- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi gweny chopstick
Siz çok haklısınız böyle tipler maalesef var Buna benzer bir şeyi yaşadım danışman hocam tezimin basm aşamasinda bile geri çevirip yenide baştan yazdırdı nerdeyse ve ben ne yaptım kitabımda ondan asla bahsetmedim diğer hocalarıma teşekkür edip övgü dolu cümleler yazdım. Mosmor şekilde bana hayırlı olsun demişti. Bende cevap bile vermedim kendisine.merhaba arkadaşlar içime dert olan bir konu var lütfen ilişki konusu değil deyip yorumsuz bırakmayın
doktora öğrencisiyim bu sene henüz yeni başladım. bana iyiymiş gibi gelen bir hocayı danışman seçtim (keşke seçmeseydim)
adam bana aylarca makale yazdırdı ve makaleye asla kendi görüşlerimi katmama müsade etmedi. 1-2 tane kendi cümlemi görünce “bunlar çok büyük cümleler böyle olmaz yazara baksalar doktora öğrencisi deyip ciddiye almazlar” dedi ve ben iyi niyetine güvenerek o cümleleri de istemeye istemeye revize ettim. hiç istemediğim şekilde bir makale oldu.
onca emek karşısında hocama bu makaleyi yayınlayabilir miyiz dedim ve hemen kabul etti. başka şehirlerde tanıdığı hakemler olduğunu ve yayınlayabileceğimizi fakat son halini bir gözden geçirmesi gerektiğini söyledi. ben o günden beri büyük hevesle 40 gündür hocadan haber bekliyorum. onca emek çöp oldu adamdan haber yok.
ben hocanın makalemi incelemesini beklerken bir ara arayıp senin bu makaleyi dergide değil de kitapta basalım dedi. yine başka hiçbir şey demedi. incelediğini falan da söylemedi. yahu ben delireceğim gerçekten beğenmediysen makalemi beğenmedim de. beğendiysen bu kadar bekletmenin anlamı nedir ?? aylarca süren emeğim çöp olmuş hissediyorum. o makale için çok uzun süre kendimi yıprattım ve yayınlatmak hayalimdi. lütfen bir yorum yapar mısınız bu adam beğenmedi mi? yoksa çok mu yoğun bana mı fırsat kalmıyor sizce ?