dansoz Burun Estetiği Ameliyatı

bugün ameliyattan sonra üçüncü günün akşamı... şişler bayağı indi, göz üstümdeki morluklar duruyor, sol yanağımda da kızarıklık var ve gözlerimde ve burnumda çılgın kaşıntılar var..... normalden fazla kalkık duran burnum da biraz inmiş...

burnunun kalkıklığı daha çok inecek merak etme, şişler de birkaç güne iyice azalır. bu arada ben de zühtü demire revizyon ameliyatı olmayı planlıyorum. onepe 1-2 kez gittiğimde alçısını çıkartmaya gelmiş çok insan gördüm, genelde yüzlerinde hiçbir morluk olmuyor.

eminim çok sabırsızlanıyosundur son halini görmek için,inan ben de çok merak ediyorum:)
fotoları ne zaman koyarsın canım şimdiden arkadaşlık yolladım kabul edersen sevinirim tabi bi de foto eklersen:icecream:

dansoz canım ne zaman alıncak alçılar benimde bi kontrole gidesim var aslında
karşılaşırız belki

denizinkızı, fotolarımı eklememe daha birbuçuk hafta var gibi görünüyor, çünkü alçılar alındıktan sonra sırada daha bandajlar var :)

özgecim alçılarım pazartesi alınacak, umarım karşılaşırız, sen muayeneye ne için gidiyorsun acaba?

ben en son Mayıs ayında gitmiştim
Temmuzun ortasında falan aradılar vaktiniz olursa bi uğrayın diye
Zühtü Bey görmek istedi sanırımbende gidip burnumun akıbeti ile ilgili konuşmak istiyroum

haberlini bekliyorum öyleyse kesinlikle canım

bugün ameliyattan sonraki 4. gün öğleni... kaşıntılar gelip gelip gidiyor... alçı da artık geniş gelmeye başladı. bir de evden sıkılmaya başladım üff :)

korkuyorum bir de bazen, sağa sola doğru kafamı eğip yatarak, eğilerek kalkarak, burnumu kaşıyarak şeklini bozdoysam diye...

daha cok yeni canım
sağa sola dönerek yatmamaya çalış
nolur nolmaz
ben koltukta yatmıştım dönmeyeyim diye
uzunca bi süre

kızlar zühtü demirinn telefon numarasıı varmıı yanii kliniğinin..bide ücretsiz randevu alabiliyomuyuz ön görüşme için?? kliniğin numarasını mesaj olarak atabilirseniz sevinirmm :)

Canım, çok geçmiş olsun. Tamponlar alınıncaya kadar nefes alıp vermesi sorun oluyor ama dert etme. Önemli olan ameliyatın geçmiş olması. Artık 10, 15 gün dişimizi sıkıvereceğiz. Yeter ki güzel mi güzel ve de sağlıklı bir burnumuz olsun.

yazdıklarına gerçekten bende üzüldüm estetikte böyle şansızlıklar olabiliyor malesef,benim kızım da 3ncü ameliyatımı asla olmam dedi aynaya baktığında gözüme batıyor dedi,resimlerde hoş durmuyor dedi, sonunda ameliyatını oldu.yarım saatlik bir küçük operasyon oldu.sadece narkoz parası verildi.eğer kendin memnun değilsen. ol ve rahatla. resmide okadar kötü değil bence doğal hiç ameliyatlı gıbi durmuyor.yinede karar senin.için ne diyorsa onu yap.bunu doktorunla paylaş bence ...:teselli:

kızlar zühtü demirinn telefon numarasıı varmıı yanii kliniğinin..bide ücretsiz randevu alabiliyomuyuz ön görüşme için?? kliniğin numarasını mesaj olarak atabilirseniz sevinirmm :)

netten onep diye aratıp onep estetik merkezinin telini bul canım. oradan sekreterlere zühtü demirle bir randevu istediğini ve ücretsiz olarak görüşüp görüşemeyeceğini sor.

ben de seni merak ettim, sen ne haldesin canım? benim tampon yok, tampon takılmadı ama burun şiştiği için nefes sorunu oluyor, ona da alıştım, dert etmiyorum dediğin gibi.

gelelim günlük raporumaa... bugün ameliyattan sonraki 6. günün akşamı, morluklar azalıyor, görünürde pek şişlik yok, delikler açılıyor, ama sol delik sağdan daha açık... kaşıntılar gelip gelip gidiyor yine ama önceki günlerdeki gibi delirtici değil, daha azlar... evde oturmak da sıkıcı hale gelmeye başladı :)
kızlar siz bu alçı bandaj dönemini evde nasıl atlattınz allahaşkına? iki hafta dile kolay, sıkılmadınız mı??

canım ben ctesi ameliyat oldum ondan sonraki pazartesi işe başladım 1 hafta izinle yırttım Allahtan
bandaja geçince dışarı çıkarsın canım nolcak
güneş kremini ihmal etme ama

kızlar az önce alçımın altından aynayla baktım da, burun uçlarım asimetrik duruyor, şişlikten falan da olduğunu sanmıyorum, şişler indi sonuçta, moralim bozuldu gece gece of

Canım ya sısler ındı dıyosun ama ınan daha cok sıs
Benım burnumun sol tarafı yamuktu hala bırazcık var ama
Ilk bastakı gıbı dııl
Bak her hafta aynı acıdan burnunun resmını cek nasıl farkedeceksın degısıklıklerı

veee sonunda bugün alçılarım alındı! ve bandajlar takılana kadar burnumu gördüm!

şişlikler normal bi burundan daha az, bır haftaya göre çok iyi dedi zühtü bey... ama yine de var... o yuzden tam burnumla ilgili yorum yapamıyorum... asimetri de var dediğim gibi ama zühtü bey de hem yapısal dedi hem bi tarafın diğerinden daha şiş, inince diğerinin şeklini alır dedi.

bunun dışında burnumu beğendim ama yine de çok yadırgadım aynaya bakınca! ama normal tabii ki saçımızı kestirdiğimizde bile yardırgıyoruz, alışmamız zaman alıyor. bayağı daralmış.. genişliğinden hoşnut değildim zaten ama o kadar dar görünce yadırgadım yine de... kemik de çok doğal görünüyor... biliyorsunuz zaten sadece törpü yapıldı... öyle kavisli de değil, dümdüz de değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…