- 18 Ocak 2017
- 474
- 552
- 103
- 44
- Konu Sahibi Beratorium
-
İyi ya hep beraber patlarız işteBaşlığı okudum benim gibi olan biri dedim kostum geldim,ben de patlayacam.
birlikte patlayakBaşlığı okudum benim gibi olan biri dedim kostum geldim,ben de patlayacam.
İşte bu durum zaten can sıkıcı. Yalnızlaşıyoruz eleye eleye ki ben sosyal bir canlıyım severim vik vik konuşalım gülelim eğlenelim bi sürü arkadaşım var ama akraba yok üzücü demekkş hata bendesadece başlıgı okudum direk yazmak istedim bende sizin gibiyim insanların iki yüzlülüklerine cıkarcılıklarına yalana dolana yalakalıga hiç birşeye gelemiyorum migdem kaldırmıyor artık ! biz böyle olduğumuz için sevilmiyoruz netiz çünkü tek bir yüzümüz ve duruşumuz var. oof oof
Konunuzu da okudum ayni ben kendimi okudum sanki tek bir fark ben silemiyorum.Başlığı okudum benim gibi olan biri dedim kostum geldim,ben de patlayacam.
Uzak bir yerde patlayalım benim ki şiddetli olacakbirlikte patlayak
Ahh yok ben o konuda netim kıyameti koparırım yanaşamazlar yanıma. Eşimle son tartışma bu yüzden çıktı zaten bayramda eltim görümcem kaynanam iş yerimize geldiler bende film koptuKonunuzu da okudum ayni ben kendimi okudum sanki tek bir fark ben silemiyorum.
bende öyleyim.. yalnız kalıyorsun aynen bu seferde üzülüyorsn dahil olamadığın için ilişkilerin bu yönde olduğu için..İşte bu durum zaten can sıkıcı. Yalnızlaşıyoruz eleye eleye ki ben sosyal bir canlıyım severim vik vik konuşalım gülelim eğlenelim bi sürü arkadaşım var ama akraba yok üzücü demekkş hata bende
zaten bu elti görümce olayları insanı maffediyor hele birde dıslanıyorsan onların araları cok iyi sen kötü oluyorsan sorma gitsinAhh yok ben o konuda netim kıyameti koparırım yanaşamazlar yanıma. Eşimle son tartışma bu yüzden çıktı zaten bayramda eltim görümcem kaynanam iş yerimize geldiler bende film koptu
All işte mevzuya gel sen üvey babadan gidemiyorsun bendeki öz onu görmemek için gitmiyorum.. Evde yokken annemi görmeye giderim küçük kardeşim ( 15 yaş küçük benden ben analık ettim ona ben büyüttüm) kapısını örter yüzüme bile bakmaz..bende öyleyim.. yalnız kalıyorsun aynen bu seferde üzülüyorsn dahil olamadığın için ilişkilerin bu yönde olduğu için..
bende birde üvey baba var annemin evine gidemez olduk düşün..
görümce elti desen beni dıslıyor.. kp kv desen ayrımcılık yapar.. cok zoruma gidiyor..
kafama takmaktan hasta oldum herşeyi takar oldum durup durup aglıyorum inan iyi değilim..bende bilmiyorum napacagız
kelin ilacı olsa basına sürermiş..
benim patlamaya bile gücüm yok ya.. herşeyi deli gibi kafama takar oldum eşimde cok üzülüyor bu halime artık.. çöktüm resmen yemin ederimUzak bir yerde patlayalım benim ki şiddetli olacak
neden böyleyiz biliyormusn ben sana söyleyim.. çünkü bir net insanlarız..All işte mevzuya gel sen üvey babadan gidemiyorsun bendeki öz onu görmemek için gitmiyorum.. Evde yokken annemi görmeye giderim küçük kardeşim ( 15 yaş küçük benden ben analık ettim ona ben büyüttüm) kapısını örter yüzüme bile bakmaz..
E eşin yanında ve destek KV kp niye takar ki insan kendimize yapıyoruz sen evinde huzurun varsa şükret gerisi yalan dolan,eşinden bı müddet sonra biksr o zaman hepten dibe cokersin yapma.benim patlamaya bile gücüm yok ya.. herşeyi deli gibi kafama takar oldum eşimde cok üzülüyor bu halime artık.. çöktüm resmen yemin ederim
Çoklu düşününce haklısın bende böyle düşünüyorum bir benmi doğruyum diyorum ama şahısları tek tek ele alınca selam vermek öte dursun yüzüne tükürmezsin inanki.. Bak özet geçeyim sanaHerkes mi sorunlu, iki yüzlü, nankör dedim otomatik olarak. Bu kadar insanın içinden bir siz mi doğrusunuz?
Benim de kendimin veya eşimin tarafından samimi olmak istemediğim kişiler var ama siz abartmışsınız biraz şu soyutlanma işini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?