- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Şart mı dantel diye sormasan,kuzenine söyle biraz hayatı takip etsin.Eski köhne millet ne der yok çeyi<zdi yok dondu danteldi.... şeyleri bi kenara bıraksın.Kendini geliştisin diyecektim ama senin de biraz ufkunu açmana ihtiyacın var.Hayat milletin istediklerinden ibarte değildir.Yuvanı kendi zevkinle kendi kullanacağın şekilde döşersin.Dün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Aynı tepkıyı verdım bende :)Ay hayır ya
Dantel mi kaldı?
Ben sahsen kım olursa olsun yatak odama gırsın ıstemıyorum.Meraklı insanlar olunca etrafta yatak odasındaki nevresimine kadar iredelemek isterler...
Bende tek bir dantel bile yok...
Eskide kaldı öyle şeyler...
Ben kendı zevkıme gore döşeyecegım. Gelınce evıme kesın laf yapacak ama umrumda degıl.Ben sormadım.Ben eskıde kaldı koymam ben dedım .O da yok laf dedıkodu olur dedıŞart mı dantel diye sormasan,kuzenine söyle biraz hayatı takip etsin.Eski köhne millet ne der yok çeyi<zdi yok dondu danteldi.... şeyleri bi kenara bıraksın.Kendini geliştisin diyecektim ama senin de biraz ufkunu açmana ihtiyacın var.Hayat milletin istediklerinden ibarte değildir.Yuvanı kendi zevkinle kendi kullanacağın şekilde döşersin.
Ayrıca gelin mevlüdü diye bir şey yoktur.Kendin dilediğin zaman dilediğin gibi Allah rızası için okutmak istiyorsan kuran okutursun.Millet kuran dinlemek dua için mi geliyor ne kadar dantelin var diye mi.
Ben sahsen kım olursa olsun yatak odama gırsın ıstemıyorum.
Ben ona sormadım.size sordum.Koymayacagım ayrıca evımeBazen senin üniversite mezunu bir öğretmen adayı olduğuna inanamıyorum.
Şart mı diye sorman hele
İsteyen istedi,ğini desin ya.Senin için dantelin lafını yapan insanlardan uzak dur.Kuzenine de benim düşüncem bu,senin ki o de.Ben kendı zevkıme gore döşeyecegım. Gelınce evıme kesın laf yapacak ama umrumda degıl.Ben sormadım.Ben eskıde kaldı koymam ben dedım .O da yok laf dedıkodu olur dedı
Dün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Zaten arkadaş şart mı diye bize sormana şaşırmış aynı benim gibiBen ona sormadım.size sordum.Koymayacagım ayrıca evıme
İşte bize sormanı kastediyorum ben de.Ben ona sormadım.size sordum.Koymayacagım ayrıca evıme
İyiligim için söyluyormusta.Yok ne zaman evlenecen baban sorun cıkarcak mı bakalım falan.Bi ton soruİsteyen istedi,ğini desin ya.Senin için dantelin lafını yapan insanlardan uzak dur.Kuzenine de benim düşüncem bu,senin ki o de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?