Daraldım...bunaldım.. Patlayacağım..

Beratorium

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
474
552
103
44
Hepinize merhaba.
Aahhhh şu lanet ilişkiler. İşin içinden çıkamıyorum devamlı düşünüyorum hata nerde neden böyle. Akrabalık olayını beceremiyorum ben. İkiyüzlülüğe nankörlüğe yalana dolana hasete fesata dayanamıyorum. Politik olamıyorum.. Görmezden gelemiyorum.. Zaten çok kalabalık olmayan kendi akrabalarımdan çoğu ile görüşmüyorum. Buna babamda dahil.
Affedemiyorum bana yaşattıklarını. Alkolik devamlı annemi beni döven bi adamdı. Geçmedi kinim.
Kardeşlerimle konuşmuyorum 2 senedir aylak sorumsuz insanlar istiyorlarki ekmek elden su gölden yaşasınlar 2 erkekte sorumluluk almasınlar. Biri evli onun eşiyle falanda görüşmüyorum çocuğuna altın takmaya vaktim olmadı diye küstü haspam.
Kocam tarafından herkesle küsüm. Uzak bi kaç akrabası var konuşurum onun dışında kaynana kayınbaba elti görümce çizdim hepsini.
Şu aralar kocamlada küsüm ya konumuz kocam ve hanzolukları değil. O başka bir konu. Bakıyorum kendime çokmu kırılganım hayır. Çokmu beklentim var insanlardan ee hayır. İyide neden böyle. Nerde yanlış yapıyorum neden yürüyemiyorum neden affedemiyorum.. Çok sorguluyorum bu ara kafama çok takıyorum. Göğsümde bi sancı gece uykularım kaçıyor ( bu kısma en büyük etken eşimle olan sorunlarım) anksiyete bozukluğu var zaten ara ara tetikliyor.. Bişi söyleyin bana siz nasıl başaçıkıyorsunuz.

sadece başlıgı okudum direk yazmak istedim bende sizin gibiyim insanların iki yüzlülüklerine cıkarcılıklarına yalana dolana yalakalıga hiç birşeye gelemiyorum migdem kaldırmıyor artık ! biz böyle olduğumuz için sevilmiyoruz netiz çünkü tek bir yüzümüz ve duruşumuz var. oof oof

İşte bu durum zaten can sıkıcı. Yalnızlaşıyoruz eleye eleye ki ben sosyal bir canlıyım severim vik vik konuşalım gülelim eğlenelim bi sürü arkadaşım var ama akraba yok üzücü demekkş hata bende

Bende tepkimi gösterince artık dayanamayıp , çıngıraklılar çıngıraklarını çıkardılar etrafımda, umurumda da değiller açıkcası.
Her zaman insan kazanmak isteyen taraf biz olunca nedense semer vurmaya çalışan da çok oluyor.
En güzeli mesafe , ohh miss...

bende öyleyim.. yalnız kalıyorsun aynen bu seferde üzülüyorsn dahil olamadığın için ilişkilerin bu yönde olduğu için..
bende birde üvey baba var annemin evine gidemez olduk düşün..
görümce elti desen beni dıslıyor.. kp kv desen ayrımcılık yapar.. cok zoruma gidiyor..
kafama takmaktan hasta oldum herşeyi takar oldum durup durup aglıyorum inan iyi değilim..bende bilmiyorum napacagız
kelin ilacı olsa basına sürermiş..

Ahh yok ben o konuda netim kıyameti koparırım yanaşamazlar yanıma. Eşimle son tartışma bu yüzden çıktı zaten bayramda eltim görümcem kaynanam iş yerimize geldiler bende film koptu
zaten bu elti görümce olayları insanı maffediyor hele birde dıslanıyorsan onların araları cok iyi sen kötü oluyorsan sorma gitsin

ya kusura bakma da, ben herkesle küs olan insanların sorunu kendilerinde araması taraftarıyım, yani herkes kötü de bi ben mi iyiyim diye sorabilmeli
gerçi sen de sormuşsun
bence insanlarla derin ilişkiler yerine mesafeli ve yüzeysel ilişkiler kurmalısın, sonuçta eşin dışındaki insanlara uçlarda duygular hissetmen saçma
bu arada babanla görüşmemen normal ona bişey diyemiyorum, ağır ve kronik bir sorun, belki sorun burdan kaynaklanıyordur, zarar görme korkusuyla kendini kapatıyorsundur, kabuğunu sertleştiriyorsundur

yaptıkları yanlışları yüzlerine söyleyince,iki yüzlülüklerine karşı susmayınca hepsi böyle oluyor bir anda gardını alıyorlar. ben de babam,eşi,çocukları ve birkaç kuzenim hariç akrabalarla görüşmem. annemle bile koydum o mesafeyi. hayat görüşlerimiz farklı çünkü. kan bağım olması o insanların saçmalıklarına tahammül etmemi gerektirmiyor :)

Herkes mi sorunlu, iki yüzlü, nankör dedim otomatik olarak. Bu kadar insanın içinden bir siz mi doğrusunuz?

Benim de kendimin veya eşimin tarafından samimi olmak istemediğim kişiler var ama siz abartmışsınız biraz şu soyutlanma işini..

All işte mevzuya gel sen üvey babadan gidemiyorsun bendeki öz onu görmemek için gitmiyorum.. Evde yokken annemi görmeye giderim küçük kardeşim ( 15 yaş küçük benden ben analık ettim ona ben büyüttüm) kapısını örter yüzüme bile bakmaz..

neden böyleyiz biliyormusn ben sana söyleyim.. çünkü bir net insanlarız..
başkaları gibi yüzsüzlük yapmıyoruz.. arkadan konuşupda o insanların yüzüne gülmüyoruz
yagcılık yapmıyoruz haksızlıga gelemiyoruz sineye cekemiyoruz
pilava göre kaşık sallayıp nabza göre şerbet veremiyoruz.. bir duruşumuz ve tek bir karakterimz var.
bu yüzden insanlara tahammül edemiyoruz..
amaaa unuttugumz atladıgımız bir nokta var..
ne yazkki bu hayatta böyle olursak soyutlanıyoruz kötü olan biz iyi olan onlar oluyor..
ya onlar gibi olacagız yada böyle.. ben karar veremedim..

benim patlamaya bile gücüm yok ya.. herşeyi deli gibi kafama takar oldum eşimde cok üzülüyor bu halime artık.. çöktüm resmen yemin ederim
E eşin yanında ve destek KV kp niye takar ki insan kendimize yapıyoruz sen evinde huzurun varsa şükret gerisi yalan dolan,eşinden bı müddet sonra biksr o zaman hepten dibe cokersin yapma.

Çoklu düşününce haklısın bende böyle düşünüyorum bir benmi doğruyum diyorum ama şahısları tek tek ele alınca selam vermek öte dursun yüzüne tükürmezsin inanki.. Bak özet geçeyim sana
Babam: alkolikti çalışmadı bizi çok aç sefil bıraktı çok dövdü affedemedim...
Kaynanam: 18 yaşında evlenip evinde yaşadım atmadığı iftira etmediği kötülük kalmadı en son namusuma dil uzatma cüretini gösterdi oğluma hamileyim o zaman 2 aylık felan kayın pedere dövdürdü beni yerlerde sürüklediler
Görümce: kaynanamla ortak oldu ona rağmen 7 sene önce 2 kızı ile boşanıp yanıma geldi 5 sene baktık evini aldık felan kadın öğretmen arkadaşlık sitelerinde benim resmimi kullanarak konuşmalar yaptığını yakaladım evi ayırdım arkamdan demediğini bırakmadı.
Eltim: tarzı netti zaten hep sen beni kıskanıyorsun ayaklarında gezdi en son senin kocan sarışın seviyor dedi kocamı çağırdım kaçtı gitti. Vs....Vs...Vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…