Anahtar burada, müzik dinlemeyi sever misiniz peki?ritme kaptiramiyorum
Bence öğrenilemiyor. Yani ben hiç dans edemem olmuyor sopa yutmuş gibiyim ama 3 yaşındaki kızım çok ilginç kimseden görmediği halde içinden geliyor ve danslar ediyor.iyi geceler oncelikle tum kk’ye
sorum baslikta da anlasildigi gibi,
kastettigim dans ise gece kulubune gidersin ve ritme kaptirip dans edersin ya, ya da arkadaslarinla kendi aranda parti vermissindir kucukken orda dans edersin, hadi bu da olmadi dugunlerde gobek atarsin,
bende bunlarin hicbiri yok. cocuklugumdan beri dans edemiyorum. ritme kaptiramiyorum kendimi vucudumu nasi hareket ettirmem lazim anlamiyorum...
boyle bir ortamda bulunma ihtimalim var ve ben artik dans edemedigim icin boyle ortamlardan kacmaktan sikildim. sizce sonradan dans etmek ogrenilir mi? ogrenen var mi aranizda?
Sonradan öğrenen de gördüm öğrenemeyen de biraz tutku heves olması gerekiyor mesela bazıları gelşyor kursa bütün hareketleri bizden iyi biliyor yapıyor ama kalas gibi duruyor bir albeni yok çünkü içinde tutku yok belli duruşundan bakışına odun gibiler biraz heves istek varsa öğreniliriyi geceler oncelikle tum kk’ye
kastettigim dans ise gece kulubune gidersin ve ritme kaptirip dans edersin ya, ya da arkadaslarinla kendi aranda parti vermissindir kucukken orda dans edersin, hadi bu da olmadi dugunlerde gobek atarsin,
bende bunlarin hicbiri yok. cocuklugumdan beri dans edemiyorum. ritme kaptiramiyorum kendimi vucudumu nasi hareket ettirmem lazim anlamiyorum...
boyle bir ortamda bulunma ihtimalim var ve ben artik dans edemedigim icin boyle ortamlardan kacmaktan sikildim. sizce sonradan dans etmek ogrenilir mi? ogrenen var mi aranizda?
Bunlar için çok süper dans yeteneğine ihtiyaç yok ki. Kalabalığın arasına girer en kötü sağa sola sallanır alkış tutarsınkastettigim dans ise gece kulubune gidersin ve ritme kaptirip dans edersin ya, ya da arkadaslarinla kendi aranda parti vermissindir kucukken orda dans edersin, hadi bu da olmadi dugunlerde gobek atarsin,
ay bu resmen ben.iyi geceler oncelikle tum kk’ye
Cevabı bilmiyorum ama aklıma eşim geldi istemsizce güldüm.iyi geceler oncelikle tum kk’ye
Ay benim kocam Yildiz Tilbe gibiymis demek su an aydinlandim, adamda muzik kulağı var gitar falan calar, ama iş dansa geldi mi ritmi tutturamayan yamyam kabilesi şefine dönüyo adam, garip garip hareketler, bi tuhaf sallanmalar, direkt tanımıyorum moduna geçiyorum ben hdhdritim duygusu olmalı dans edebilmek için.
sonradan öğrenilirmi bilmiyorum şarkı söyleyebilmek gibi düşünün. müzik kulağınız yoksa söyleyemezsiniz.
yıldız tilbe mesela müzik kulağı var ama ritim kulağı yok.
kimisinde ikiside var ama ses yok
hadise mesela
ben mesela ses yok kulak yok ama iyi kıvırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?