- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aynı tepkiyi versen bu konuyu açmazdın. Hangi çağda yaşıyosunuz, komik.Ay
Aynı tepkıyı verdım bende :)
mevlud yapmazsiniz siz de . ama misafir geldiginde evi gezdirdiginizde illaki yatak odasina bakiliyor . dantel sart degil manevi degeri oldugunu dusundugunuz seyleri saklarsiniz annenizden kalan bisey varsa . benim evimdeki tulbent sayisi 5 i gecmezDün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Amaaan dantel eziyetten başka bişey değil. Yıkanması ütüsü kolası ayrı dert, dolap vitrin vs silerken her defasında topla yeniden yerine koy vs ayrı dert... Çok gereksiz çokDün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Ne dedikodusu olacakmis? Aaa aysnein evinde dantel yok diyecek kadar cahil , vizyonsuz , kucuk dunyali insanlar dedikodunu yapsa ne olur yapmasa ne olur? Bu mudur yani takildigim nokta :)Ben kendı zevkıme gore döşeyecegım. Gelınce evıme kesın laf yapacak ama umrumda degıl.Ben sormadım.Ben eskıde kaldı koymam ben dedım .O da yok laf dedıkodu olur dedı
Yaw böyle milettin her dediğine göre hayatınızı biçimlendirmesiniz... Biri gelecek danteli bile yoktu zavallının diyecek, öbürü, ıyy her tarafa dantel doldurmuş, ne avam diye burun kıvıracak. Çok mu elzem herkesi memnun etmeye çalışmak? Siz kendi zevklerinize göre yaşasanız.Dün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?