Dansöz kıyafeti kullanan varmı?

ArkeoS

İkinci duam...
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
1.036
2
356
Diğer
Kızlar size bi sorum var,aranızda dansöz kıyafeti giyip eşinin karşısına çıkan varmı?Ben şimdi alcam,azcık utangacımda size bi soruyum dedim.:utangac:
NOT:Konu ile alakasız olarak uyarı içerikli sanılan mesaj yazacak olan arkadaşlar yazmasın,fikir alıyoruz.Cevaplamak isteyen cevaplar...

evli olsam düşünebilrdim ne güzel bi fantazi olurdu
yaratıcı olmak güzeldir bence ilişkiye hareket katar
ne mutlu senin eşinekaydirigubbakcemile3

niye utanıyorsun ki canım..başkasının karşısına çıkmıyorsun yaaa...
eşinle güzel ve hoş vakit geçirmek için almak istiyorsun bundan daha doğalı yokki...

bende dusunuyordum hatta esime bile gosterdim alim diye al dedi:roflol:
ama bu kilolarla bana gelmez sengözlerimebaksanabanca zayifliyinca o da ne zaman olursa Allah bilir kafamçokkarıştı

hehehe bu hep fantazim olmuştur benim ama bi nasip olmadı alıp oynamak çok isterim aslnında
valla hiç düşünme canım hemen al kyafeti geç karşısına bi güzel döktür
erkekler dansözlere herzaman bayılır zaten
bende istiyom yaf nasıl nerde bulacamki manisada varmıdırki o kıyafeti satan bi yer acep

hoş bir fikir yanlız oynarken şu şarkıyı söyleyin
bas bas paraları leylayaaaa:roflol::roflol:
tamam tamam şakaydı kızlar

hehehe bu hep fantazim olmuştur benim ama bi nasip olmadı alıp oynamak çok isterim aslnında
valla hiç düşünme canım hemen al kyafeti geç karşısına bi güzel döktür
erkekler dansözlere herzaman bayılır zaten
bende istiyom yaf nasıl nerde bulacamki manisada varmıdırki o kıyafeti satan bi yer acep

Anacım bugun gezıyoduk gordum,aklıma geldı alıyım falan dıye,bızım burda varda ben ınternetten sıparıs edecem sırnaşık şey dıyememkı "Hişt kardes bı tane dansoz kostumu" dıye :roflol::roflol: yada dur gı ben kocıse dıyımde alsın sırnaşık şeysırnaşık şey

çok şekersiniz ya inan sizi gördükçe evlenesi geliyor:)

hiç düşünmemiştim güzel fikir çeyizime alim bari hihoyyyt
gerçi 1.5 senedir nişanlıyız evlilikte yaza kaldı benimkinin hali içler acısı bu tür fantazilere ihtiyacımızın olacagını sanmıyorum:jeyyar:
giyerim dansöz kıyafeti koçişimede bi masa ayarlarım en ön sıradan ee koca kıyagı olcak tabi şöle bi attırırım sagdan soldan derkene neyse ben devam etmeyim gece gece çenem düştü

bencede güzel fikir bekarım ama evlenince düşünebilirim bende hala lise kıyafetimi saklarım malum her erkekte olur ya liseli kız fantazisi:teytey:

ay ya ben çok utanıyorum böyle şeyler yapmaktan,
yani komik ve özenti geliyor
nedense sanki eşimde beni öyle görse gülme krizine girer diye düşünüyorm yada delirdiğimi düşünür kaydirigubbakcemile3

acaba evlilik ilerledikcemi bu fantaziler normal geliyor insanaCADIARZU

dansöz kıyafetimi..:delphin:

onun yerine farkı fantazi kostümler denesene..

hemşire hizmetçi vahşi kedi lise öğrencisi vs vs

ne biliim bana pek cazip gelmedi:lepi:

helal olsun :lepi:
sizi takdir ettim dogrusu şakkıdı
böyle olmalı işte kadın dedigin
fantezilere, değişikliklere, çılgınlıklara açık olmalı hihoyyyt
utanılacak birşey yok sengözlerimebaksanab

helal olsun :lepi:
sizi takdir ettim dogrusu şakkıdı
böyle olmalı işte kadın dedigin
fantezilere, değişikliklere, çılgınlıklara açık olmalı hihoyyyt
utanılacak birşey yok sengözlerimebaksanab

VALLA KURBAĞA PRENSES SENİ ALAN YAŞADI.ÇOK ŞANSLI BİR ADAM OLACAK.
AŞK SİİZN EVDE BURAM BURAM ESECEK, HEYECAN DUVARLARDAN FIŞKIRACAK GİBİ GELİYOR.
UMARIM VE ÇOK DA İSTERİM EVLENİNCE DE BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSİN.HATTA DAHA FAZLASI,
ALIN CANIM KEŞKE BENDE ALSAM ,BEN DE EŞOFMANLA BİLE EVDE TEKKEN KOCAMIN KARŞIISNDA RAHATÇA KIVIRTAMAM ,AMA OYSAKİ DÜĞÜNLERDE FELAN OYANRIZ KARŞIKLILI , O HASTADIR BENİM KIVIRMALARIMA,AMA NEDENSE EVE GELİNCE ELİM AYAĞIM DOLANIYOR.
HAYALİMDE CANLANDIRIRIM AMA İŞ GERÇEĞE DÖNÜNCE ELİM AYAĞIAM DOLAŞIR BECEREMEM,BİRAZ BECERİKSİZİM GALİBA:utangac: :asigim:

bence sadece eşin için deil
yanı sır o istiyor diye yapacaksan zaten yapmacık olur
ama yok
bende zevk alırım diyosan ne hoş
çünkü çok az kadın vardır bu tür fantezileri yaşama cesaretinde bulunan

aa hiç aklıma gelmemişti böyle bir şeyy
iyi oldu aklıma geldiği :jeyyar:

VALLA KURBAĞA PRENSES SENİ ALAN YAŞADI.ÇOK ŞANSLI BİR ADAM OLACAK.
AŞK SİİZN EVDE BURAM BURAM ESECEK, HEYECAN DUVARLARDAN FIŞKIRACAK GİBİ GELİYOR.
UMARIM VE ÇOK DA İSTERİM EVLENİNCE DE BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSİN.HATTA DAHA FAZLASI,
ALIN CANIM KEŞKE BENDE ALSAM ,BEN DE EŞOFMANLA BİLE EVDE TEKKEN KOCAMIN KARŞIISNDA RAHATÇA KIVIRTAMAM ,AMA OYSAKİ DÜĞÜNLERDE FELAN OYANRIZ KARŞIKLILI , O HASTADIR BENİM KIVIRMALARIMA,AMA NEDENSE EVE GELİNCE ELİM AYAĞIM DOLANIYOR.
HAYALİMDE CANLANDIRIRIM AMA İŞ GERÇEĞE DÖNÜNCE ELİM AYAĞIAM DOLAŞIR BECEREMEM,BİRAZ BECERİKSİZİM GALİBA:utangac: :asigim:

canım benim yaa..
çok teşekkür ederim
böyle düşünmen moral ve motivasyon oldu bana hihoyyyt
kadının içinde varsa dansöz kıyafetine de gerek yok aslında
eski perdelerden birini al dola hint kadınları gibi
hem makara olur hem fanfinifinfon :delphin:
erkegi böyle şeylere alıştırmak lazım ki aradigi herşeyi sende bulabilecegini bilsin
evde yorucaksın ki dışarda nefes alamasın sengözlerimebaksanab
bu tür fantaziler aynı zamanda kadının formda kalmasını da saglar bana göre :içelim:
bu arada gittigidiyorda süper kostümler var :delphin:
şimdi alsam ayıp olur anama ne diyicem yolar sacımı başımı valla kötükedihüso
ama evlendikten sonra anasını ağlatırım gibime geliyo :CüvCüv:

Back
X