Merhabalar arkadaşlar, benim derdim bizzat kendimden başlıyor. Medya ve iletişim bölümü bitirdim bitirir bitirmez yüksek lisansa başladım. Sektörde ufak tefek işler yapmaya çalıştım ama günden güne çok soğudum bu süreçte bilgisayar ve yazılıma ilgi duymaya başladım. Aöften bilgisayar...
www.kadinlarkulubu.com
Tekrardan merhabalar, daha önce böyle bir konu açmıştım düşündüm taşındım tezimi yazmaya karar verdim. Fakat danışman hocamla iletişimimiz çok kopuk maalesef. Ders dönemimde 4-5 makale yazmak dışında yazı konusunda deneyimsizim belki de bu benim hatam ama hiç böyle bir tez yazım süreci beklemiyordum

En basiti hocam sizce şu kısım olmuş mu diye fikir almak istesem 1 hafta sonra “tamam bakarım” gibi bir cevap alıyorum ama sonrası yok… Ben sanıyordum ki danışman hocalar yok gösterir, fikir verir ama yok tamamen tek başımayım. Bilmiyorum herkeste süreç böyle mi işliyor… İlkokul çocuğu da değiliz aslında biri karşımıza geçip hadi şöyle yap bakalım desin ama bu kadar da tek başıma olmak kötü hissettiriyor

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum… Ücretli danışmanlık firmaları var onlara mail göndereyim dedim verdikleri cevap danışmanlık değil doğrudan tezi yazdıkları yönünde oldu

İçinde bulunduğum bu durum tam tez için heveslenmişken tekrardan hevesimi yok etmeye başladı….