Dar alın

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Alnım çok dar saçlarım resmen öne doğru yapışık ince telli saçlara sahip olduğum için hacimsiz olduğundan daha yüzüm kapanıyor yüzüm olduğundan geniş görünüyor epilasyonla alnını genişleten var mı veya alnı geniş gösterecek saç kesimi vs

Benim yüzüm küçük ve alnım dardır. Bebek saçları senen kısmını lazerle aldırmıştım. Bir ince sıra ama çok büyük fark yaratıyor. Tavsiye ederim

Neyi dar alacağız acaba diye merakla girip okudum.

Alın çizgisini düzelten lazer operasyonlar var. Gayet başarılı görünüyorlar.
Ben ne yapayım alnım geniş dar alınlı olanlar için lazerdi şuydu buydu var bende işte alnı geniş olan şanslı olur diye züğürt tesellisi ile avunuyorum

Arkadaşım benim alnım da geniş bazen görenler üst kısımdan kelleştiğimi düşünüyorlar Ben napayım senin çözümün var bebek saçları aldırırsın genişler

Alın daraltma operasyonu var Elektra
Bende onları deneyeceğim, kahkül ilginç bir şekilde hem çok güzel oluyo hem hiç güzel olmuyo hemde çok uğraştırıcı sıkılıyorum ben
Perçem düşünebilirsin ama o benim yüzümü kapatmıştı, bir de saç ektirme varmış sanırım

Perçeme dönüyor ya işte bende pek hoş olmuyor ya da beğenmediğim için komik geliyor. Şimdi normal bob kısa kullanıyorum yandan ayrım yapıyorum daha çok beğeniyorum cool duruyor. Alın daraltma operasyonu zor ve ağrılı değil midir kuzum? Ben şu an takmıyorum pek sadece bu ay sonunda mikro kaynak yaptırıcam ınce telli ve kısa olduğu için hem zor uzuyor hemde ınce tellı olduğunda dolgun durmuyor.

Zor ama rahatsızsak değer gibi ya, benim alnım ortalamanın altında yani 1.5 cm falan kısa ama yine de uzun gibi geliyor hoş değil.
Mikro kaynak dene belki ondan sonra perçem görüntüsünü seversin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…