Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmayın siz buradaki cengaverlere. Lojman hakları olsa koşa koşa gider çoğu. Başkasına etik davranma dersi vermek kolay.Bence görev yaptığı şehirde evi olan başvuramaz şartı koyarsan herkes evi başka yerden alır zaten ki halihazirda öyle yapıyorlar.
Kiracı koyabilirsin ama seçici olmanız şart artık kiracı çıkarmak çok zor. Ailem çok problem yaşadı. Üstüne bide bedavaya oturdular 2025 yılında sadece 2 milyara. Eve çöktüler. Ailemde vicdansızlık edip 40 milyar yapmadı evi 15 felan dediler onu bile kabul etmediler üstüne evde olan mobilyaları kırdılar ve bi kısmını çaldılar götürdüler. Olan emeğe oluyor... İstanbul gibi biyerde hemde. Ben olsam sıfır ev ter temiz mis gibi o eve önce ben geçer ben tadını çıkartır eskitirim. Hiç hir negatif enerji yok kimsenin izi yok harika hayırlı olsunoturduğumuz lojman 2 + 1 ve bayağı geniş tek eksi yönü 30 yıllık bina olması ve zemin katta olması. Yoksa içi iyi idare eder. Biz bulunduğumuz şehirde Çakılı kadro olduğumuz için tayin durumumuz yok. Şimdi 2 + 1 ev aldık temelden. Ama bilirsiniz yeni evler bayağı dar yapılıyor. Bitmek üzere gittim baktım. Ara katta geniş balkonlu ana odaları dar ama güzel bir ev aslında. geçmeyip içine kiracı koyup 1.02 yıla satıp 3 + 1 alınca mı geçmeliyiz acaba? Evim olmasına rağmen geçmemek vicdani bir yük de yapıyor aslında. Sonuçta kira verenler var. Ama evi olmasına rağmen evine geçmeyip lojmanda oturan o kadar da çok insan var ki tek sen değilsin diyorum kendime. Yine de doğru olanı yapmak da istiyorum. Ay çok ikilemde kaldım.
Evet biliyorum. Onlar da emekli olana kadar çıkmıyorOnlar süre tahsisli olabilir. Görev tahsisli lojmanlarda süre yok
İlla lojmanda oturacağım diye ısrarcı olan öyle yapar evet. Dediğim gibi 3-4 evi olan oturuyor. Görev tahsisliler zaten 40 sene çıkmıyor evin demirbaşı oluyorBence görev yaptığı şehirde evi olan başvuramaz şartı koyarsan herkes evi başka yerden alır zaten ki halihazirda öyle yapıyorlar.
herkesin yanlış yapması o şeyin doğru olduğunu göstermez. başkasının lojman hakkını gasp etmek bir yana, eve kiracı sokup 1-2 yıl sonra bir de onu zor durumda bırakıp evi satmak istemek ayrı kötülük.oturduğumuz lojman 2 + 1 ve bayağı geniş tek eksi yönü 30 yıllık bina olması ve zemin katta olması. Yoksa içi iyi idare eder. Biz bulunduğumuz şehirde Çakılı kadro olduğumuz için tayin durumumuz yok. Şimdi 2 + 1 ev aldık temelden. Ama bilirsiniz yeni evler bayağı dar yapılıyor. Bitmek üzere gittim baktım. Ara katta geniş balkonlu ana odaları dar ama güzel bir ev aslında. geçmeyip içine kiracı koyup 1.02 yıla satıp 3 + 1 alınca mı geçmeliyiz acaba? Evim olmasına rağmen geçmemek vicdani bir yük de yapıyor aslında. Sonuçta kira verenler var. Ama evi olmasına rağmen evine geçmeyip lojmanda oturan o kadar da çok insan var ki tek sen değilsin diyorum kendime. Yine de doğru olanı yapmak da istiyorum. Ay çok ikilemde kaldım.
Ne alaka içine masrafta yapmışsınız ,hakkınızda var sonucta .Dediğiniz gibi kıraya verıp kırayıda harcamadan bırıktırıp 3 +1 aldıgınızda gecersınızEvet ya…… ben galiba aslında destek almaya geldim. Eşim lojmanı boşaltmak salaklik olur diyor çünkü bir daha çıkmaz artık evimiz var diye. Ama ben bu hayatta hep doğru olanı yaptım ve mukafatini aldım. Başka yerden aldım ama doğru olanı yapmaktan geri kalmamalıyım
Yanlışı doğruyu geçtim 30 yıllık binada yasayacagima kendi evimde otururdum.Depremden çok korkuyorum çünkü, yaşayan biri olarak.İkincisi de sıfır evime kiracı sokmazdimoturduğumuz lojman 2 + 1 ve bayağı geniş tek eksi yönü 30 yıllık bina olması ve zemin katta olması. Yoksa içi iyi idare eder. Biz bulunduğumuz şehirde Çakılı kadro olduğumuz için tayin durumumuz yok. Şimdi 2 + 1 ev aldık temelden. Ama bilirsiniz yeni evler bayağı dar yapılıyor. Bitmek üzere gittim baktım. Ara katta geniş balkonlu ana odaları dar ama güzel bir ev aslında. geçmeyip içine kiracı koyup 1.02 yıla satıp 3 + 1 alınca mı geçmeliyiz acaba? Evim olmasına rağmen geçmemek vicdani bir yük de yapıyor aslında. Sonuçta kira verenler var. Ama evi olmasına rağmen evine geçmeyip lojmanda oturan o kadar da çok insan var ki tek sen değilsin diyorum kendime. Yine de doğru olanı yapmak da istiyorum. Ay çok ikilemde kaldım.
Eşimin lojman hakkı var. Müstakil dubleks ve apartman şeklinde .Bakmayın siz buradaki cengaverlere. Lojman hakları olsa koşa koşa gider çoğu. Başkasına etik davranma dersi vermek kolay.
Kimsenin hakkını yemiyorsunuz. Size verilen hakkı kullanıyorsunuz.
İnsanın kendi evi gibisi yok bence. Aidiyet hissi ile oturursunuz. Ben olsam tasinirim. Eşyalarınızı azaltabilirsiniz biraz. Yeni eşya alacaksanız boyutunu küçük alirsinizoturduğumuz lojman 2 + 1 ve bayağı geniş tek eksi yönü 30 yıllık bina olması ve zemin katta olması. Yoksa içi iyi idare eder. Biz bulunduğumuz şehirde Çakılı kadro olduğumuz için tayin durumumuz yok. Şimdi 2 + 1 ev aldık temelden. Ama bilirsiniz yeni evler bayağı dar yapılıyor. Bitmek üzere gittim baktım. Ara katta geniş balkonlu ana odaları dar ama güzel bir ev aslında. geçmeyip içine kiracı koyup 1.02 yıla satıp 3 + 1 alınca mı geçmeliyiz acaba? Evim olmasına rağmen geçmemek vicdani bir yük de yapıyor aslında. Sonuçta kira verenler var. Ama evi olmasına rağmen evine geçmeyip lojmanda oturan o kadar da çok insan var ki tek sen değilsin diyorum kendime. Yine de doğru olanı yapmak da istiyorum. Ay çok ikilemde kaldım.
Boş kalsın sıfır eve yazık olur. Mahvolur kiracıya güven olmaz.bizzat ben yaşadığım eve zarar verdim istemeden sıfır ev tutmuştuk ilk biz girdik ev arkadaşım ocakta yağ unuttu ve mutfağı yaktı sigorta halletti ama yazık yani. Arkadaşım ev aldı kiracı öğretmen ve polis hani en azından haftasonu var bir bez alıp eline silmemiş dolap yağ bağlamış prizler kara kapıları pis yerde 4 5 boya damlası var silmemiş o banyoyu hatırlamak istemiyorum çiçek gibi bakan da var ama riske alma kira için eski ev alınır. Sonra bir de çıkarmayla uğraşırsınArkadaşlar bu saatten sonra cevap veren de olur mu bilmem ama ben şimdi bir sınava hazırlanıyorum ve benim için çok önemli yaklaşık en az 1 yıl taşınma telaşı ile de uğraşamam bu 1 yıl evimiz boş mu kalsın ? Yoksa evi kiraya verip artık o be zaman çıkarsa (burası çok sirkülasyonun olduğu bir şehir gelen 2-3 yıl kalıp gidiyor) o zaman mı geçsek hani ev boş kalmasın. 2 aya ev teslim edilecek ama ben 2 ay sonra zaten taşınamam. Bu detayı belirtmedim başta keşke yazsaydım neyse artık belki cevap veren olur
Ay evet ya ben de istiyorum çünkü tertemiz eve girmek boş kalsın o zamanBoş kalsın sıfır eve yazık olur. Mahvolur kiracıya güven olmaz.bizzat ben yaşadığım eve zarar verdim istemeden sıfır ev tutmuştuk ilk biz girdik ev arkadaşım ocakta yağ unuttu ve mutfağı yaktı sigorta halletti ama yazık yani. Arkadaşım ev aldı kiracı öğretmen ve polis hani en azından haftasonu var bir bez alıp eline silmemiş dolap yağ bağlamış prizler kara kapıları pis yerde 4 5 boya damlası var silmemiş o banyoyu hatırlamak istemiyorum çiçek gibi bakan da var ama riske alma kira için eski ev alınır. Sonra bir de çıkarmayla uğraşırsın
Kira alcsm derken daha fazla masraf yaparsın ve kiracıyla uğraşırsınAy evet ya ben de istiyorum çünkü tertemiz eve girmek boş kalsın o zaman