- Konu Sahibi Canansever
-
Bende o merakla girdimNeyi dar alacağız acaba diye merakla girip okudum.
Alın çizgisini düzelten lazer operasyonlar var. Gayet başarılı görünüyorlar.
Benim yüzüm küçük ve alnım dardır. Bebek saçları senen kısmını lazerle aldırmıştım. Bir ince sıra ama çok büyük fark yaratıyor. Tavsiye ederimAlnım çok dar saçlarım resmen öne doğru yapışık ince telli saçlara sahip olduğum için hacimsiz olduğundan daha yüzüm kapanıyor yüzüm olduğundan geniş görünüyor epilasyonla alnını genişleten var mı veya alnı geniş gösterecek saç kesimi vs
Ben ne yapayım alnım geniş dar alınlı olanlar için lazerdi şuydu buydu var bende işte alnı geniş olan şanslı olur diye züğürt tesellisi ile avunuyorumNeyi dar alacağız acaba diye merakla girip okudum.
Kakül kestirBen ne yapayım alnım geniş dar alınlı olanlar için lazerdi şuydu buydu var bende işte alnı geniş olan şanslı olur diye züğürt tesellisi ile avunuyorum
KakülBen ne yapayım alnım geniş dar alınlı olanlar için lazerdi şuydu buydu var bende işte alnı geniş olan şanslı olur diye züğürt tesellisi ile avunuyorum
+1Ben ne yapayım alnım geniş dar alınlı olanlar için lazerdi şuydu buydu var bende işte alnı geniş olan şanslı olur diye züğürt tesellisi ile avunuyorum
Arkadaşım benim alnım da geniş bazen görenler üst kısımdan kelleştiğimi düşünüyorlarAlnım çok dar saçlarım resmen öne doğru yapışık ince telli saçlara sahip olduğum için hacimsiz olduğundan daha yüzüm kapanıyor yüzüm olduğundan geniş görünüyor epilasyonla alnını genişleten var mı veya alnı geniş gösterecek saç kesimi vs
Bende şimdi fark ettim cidden komik olmuşNeyi dar alacağız acaba diye merakla girip okudum.
Normal lazer epilasyon dimi?Benim yüzüm küçük ve alnım dardır. Bebek saçları senen kısmını lazerle aldırmıştım. Bir ince sıra ama çok büyük fark yaratıyor. Tavsiye ederim
Oluyor tabi ki. Neden olmasınBende şimdi fark ettim cidden komik olmuşlazerle oluyormu ki
Alın daraltma operasyonu var ElektraAbsolutPromise KudrAlobar geçen sene denedim. Sonra uzatana kadar ebem ağladı çok meşakkatli geldi hele birde alnım terlerse yapış yapış birleşiyorlar ortada komik bir görüntü oluşuyor afhjk neyse ki alıştım alın geniş bu aralar popüler aghjk
Perçeme dönüyor ya işte bende pek hoş olmuyor ya da beğenmediğim için komik geliyor. Şimdi normal bob kısa kullanıyorum yandan ayrım yapıyorum daha çok beğeniyorum cool duruyor. Alın daraltma operasyonu zor ve ağrılı değil midir kuzum? Ben şu an takmıyorum pek sadece bu ay sonunda mikro kaynak yaptırıcam ınce telli ve kısa olduğu için hem zor uzuyor hemde ınce tellı olduğunda dolgun durmuyor.Alın daraltma operasyonu var Elektra
Bende onları deneyeceğim, kahkül ilginç bir şekilde hem çok güzel oluyo hem hiç güzel olmuyo hemde çok uğraştırıcı sıkılıyorum ben
Perçem düşünebilirsin ama o benim yüzümü kapatmıştı, bir de saç ektirme varmış sanırım
Zor ama rahatsızsak değer gibi ya, benim alnım ortalamanın altında yani 1.5 cm falan kısa ama yine de uzun gibi geliyor hoş değil.Perçeme dönüyor ya işte bende pek hoş olmuyor ya da beğenmediğim için komik geliyor. Şimdi normal bob kısa kullanıyorum yandan ayrım yapıyorum daha çok beğeniyorum cool duruyor. Alın daraltma operasyonu zor ve ağrılı değil midir kuzum? Ben şu an takmıyorum pek sadece bu ay sonunda mikro kaynak yaptırıcam ınce telli ve kısa olduğu için hem zor uzuyor hemde ınce tellı olduğunda dolgun durmuyor.
Evet. Ağda ile alan da var ama ağda kullanamıyorum ben, o aralar lazere gidiyordum bir de şuradan geçin dedim bitti gittiNormal lazer epilasyon dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?