dansoz Burun Estetiği Ameliyatı

merhaba dun amelıyat oldum ama alçımdan dolayı pek rahat yazamıyorum. şu an için gözleimin kanlandığını, alçıdan çok az görunen burun ucumun da normalden fazla yukarıda gördunduüunu söyleyebilirim.... aağrılarım da var tabi ama ağrı kesicilier yatıştırıyor......

geçmiş olsun cnm,inşallah çabuk atlatırsın ve istediğin gibi olmuştur buruncun:))

saol canım ama acaip sıkıcı bişi be bekleme olayı hem vakit gecmio hem burnundan nefes alamıosun..... tek çare yatıp uyumak... neyse şükür diyelim yine de :=)

o kadarcık olucak tatlım tabi:)
sonuçtan bizi haberdar et,umarım tam istediğin gibi olmuştur yerimseniben

dansoz umarım istediğin buruna kavuşursun canım.
Özgecim küçük bir operasyon geçirip istediğin gibi burna sahip olabilirsin.bazen bu şekilde olabiliyor ameliyat sonraları ama çok kötü gözükmüyor.yeni burnun çok hoş ve havalı göstermiş seni ben çok beğendim.o rahatsız olduğun kısım küçük bir operasyonla geçer hiç canını sıkma.doktorun para almaması gerekir bu durumda.

Geçmiş olsun.Bende yaklaşık 8 ay önce Zühtü Beye ameliyat oldum. Benim herhangi problemim yok.Gayet memnunum.

Lady canım saol ama şuan için pek cesaret edemem galiya :S

Dansozcum daha 1- gün daha sabret hiç bişeyin kalmıcak emin ol şişlikler ve morluklar 3.cü günden sonra azalmaya başlıyo
ama sen kendine iyi bak
buzunu ihmal etme
dinlen ve çok eğilip kalkma

geçmiş olsun. artık sabırla bugünleri atlatacaksın inş.hadi bakalım güzel fotolar bekliyoruz.

sağolun kızlar, şu an göz yüz morluklarını şişliklerini de gözüm görmüyor ama inanın burnumun içinin dolu olması ve burun uçlarımın tıkalı olması çok rahatsız ediyor.. bakalım yarın her şey daha iyi olacak mı...

Cnm çok geçmiş olsun.Sıkıntıların en kısa zamanda geçer inşallah.
Herşeyden önemlisi çektiğin sıkıntılara değer ve istediğin gibi bir burun olmuştur umarım.

Kendini daha iyi hissettiğinde yaşadıklarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim özellikle ameliyat sonrasını.6 eylül'de de bnm ameliyatım olacağı için biraz tedirginim açıkçası...

merhaba kızlar,

bugun ameliyattan sonra ikinci günüm.... burun deliklerim hala açılmadı (en büyük sıkıntım bu, burnumun içi birsürür şeyle dolmuş da birisi de ucunu mandalla kapatmıs gibi hissediyorum. nefes almam ımkansız zaten söz konusu bıle değil. zor geliyor valla, burnum açılsa ne kadar mutlu olacağım) ağrıları zaten hısseetmıyorum, dün de hissetmiyordum zaten, ağrı kesiciler işe yarıyor.

şişliklerimde ve morluklarımda ise bir azalma göremedim, ara ara buz kompresi uygulamaya devam ediyorum.

Son düzenleme:

Ağrının şiddetli olmaması ve ağrı kesicilerle ağrını yatıştırabilmene çok sevindim.En kısa zamanda sıkıntılarını atlatıp yeni burnuşunla güzel günler geçirmen dileğiyle... :)))

ayy o kaşıntılar çok ilginç alçının içine bişey sokup kaşımayı falan düşünüyodum ben
ama yapmadım tabiki

ayy aman sakın yapma bişey falan olur sonra kendimi kötü hissederim :)
ama nasıl kaşındığını dün gibi hatırlıyroum aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…