Dantel derdi

Şu cenaze harici yapılan mevlüt olaylarını bir anlamadım .
Gerek duymuyorum nedense
Dantele mantele duymadığım gibi

Gelin mevludu diye bir sey yoktur yeni yeni adetler cikardilar bu instagram gelinleri anneleri... yok 6 ay kinasi bilmem ne?? Kuran okutmak istersem giderim camide okuturum o millete yapacagim masrafi ihtiyaci olan insanlara veririm ya da evimde mevlut yapacaksam gelin mevludu yapmam siz cevabinizi verin akil suzgecinden gecirmediginiz seyleri de yapmayin derim.

gelin mevlidi bizde de vardır da kv ya da kızın annesi yapar, ben evlenip batmana gittim bizimkiler de haliyle öyle bişey yapmadı gitmesem yaparlar mıydı bilmem her halükarda ne evimi panayır alanına çevirirdim ne de dantel namına bişeyim vardı

Amca kızın kapıların üstüne havlu sersin, cep telefonuna kılıf örsün, koltuklara dantel açsın kendi bileceği iş, sen sevip kullanmadıktan sonra kime ne! Gelin mevlüdüne gelenleri de ilgilendirmez dantel filan. Belki Mevlüt bile okutmayacaksın.

Ne dantelı yaa annem bile kullanmıyor artık.. Benım evımdede yok.. He şu hazır satılan pecetelıklerden vardı bı kac tane onlarda kıızm sagolsun artık yok :)

Gelin mevludü yapmayacağım deseniz .Yapmayın.20 yıl önce evlendim yapmayacağım dedim yapmadım şartmı.Dantel mi kaldı.
İse girin ,kursa gidin yapmak zorunda kalmazsınız .

sadece güldüm kuzeninize söyleyin biraz dekorasyon fikri edinsin. En azından instagramdan güzel dekorasyon örnekleri veren sayfalar takip etsin. Benim anneannem bile artık evine dantel sermiyor :)

Dantel devrimi kaldı ya yatak odanada kimseyi sokma insanlar neden herşeye burnunu sokar anlamıyorum hayret bişey

Ah o ömür törpüsü danteller hepsini kaldırdım kurtuldum artık dantelmi kaldı bunu söyleyen hangi çağda yaşıyor söyle ona devir değişti azıcık zamana ayak uydursun dantel örtü mü kaldı yaw kim ne derse desin de o söyleyene hayatınızı başkalarına göre yaşamayın yoksa hep öyle gider tavsiyen şimdiden mutluluklar dilerim

Herkesin istegine ve dedigine göre yasarsan hayatindan birsey anlamazsin. Kuzenin cok merakliysa o dizsin her yere dantel.
Sen kendini nasil rahat hissediyorsan öyle yapmalisin. Millet öyle de böyle de dedikodu pesinde oldugu icin umursama hic

gelin mevlüdünu ilk kez duydum halbuki bizimkiler bayilirdi boyle seylere bunu nasil atlamislar
yatak odani kilitle dantel falanda serme
sana gelende ortusunu yaninda getirsin bi zahmet sen kendini memnun et nasil yasamak istiyosan oyle yasa

Benim evimde birak danteli dogru duzgun eşya yoktu sevmiyorum kalabligi ne vitrin aldim ne konsol ne incik cincik ne dantel butun akrabalar da geldi mevlutte bakti hiiiiiic kimse de umrumda degil konussun dursunlar cok mu onemli benim rhaatim zevkim herkesten her seyden once gelir size de laf soyelyen olursa benim yasasigim ev olacak kimsenin ne soyledigi umrumda degil diin

Off bende hic sevmiyorum.Annem kalinligi iki karis olan dantellerden nevresim takimi bile yaptirmis.Bir kere kullandım yatilmiyir kaldirdim geri.Annem ve kv gelince dantel posetini cikarip ora bura atıyorum.Yok acsan güzel olur soyle boyle dboyle diyorlar hic kafam götürmüyor.Koca sandik dantelim var.Bir takim actim.Serilmemis o kadar cok ki yazik gunah emeklerine diye atamiyorum.Formalite icabi al bir takim ne yapacan prosedürü bu .

Ben kendı zevkıme gore döşeyecegım. Gelınce evıme kesın laf yapacak ama umrumda degıl.Ben sormadım.Ben eskıde kaldı koymam ben dedım .O da yok laf dedıkodu olur dedı
Olursa olsun. Aaa bilmemkimin evinde de 3 dantel vardı öbürsününkinde hiç yoktu diye oturup konuşan insanlar var mı gerçekten

gelın mevludu, bebek mevludu, ilk diş partisi, doğum gunu partısı(bır nebze), 6 ay kınası ,40 çıkarması,zartı zurtu bunların hiç biri mecburi değildir..keyfı ve uydurmasyon seyler..yakında sunnet pastası falanda çıkarırlar.bırde ınst gormustum çocuğu tuvalete alışmış bir aile vardı pasta da tuvalet vardı.mevlud yapılacak kuran okunacak dantel partısı yapılmıcak.gelenler senın mutlu huzurlu bır yuvada yaşaman için duaya gelecek dantel tabak ne ya. tabak kırılır dantel yırtılır ınsanlık baki kalır.oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…