemedi daha.derse ki sen benim başarılı öğrencilerimdensin onun için ilgileniyorum. ki bu hoca zeytinyağı gibidir hemen üste çıkar. erkeklere hiç güvenmiyorum. benim staj notumu o verecek ve bu not benim için çok önemli

Kusura bakmayın arkadaşlar ama danışma hocası o.Öyle ha deyince rahatsızlığın bildirilemez.

beni çok iyi anlıyorsun teşekkür ederim . işte ha diye bildirilemeyeceğini biliyorum, çünkü elinde kozlar var. kişisel mesele haline getirip ortalamamı alt üst edebilir vereceği notla ve kimse de ona neden yaptın bunu demez. ben sadece öğrenciyim onun yanında. elimden geldiğince mesafe koymaya çalışıyorum. ama adam çok üstüme düşüyor bu aralar. kaçan kovalanır misali

bana da durum çok normal gelmedi. adam alenen asılıyor bence. niyetin yoksa mesafe koyabilirsin. ya da maile boş olduğum zamanları erkek arkadaşımla geçiriyorum dersen bir daha rahatsız etmez diye düşünüyorum

hocanın odasında toplantının başlamasını beklerken o sırada patavatsız arkadaşlarımdan bi tanesi sevgilin var mı diye sormuştu ben de yok demiştim, hoca duymuş ordan daha sonradan neden senin sevgilin yok, gençsin falan dedi. ben de istemiyorum olmasını dedim. elimde olsa hiç görüşmeyeceğim ama mecbur toplantılarda, sorunum olduğunda konuşmak durumunda kalıyorum

bence sakın direk konuşma çünkü hocammış sonrasında mezunuyetini zorlaştırır
okuldan onu tanıyan başkasınada söylemem ondan ona gider yayılır adamın kulağına falan gider işler daha çok karışır
anlamamazlıktan gel başka ciddi bir ilişkin varmış gibi hisettir belki umudunu keser

ortaya çıkarsa fakülte ile ilişiğini keserler. o kadar okumuş,emek sarfetmiş bu konuma gelmiş,fakültede hatrı sayılır bir ünvanı var, bi anda böyle birşey olursa o emeklerine de yazık olur. kimbilir bana neler olur duyulursa. bizim fakülte yönetimi çok ciddiye alıyor bu tür durumları. bu yüzden kimseye söyleyemiyorum

Rahatsızlığını bildir kendisine..

geçen yıl ilk dönemde bi arkadaşımın başına gelmişti böyle birşey. kendisine asılan hoca ile tartıştı, hoca arkadaşımı dersten bıraktı. mahkemelik oldular. daha sonradan dekan orta yolu buldu, arkadaşım vazgeçti davasından. sonradan o dersi başka bi hocadan tekrar aldı. benim son yılım, böyle bir sorun olmasını hiç istemiyorum

Durumu görmezden gelmekten başka çaren yok sanki. Msn adresinden engelle en azından daha rahata hareket edebilirsin.Ya da kendine yeni bir sevgili uydur ben kaybetmek istemediğim bir kaç arkadaşıma öyle yaptım şimdi rahatım sana da tavsiye ederim

msn adresinden engelleyemiyorum. çünkü fakülteye pek uğramadığım için maillerden alıyorum duyuruları, toplantı saatlerini falan. o mailleri de bahsettiğim hoca gönderiyor. yeni bir sevgili uydurmak mantıklı gibi

aynii soruyu bi radyo programinda sormusdu bi kiz:))) 7 sene oluyor ama cevaplari cok net sekilde kafamda.

öncelikle kendinden bitiyor is: daha az makyaj daha az dikkat cekici kiyafet

ve ikincisi ise, konusurken arada bi lafinin arasina "erkek arkadasim/nisanlim kickboxcu" diye atmalar karistiricakmisin:)))

bence hocan sana açıkça bir şey söylemedıkçe asla bir şey söyleme.yada açılmasına fırsat vermeden okulunu tamamla ve uzaklaş .mümkün mertebede odasına asla yalnız gitme.kolay kolay bir araya gelme...

Sen kimseye anlatmadığın sürece okulda kimsenin haberi olmaz merak etme.
Hocanda kendi yoluna taş koyacak değil.
okuldayken bir öğretmenimle çok iyi arkadaştık.
Ama tabi o gençti araştırma görevlisi.
Çevresinde o kadar çok kız vardı ki... Ona geceyi birlikte geçirme teklifi edenler bile vardı. Sırf dersten geçmek için.
aynı şekilde hocalarda eve kız atarmış. gözümle görmedim ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz.
öyle hocaların ardından hep kötü konusurlardı aynı ortamda olsalar bile.
Üniversite çok kötü ahlaklı insancıklarla dolu.

Sen hocana gerekli açıklamayı yap ya da dolaylı yoldan ima et.
Karar senin.
Kimse seni taciz edemez.
Prof olmuş diyorsun sen onun ekmeğiyle falan da oynamıyorsun. O kadar önemsiyorsa işini hıllı dursun!
Seni asıp kesemez. He olurda birşeyler olursa okulda attığı mailleri gösterirsin kanıtlayacakta birşeyler bulundurursun olur biter.
Okulda bu tür olaylar çok döner.
Orta yaş bunalımındaki proflar güzel öğrencilerine hep asılır.

Belli ki dikkat çekici bir bayansınız;

Tabi bu bir suç değil;

Size asıldığı bariz ortada;

Çok rahatsız oluyorsan ki haklısın;

Salaş dolaş bir süre,birlikteliğin olduğunu ve ciddi olduğunu söyle;

Simdi bu hocalar elbetteki bazi seyleri kullanir yani...Sen ders calisip gecmeyi düsünecegine hocanla yatmayi düsünerek en manevuí degerlerine zarar veriyorsun.Cok sacma bir sey üniversiteyi kazanacak kadar aklin var, ama sinifi gececek kadar aklin yok.Ben böyle kizlara aciyorum.

Gercekten bunlar varsa su an üniversitede sasiyorum.Bizim zamanimizda gercekten böyle seyler hic duymadim.Allah herkese akil ve hidayet versin insallah..

Valla canım şimdiki gençler ne ki görmemişsin..
Ben bu yıl mezun oldum ama olana kadar da anam ağladı yani.
İçten pazarlıklıklı ayağını bir çırpıda kaydırıverecek insan hep burnunun dibinde pusuda bekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…