dans etmek sonradan ogrenilebilir mi???

Tabiki kursa gidin hic birsey icin gec değil. 35 yasindayim ilk is basimdaki beladan kurtulmak sonraki hedeflerim diksiyon kursu ve masa tenisi oynamak çocukluğumdan beri masa tenisi oynamak istiyorum. Umarim bende kendime gore masa tenisi kursu bulurum dans kolay

Aha ben kulaksa kulak ritimse ritim ama kivraklik nooo

simdi herkesin mesajina tek tek donucem kizlar tesekkur ederim. yalniz dun gece bu konuyu hatirlamama sebep olan sahis evli cikti bi sure daha dans edecek ortam olmayacak rahatim yani.....,,!.!.

videolarla deneyecegim :)
cook severim. saatlerce dinlerim. bazen kendi kendime odada donup cok dansa benzemese de bazi hareketler yapiyorum
Dans etmeyi çok severim , ama nasıl öğrendim bilmiyorum insanın içinden gelen bı duygu bence :)
bana da oyle geliyor...
ay denicem valla
deneyecegim
işte ben ya... herkesin ortasında geriliyorum, hatta o kadar dans edemeyeceğimi düşünüyorum ki içip de denemedim. şimdiden ilerde düğünümde oynamam gerekirse napcam diye düşünüyorum
videolarına baktım ordaki kadınlar gibi vücudum olacaksa başlıyorum ben bir dans türü öğrenmekten ziyade mesela bara gittim orda müziğe uygun dans etmek istiyorum

dans edebılmek ıcın muzık kulagınızın olması gerek bazı seyler yetenektır
bır ıkı fıgur tabıı ogrenebılırsınız ama kulagınız yoksa ne kadar estetık durur bılemem
ilkokulda gitar hocam ritme uygun söyleyebiliyor muyum diye bişey çaldırıp söyletmişti olmuştu. dans daha ayrı bir şey galiba
Bence öğrenilemiyor. Yani ben hiç dans edemem olmuyor sopa yutmuş gibiyim ama 3 yaşındaki kızım çok ilginç kimseden görmediği halde içinden geliyor ve danslar ediyor.
benim de kız kardeşim öyle. küçüklükten beri göbek atar ben de kazulet gibi dururum
Dans etmek için utangaç olmamak lazım.
Ben her ortamda oynaşırım.
Evde kızıma sergiliyorum en fazla dans yeteneğimi. Kendi kendine aç bi şarkı başla dans etmeye
utangaçlık da var şimdi
istigram keşfetindekiler gibi edemiyoruz tabi ama kapıyoruz birşeyler.
illa öyle olmasına gerek yok canım
belli dans tipi değil de barda düğünde müziğe uygun dans etmek istiyorum
böyle geldim böyle gidicem o zaman
Bunlar için çok süper dans yeteneğine ihtiyaç yok ki. Kalabalığın arasına girer en kötü sağa sola sallanır alkış tutarsın
2-3 dans hareketinden sonra tıkanıyorum gece boyu da alkış olmaz. biriyle dans etmek istiyordum aslında ondan açtım bu konuyu

yaaa ben eskiden ne güzel dans ederdim vallahaa bak şimdi aklıma geldi ,

bunun için karşınızda muhakkak büyük boy ayna ve yüksek ses ,

ilk başlarda çekinirsin sonra alışırsın oynamaya
Aynayı birkaç kişi daha demiş. Youtube videosuyla deneyeceğim.
ay bu resmen ben.
Evli misniz siz peki? Evliyseniz düğününüzde ne yaptınız

kocalarınız = ben işte gerçi ben komik hareketten ziyade yapacak hareket bulamıyorum. 2-3 taneden sonra tıkanıyor.
Dugunum nasıl olacak diye düşünüyordum öğrendim şu an
Kursa gitmeye de pek vaktim yok. Evde deneyecegim kendi kendime.

Bir saga bir sola calkala calkalaaa olay bu mezdeke ile baslayin acayip oynatiyor adami .yerinde bile oynar o muzige insan eğlenceli de olur

club dansını öğrenmeye de pek gerek yok açıkçası, kendini salıyorsun, akışa bırakıyorsun oluyor yani bir şekilde, fazla abartılı hareketlerden kaçının, zaten kalabalıkta alan da dar olduğun yerde sallanıyorsun en fazla kollarını havaya kaldırıyorsun bişeyler yapıyorsun işte anlatarak da olmuyor pek ama, break dans yapacak haliniz yok halka ortasında, emin olun bistronuzun kenarında salınan birine "aaaa hiç dans etmeyi bilmiyor bu da" demez kimse yani biraz rahat olun hallolur bence

simdi herkesin mesajina tek tek donucem kizlar tesekkur ederim. yalniz dun gece bu konuyu hatirlamama sebep olan sahis evli cikti bi sure daha dans edecek ortam olmayacak rahatim yani.....,,!.!.
ayyy siz adamla ortamlara girerim rezil olmayım diye istediniz adam daha rezil olmuş yaa tövbe

yazayımda gülün biraz

geçen gün evde spor yapıyorum ama üzerimde de elbise var
önce banyoda yaptım çok terleyince koridora geçtim evde de kimse yok , o mis gibi spor yapıyorum ,

youtube dan video açık onlara uymaya çalışıyorum video bitti allah kalbimi bilyiro yaaa arkasına baktım bir göbek videosu başlasın mı diyor ,

başlasın lan dedim zaten nezamandır oynamıyorum evdede kimse yokken ,

anam allah kendimi kaybetmişim oynamaktan , kalçamada bir atkı bağladım allah ne verdiyse oynadım

bir rahatladım bir rahatladım bir göreceksin ,

oynamak ruha iyi gelir tavsiyemdir

ayyy siz adamla ortamlara girerim rezil olmayım diye istediniz adam daha rezil olmuş yaa tövbe
cok ciddi bir sey degildi oylesine flort ediyorduk. dun de dansli konu acildi aramizda, buraya sorayim dedim. Askinda dans edecegimiz yok oylesine konusuyorduk. sonra evli oldugunu yakaladim bir sekilde.
ayna karşısında kendimi kaybetmeyi düşünüyorum başarıcam ins

Benim hiç ritm duygum yok, alkış bile tutamam ama gece klüplerinde dans ederim. Abartılı hareketler yapmadıkça öğrenilecek bir şey yok. Sallanıyorsun öyle. Zaten çok iyi dans eden de oralarda kendine öyle bir alan açacak yer bulamaz. Bir de güzel dans etmeniz de gerekmez ki. Kime ne. Kendi kendizi eğlendirebiliyosanız, utanmıyorsanız kimseyi düşünmüyorsanız zıplayın, hoplayın işte. Sevmiyorsanız, rahatsız hissediyorsanız da niye dans edesiniz.

cook severim. saatlerce dinlerim. bazen kendi kendime odada donup cok dansa benzemese de bazi hareketler yapiyorum

Kalabalıkta utanıyor olabilirsiniz, müzikli oynamalı ortamlarda kimse dansçı değil.
Kapı gıcırtısıyla bile oynarım ama bu benim muhteşem oynadığımı göstermiyor sadece dans etmekten oynamaktan utanmam, gençliğimde discolar vardı o zamanlar 18 yaş sınırı da yoktu arkadaş grubuyla oralarda takılırdık, bu discolardan birinde gırgırına yapılan dans yarışmasında bir arkadaşımla yarışmacı olduk, 1 gram tango bilmeyiz onu bile yapıyor-muş gibi dans etmiştik.
Biz şekilden şekile girerken arkadaş grubumuz gülmekten kırılıyordu, sonunda biraz göbek atarak dans gösterimizi tamamlarken mutlu ve gururluyduk

1. Kural içinizden dans etmek geliyorsa veya istediğiniz herhangi bir şeyi denemek istiyor ama rezil olacağım düşüncesiyle yapmıyorsanız, rezil olacağım diye düşünüp isteklerinizi ertelemeyin, kimse mükemmel değil.

Rezil olmakta çok güzel bir duygu

Bar şu bu için t pop kursuna gidebilirsiniz ama yine her türlü istek yoksa görüntü olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…