dansoz Burun Estetiği Ameliyatı

dansoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
54
0
36
Ankara
eveet ameliyat günüm yaklaştı benim de iyice, daha önce tasarım fotolarımı yollamıştım size, daha sonra başka bir tasarım da yaptı zühtü bey, kemiğe daha yumuşak bir görüntü verdi. tipplasti (burun ucu estetiği) ve törpüleme yapılacak.

büyük gün yarın bakalım neler olacak? ben de gün be gün burada size gelişmeleri yazacağım ameliyat sonrasında :)

oo buyuk gun yarin oyle mi :)
simdiden gecmis olsun, her seyin guzel ve kolay gecmesini diliyorum. a.s.
zuhtu bey'in yeni tasarimini gorebilecek miyiz?

eluardcım yenı tasarımı doktorumdan mailime yollamasını isteyebilirsem göreblilrsin, hiç olmadı, gerçek halini görürsünüz inşallah :)

ösgecım senin nasıl bir şanssızlığın oldu acaba?

yaaa oske ben de zühtü demire ameliyat olmayı düşünüyodum
nasıl bi şanssızlık yaşadın burdan ya da özleden yazarmısın tatlım....fisfisfis

13 Martta ameliyat olmuştum
burnumda kemerimsi bir şey kaldı
eminim hiçte gitmeyecek
bi resm bulup göstereyim size

evet canım ama çok hafifmiş,hala güzel bence moralini bozma boşuna yerimseniben
peki bunu farkettikten sonra doktoruna göründünmü hiç??

14.cü günümde farkettim
ondan sonrada yanlış hatırlamıyorsam 3 kez kontrole gittim
en son 2.ci ayımda pes ettim
ilk başta bi ümidim vardı gececek diyodum, yumuşak diyodum ama
artık düşünmemeye çalışıyorum :sinifsinif:

bence hiç takmaa.hoş görünüo.

Teşekkür ederim ama
ben bunu istemedim
böle kusurlu birşeyle yaşayacksam neden ameliyat oldumki

Teşekkür ederim ama
ben bunu istemedim
böle kusurlu birşeyle yaşayacksam neden ameliyat oldumki

haklısın ama sakın 2.yi düşünmee bence böle güzel.. aslında eski halini görmeden yorum yapmam yanlış gibi. eski burnun nasıldı kemer nasıldı..

neden böyle olmuş peki ne dedi doktorun,ama kesinlikle ikinciyi düşünme derim ben çok takılacak bişeyi yok çünküyerimseniben

walla nedeniyle ilgili bişey demedi
ama ilk başta ısrarla gececeğini söylemişti ama 5 ayıma 1 hafta var hala geçecek
sonrada telde bi görüşmemizde küçük bi operasyon falan dedi

yani ben sonuç böle olsun diyemi hem okadar para werdim
hemde okadar eziyet çektim

2.ciyi olmayı düşünüyorum ama
bu saatten sonra sanırım hiç bi doktora güwenemem gibi geliyo

6.aydan sonra normale dönmeye başlıyomuş canım söylediklerine göre 1 senede de tam yerine oturuyomuş,ama küçük bi operasyon gerekiyosa da aynı doktorun para almaması gerekmez mi

canım bende öle biliyorum ama 5 yıl geçsede benim burun düzeliceğe pek benzemiyo :S
küçük bi operasyonuda tekrar göze alabilecekmiyim bilemem
Zühtü beyde para alırmı almazmı bilmiyorum ama sanırım almaz çünkü paragöz bi doktor değil insanın halindende anlar

Ayyy Özgecimmm,Canımm inan yazılarını okuyor ve ne kadar üzgün olduğunu hissedebiliyorum,bunu öyle bi yansıtıyorsunki.Sana bu konuda karamsar olmamanı,herşeyin düzeleceğini ısrarla söylemiş,vurgulamıştım;ama bi resmini gördüm,evet kafana taktığın yerlerde haklısın;ama inan ona rağmen gayet güzel.Hı diyorsunki ben boşu boşuna mı ameliyat oldum.Hayır,boşu boşuna değil,burnunun orijinal haline baktığımızda inan şuanki hali beğenmemene,o kemerimsi kısmı kabul etmeme rağmen yinede çok güzel.Canını çok sıkma.Şöyle düşün:ameliyattan önceki halinden güzel.Kafaya çok takıyorsan doktorunla görüş,hatasını telafi etsin,e haldende madem anlıyo,bi zahmet yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…