23 yaş büyük bir adam? ! Bence hiç bulaşmayın derim. Ayrıca evli olmadığından nasıl eminsiniz?
Çevremde gördüğüm yaşı büyük insanlarla birlikte olanların sağlıklı ilişki kurmadığı. İyice ölçün biçin.Boşanmış çünkü uzun zaman önce
En mantıklısı o da işte
Belki dersler bitince biraz söner ilgim diye düşünüyorum
Çevremde gördüğüm yaşı büyük insanlarla birlikte olanların sağlıklı ilişki kurmadığı. İyice ölçün biçin.
Evet dersler bitince söner bence de :)
Duygusal boşluktasın bence senÇünkü davul bile dengi dengin derler de bazen kalp saçma sapan yönlere kayabiliyor işte.
Danışman hocam olursa daha çok göreceğim o ayrı
23 yaş büyük, bence bu sevdadan vazgecin. Akademisyenlerin tam da göbeğinde olduğum için söylüyorum. Öğrencilerinin ilgisi begenisi -hele de yaşça küçük olunca- hoşuna gidiyor olabilir ancak bunun geçici olduğunu düşünüyorum. Üzülen siz olursunuz.
Bu sevdadan vazgeçmeni öneririm
Siz kaç yaşındasınız ?
Evlidir ya da boşanmıştır büyük ihtimal .
Ama bence duygularınızı belli etmeyin kendi içinizde beprnenilirsiniz de bence oluru yok gibi .
Çünkü hocalar genelde yani o bahsettiğin tipler genelde biraz havalı oluyor ilgiyi fark edince de flörtöz davranıyor . Eminim her sene baskasına öyle davranıyordur .
Duygusal boşluktasın bence sen
23 yas farki cok fazla, dusunsene sen henuz 40 yasinda girdiginde o coktan 63 olucak. Bana itici geliyo bilemiycem. Bence fazla kapilma, genelde boyle iliskiler fazla uzun surmuyo.
Öğrencisi ile evlenen çok hoca var ama bilmiyorum ya sevmesi gerekir sevgi de zaman alır . Gençsin illa ki beğenir adım da atabilir ama ne kadar ciddi olur bilemem .İşte bence en mantıklısı o da şu aralar başka bir şey olmadığı için midir bilmem
İlk dönem yüzüne bile bakmazdım kendisinin
Boşanmış, aynen
İyi niyetli midir kötü niyetli midir bilemem tabii şu an
Ben 25im
Ben belli etmesem de bir adım gelir mi acaba beğeniyorsa?
Hiç okuyamadım konuyu. 23 yaş ayrıntısından sonra veremedim kafamı vallahi. Hiç bulaşmayın bence.
Hocanın sana karşı ilgisi yok bahsettiğin şeyler gayet sıradan sen ilgin olduğu için farklı yorumluyorsun.
Hissettiğin şey hayranlık bence kafanda büyütmemelisin.
Öğrencisi ile evlenen çok hoca var ama bilmiyorum ya sevmesi gerekir sevgi de zaman alır . Gençsin illa ki beğenir adım da atabilir ama ne kadar ciddi olur bilemem .
Sen duygusal olarak boşluktasın ve birinden hoşlanmak istiyorsun şeker
Akademisyen hocalar genelde mavi boncuk dağıtmayı severler kendini fazla kaptirma cok uzulursun..
Canım ciddi olmuyorlar genelde . Bence sen şu anda anlayamazsın da çünkü ciddiyetini anlaman için tanıman arkadas olman Lazım . Onun için de adım atması Lazım psikolojik olarak duygusal boşluktasın zaten hemen ne derse inanacak potansiyelde gibisin .Gayet doğru bir tanım oldu son haftalardaki ruh halim için
Ciddiyetini nasıl anlayabilirim ki ya?
Böyle etkilenmiş haldeyken çok mantıklı yorumlayabilecek miyim emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?